Gość: toszek IP: *.e8.5546.static.theplanet.com 07.08.07, 09:58 Rankingi GW są niewiele warte, bodajże dwa lata temu po ukazniu się rankingu - 3 szkoły z pierwszej piątki zostały zamknięte (podejrzenie korupcji), i to nie jest śmieszne........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Franek Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.srv.volvo.com 07.08.07, 10:26 W latach 90 zdawało 99% ludzi! Większego kłamstwa nie czytałem od lat! Zdawałem wtedy na prawko. Około 90% ludzi było oblewanych na placu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.as.kn.pl 07.08.07, 13:52 ten cały hryniewiecki ma chyba pomrocznośc jasną. Albo chodziło mu o to ze 99% tych którzy wręczali egzaminatorom korzysci majątkowe zdawało za pierwszym razem.ja zdałem w 96r za 4 razem i byłem w normie. wtedy był jeszcze ośrodek na orzechowej, egzaminator dostawał tam grupe 10 osób z czego na miasto po manewrach wypuszczał 2-3. Ze wszystkich znajomych znam tylko jedną osobę której udało sie wtedy zdać za pierwszym razem. Pnadto egzamin był o wiele trudniejszy bo plac manewrowy o tych samych wymiarach co dziś trzeba było pokonać polonezem wykonując wszystkie 7 manewrów a garaż tyłem robiło sie od razu z wyjazdu garazu przodem który to z kolei był prosty a nie jak teraz pod kątem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:23 Panie Hryniewiecki myśl Pan co mówisz. 99 % zdawalności. Chyba, że pomagali ci ze zorganizowanego gangu. Zdawałem w 99 r. i jak zdawało 30% to było dobrze. Fajny humor. Najlepiej przerzucić odpowiedialność na szkoły nauki jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.07, 15:28 Może chodzi o lata 80, gdy to egzaminator przyjeżdżał do szkoły i egzaminował kursantów i jak jednego - dwóch oblał, to mówiło się, że jest ostry. Opowiadał mi instruktor, że tak kiedyś było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Auto relax -nie polecam!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.08, 16:58 Szkoła auto relax we Wrocławiu przy ul.Sw Antoniego.Jest to szkoła która oferuje usługi których nie świadczy!A co do szczegółów to przytoczę je niebawem gdy nie bedę w żaden sposób związany z tą szkołą,na razie konczę tam kurs jazdy.Ale niekompetencja i nierzetelność pracowników jest przerazająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jggv Re: Auto relax -nie polecam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 19:23 Niestety muszę się zgodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siarzeska Re: Auto relax -nie polecam!!! IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 20:07 szukam osób, które zostały oszukane przez firmę Auto Releks!!! Mój chłopak zapisał się na kurs, właściciel firmy Ireneusz B. oszukał go. Po opłaceniu w całości kursu nie pojawiał się na umówione lekcje, w końcu wyłączył telefon. Nie ma z nim żadnego kontaktu. Badając sprawę dowiedzieliśmy się z Urzędu Komunikacji, że firma jest zawieszona od września. Sprawę chcę skierować do sądu, ale szukam jeszcze innych oszukanych i poszkodowanych osób. kontakt gg 33318920 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geniu Re: Auto relax -nie polecam!!! IP: *.internetunion.pl 16.06.11, 11:23 Witam Ja również mam jak najgorsze zdanie o tej szkole jazdy! 3 lata temu miałem tam kurs na ciężarówkę, auto którym jeździłem było zupełnie inne niż te na egzaminie!( był to "złom" z '77). Jeździłem praktycznie cały kurs po placyku (często bez dozoru instruktora!). Na mieście byłem tylko 2 razy! Raz jechałem po mieście z instruktorem,który krzyczał na mnie, a nawet obrażał,ponieważ nie szło mi najlepiej (moim zdaniem to karygodne zachowanie "instruktora"!) Ten instruktor nazywał się Bartosz G.(mam nadzieję, że nie pracujesz już w tym zawodzie)! P.S. Jeśli ta firma zniknęła to bardzo dobrze! Nie będą przynajmniej więcej ludzi naciągać na swoje "kursy prawa jazdy"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Auto relax -nie polecam!!! IP: *.connecta.pl 12.12.11, 20:03 witam. osobisie robilam kat C+E w Auto-relax i uczył mnie instruktor Bartosz G. uważam ze jest to jeden najlepszych instruktorów. zdalam za pierwszym razem:) jak ktoś jest nieudacznikiem to juz tak zostanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Sz. Re: Auto relax -nie polecam!!! IP: *.bethere.co.uk 20.09.11, 20:40 Przykro mi niezwykle, ze tak Was auto relaks roczarowal. Czytajac Wasze wypowiedzi az trudno uwierzyc. Ale wierze i wspolczuje zwlaszcza tym, ktorzy zaplacili, a nie dostali w zamian kursu. Ja osobiscie ze szkoly bylam zadowolona niezwykle i wszystkim ja polecalam. Az do dzis, kiedy rowniez polecic chcialam kolejnej kolezance i szukajac strony www, napotkalam to forum. Sama swoj egzamin zdalam za pierwszym razem i zawdzieczam to Ireneuszowi, wlascicielowi. Byl swietnym instruktorem, szczerze. Czasem zdarzalo mu sie to, czego nie lubie, czyli wyprawa po miescie w celu zalatwiania jego spraw, ale nie byl to jakis straszny problem. Zawsze go szalenczo podziwialam za cierpliwosc i sile powtarzania bez cienia zniecierpliwienia tych samych kwestii po 100 razy! Przygotowal mnie do egzaminu pod kazdym wzgledem i na kazda okolicznosc, a w czasie jego trwania nie bylo rzeczy, ktora by mnie mogla i zaskoczyla! Rowniez jesli chodzi o kwestie finansowe, wszystko bylo tip-top. Kurs ukonczylam chyba 2 lub 3 lata po jego rozpoczeciu. Poczatkowo nie wyjezdzilam wszystkich lekcji i pozniej po latach nie bylo problemu z ich odzyskaniem. Przykro mi, ze Wasze skotkanie z Auto-Relaxem nie bylo pomyslne i bardzo mi przykro, ze taka solidna w przeszlosci szkola przestala istniec i tak rozczarowala swoich kursantow. Mam natomiast nadzieje, ze wszyscy zrobili w koncu prawo jazdy i sa bezpiecznymi kierowcami :) Z pozdrowieniami, i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xipe Totec Re: Auto relax polecam!!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.11, 18:14 Jak dla mnie podejście ekipy Auto-Relaxu do tematu było.. pełne empatii.. Nikt nie naciskał na kupowanie dodatkowych jazd po nie zdanym egzaminie wewnętrznym, to było tylko wykładnią własnych umiejętności - papier można było dostać.. Pan Ireneusz był moim instruktorem i pod koniec kursu, zaproponował zmianę instruktora na 4 godziny jazdy.. I właśnie, to między innymi, przyczyniło się do tego, że zdałem egzamin łączony za pierwszym razem.. Każdy człowiek ma nieco odmienny punkt widzenia i zwraca uwagę na różne sprawy.. Ja, tuż przed egzaminem, będąc w posiadaniu numeru kom. pana Irka, targany burzą emocji, nie zawahałem się go użyć.. I dowiedziałem się kilku bardzo przydatnych informacji na temat mojego egzaminatora.. Jeżeli chodzi o kwestie finansową to za kurs płaciłem w 3 ratach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irizar zdałem za pierwszym razem w 1997 r. IP: *.groni1.gr.home.nl 09.04.08, 11:59 Na Orzechowej zdawałem, mialem 17 lat, najmłodszy w grupie 10 osób. Patrzyli na mnie ze wściekłością, że w ogóle przychodzę na egazmin. Wszyscy byli starsi. Mówili, że przyjdę jeszcze pary razy. Z 10 osób na miasto pojechało 3, ja jechałem ostatni, bo wg. alfabetu i tylko ja wróciłem do ośrodka. Pamietam, że na placu dostałem podrasowanego Fiata Uno. Po pierwsze miał silnik diesla, po drugie szerokie opony (wcześniej się uczyłem na Uno 1.1 fire - z wąskimi oponami). Trochę się rozczarowałem bo inaczej się nim jechało. Były wszystkie manewry, nawet wjazd przodem i tylem do garażu i zatoczka. Pamiętam, że najechałem oponą na krawęźnik, bo opony byly szersze, ale poprawiłem manewr bo można było i zaliczyłem wszystko jak trzeba. Na mieście dostałem nawet pochwałę, za dynamiczną, grzeczną i KULTURALNĄ jazdę!! I tak póżniej jezdzilem, i do tej pory jeźdzę wiele i nigdy nie zapłacilem mandatu ani nie spowodowałem wypadku z mojej winy. A jeżdzę wiele i mam przejechane różnymi pojazdami, całą Polskę i starą UE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre fascynujące ułamki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 10:40 ciekawe, bo okazuje się na przykąłd, że w szkole ABS zdało 4,24 osoby. No bo jak rozumieć 21,2 % z 20 egzaminów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fascynujące ułamki IP: *.ssk.com.pl 07.08.07, 14:25 lepszy przypadek jest w pozycji 26 -> 100 egzaminów i 28,6% zdawalności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: fascynujące ułamki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:34 a w takim Atucie zdało 87,576 osób ze 164 :) Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy 07.08.07, 11:38 Pozdrawiam Pana Leszka Widulińskiego! Świetny instruktor i bardzo sympatyczny człowiek. Uczyłem się u niego na kat. A czyli na motocykl - zdałem za pierwszym razem, w dużej mierze dzięki temu panu. Szkoła jest bardzo dobra, powiedziałbym że nawet jedna z lepszych jaką miałem okazję odwiedzić (wcześniej na B uczyłem się w Auto-Moto na Grunwaldzkim - omijać szerokim łukiem! i u Koszeli, co ma budkę koło WORD'u - bardzo dobrze uczą ale mają wysokie ceny). Co do Auto-Moto to nie jest to duża szkoła ale dzięki temu skupiają się na każdym kursancie indywidualnie, nie odwalają masówki, a do tego, są uczciwi (czego nie można powiedzieć o chociażby Auto-Moto, gdzie kradną opłacone godziny). Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy 07.08.07, 11:56 Gość portalu: toszek napisał(a): > Rankingi GW są niewiele warte... W artykule umieszczono link do rankingu WORD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorek Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 12:45 Pozdrowienia dla Atut'u, od 2 lat mam prawko, do tej pory przypominają mi się rady Pana Widulińskiego, świetna szkoła! Uczą dobrze ale i wymagają postępów od kursanta. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia O. Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.archicom.pl 07.08.07, 13:25 To prawda, chodziłam wczesniej do innej szkoly -szkoda gadać jeżdziłam jak oferma, instruktor spał a poza tym mowil ze jezdze świetnie - porażka. A jak wsiadlam do auta w Atucie to instruktor sie zalamal. Pózniej bylo tylko ciezej, za kazdy blad musialam jechac w to samo miejsce i pokazac czemu zle, i tak w kolko. Jaki minelas znak ?, Jakie to było skrzyzowanie, a co by bylo jakby nie bylo swiatel itd. Po godzinie ledwo zylam . Zdalam za pierwszym razem, choc nawet maz nie dawal mi szans. wielkie pozdrowienia dla Atutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszek ATUT i jego indywidualne podejscie. Buuuuu!!!!! IP: *.generacja.pl 07.08.07, 14:18 Wiecie dlaczego ta szkolka jest na 1 miejscu i co oznacza to indywidualne podejscie...? Otoz, trzeba byc matolem, aby po kilkunastu/kilkudziesieciu dodatkowych, powtarzam dodatkowych godzinach!!! Nie zdac na prawko... A do tych dodatkowych godzin zmusza sie po prostu w tej szkole... ot cala recepta na sukces... i tzw. Indywidualne podejscie-czytaj traktowanie kazdego kursanta jako drogowego kretyna, ktory potrzebuje godziny nadliczbowe... buuuu!!!! Moj prosty przyklad, przed kilkoma laty zrobilem kurs, jednak z uwagi na kontuzje nogi nie moglem go zdac w tamtym czasie, poszedlem wiec do ostatnio W.Ccz. Wiwulinskiegio juniorka z checia odbycia kilku godzin 5-10. I wiecie jaka byla reakcja tego Pana? Nie my nie mozemy dac panu kilku lekcji, prosze wykupic caly kurs... to jest to indywidualne podejscie!!!! Buuuuu! Odwrocilem sie na piecie i powiedzialem mu, Panie mamy wolny rynek inmne szkoly przyjma mnie z otwartymi rekoma, a Pan tu mi robi laske...łaske oczywiscie. I rzeczywiscie poszedlem do szkoly Auto Fan, niedaleko dworca PKS i tam przywitano mnie z usmiechem na ustach, odbylem tyle godzin ile sobie zazyczylem, bez zadnych szantazy i w sympatycznej atmosferze. Dodatkowo otrzymalem fachowe wskazowki i caly potrzebny know-how dzieki ktoremu zdalem egzamin za pierwszym razem. Naprawde polecam te szkole, o od ATUTU i jego indywidualnego podejscia to trzymalbym sie na waszym miejscu z daleka, no chyba ze sadzicie, ze potzrebujecie tego "specjalnego":-) podejscia... Odpowiedz Link Zgłoś
eiff Re: ATUT i jego indywidualne podejscie. Buuuuu!!! 07.08.07, 15:38 ech Franciszek, nie marudź, mają większe doświadczenie z przyszłymi kierowcami, niż Ci się wydaje. Oni po prostu dbaja o to, aby z ich kursu nie wyszły drogowe niedorajdy. Nie widze w tym nic zlego. Moim zdaniem zasluguja na UZNANIE Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: ATUT i jego indywidualne podejscie. Buuuuu!!! 07.08.07, 15:56 Gość portalu: Franciszek napisał(a): > Moj prosty przyklad, przed kilkoma laty zrobilem kurs, jednak z uwagi na kontuzje nogi nie moglem go zdac w tamtym czasie, poszedlem wiec do ostatnio W.Ccz. Wiwulinskiegio juniorka z checia odbycia kilku godzin 5-10. I wiecie jaka byla reakcja tego Pana? Nie my nie mozemy dac panu kilku lekcji, prosze wykupic caly kurs... A jak dawno robiłeś ten kurs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klin Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.hasco-lek.pl 07.08.07, 17:11 Polecam Wolski&Gliga.Tylko tam was nauczą jak oszukiwać, kłamać i posługiwać się fałszywymi świadkami w sądzie gdy nie daj boże przytrafi wam sie spowodować stłuczkę w czasie kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownica Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: 217.153.131.* 07.08.07, 17:16 witam:) co do ATUTU- przy wyborze szkoły kierowałam się rankingiem WORD i ceną- najlepiej wypadł ATUT- nie dość, że miał najwyższą zdawalność, to jeszcze cena była atrakcyjna. Później zrozumiałam skad to się wzięło- instruktorzy wymuszają wykupienie dodatkowych lekcji!!! jak zaczynałam kurs i usłyszałam, że ktoś wykupił 20 dodatkowych h, to sądziłam, że to jakiś wyjątkowy przypadek a potem usłyszłam o kolejnych osobach, w koncu ja takze usłyszłam, że konieczne będa dodatkowe lekcje...I tak mogłabym brac te dodatkowe lekcje w nieskonczonosc- bo instruktor-syn ciagle powtarzał jeden i ten sam element. Potem poprosiłam o lekcję z instruktorem-ojcem- ten zobaczył najsłabsze punkty i szybko je wyeliminował. Co więcej- zdradził też, na co który egzaminator zwraca szczególna uwagę. Zdałam. Powiem tak- jeśli decydujecie się na ATUT- weżcie lekcje z tym starszym instruktorem. no i powodzenia:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelle Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 17:52 Polecam AutoFan z całego serca, instruktorzy bardzo mili, nauka fachowa, miesiąc temu zdałam egzamin za pierwszym razem. Pozdrowienia dla pani Oli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALICJA Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 20:43 zgadzam się Autofan we Wrocawiu sa najlepsi instruktor Marek Kolankowski super ! specjalista,spokojny,opanowany POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deserta Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 07:59 Tylko pan Maciej Szczotka!!! Jest rewelacyjny, uczy myślenia za kierownicą a nie zastanawiania się, w którym punkcie lusterka jest słupek, żeby wtedy zacząć odbijac kierownicą! Dzięki niemu zdałam ja i mnóstwo moich znajomych; do tego jest kochany, bo idzie z Tobą na egzamin i Ci kibicuje! MACIEK SZCZOTKA FOR EVER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrik Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 16:12 teraz wiekszosc szkol wymaga na kursantach wykupienie dodatkowych godzin.ja konczylem kurs w auto stopie i nie spotkalem tam osoby ktora dostalaby mniej niz 10 godzin dodatkowych.na egzaminie wewnetrznym praktycznym zawsze znajdzie sie jakas rzecz na ktorej cie obleja bo twoj insruktor przez 30 godzin jazdy akurat "zapomnie" cie tego nauczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 20:38 Guzik prawda OSK SZCZOTKA złodzieje wyłudzacze lewusy OSTRZEGAM przed nimi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123456 Zanim zdecydujesz sie na szkole jazdy.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.07, 01:03 Zadaj nastepujace pytanie: W jakim czasie moge ukonczyc u was kurs? Bo szkoly zapisuja klientow na potege. A jak sie juz zapiszesz i zaplacisz za kurs i przejdziesz czesc teoretyczna TO OKAZE SIE, ZE MOZESZ WYJEZDZIC SWOJE 30 GODZIN W CIAGU 3 MIESIECY BO SZYBCIEJ SIE NIE DA. Liczba kursantow w stosunku do liczby samochodow w danej szkole decyduje o tym czy wpadasz w kanal na kilka miesiecy. Bo w jakim czasie 200 osob moze wyjezdzic po 30 godzin na 3 samochodach? zakladajac, ze samochod jezdzi 7 dni w tygodniu po 12 godzin. ZAŻĄDAJ PISEMNEJ GWARANCJI, ZE BEDZIE DOSTEPNY SAMOCHOD W JAKIMS ROZSADNYM CZASIE.. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.08, 16:52 Nie polecam szkoły auto-relax przy ul.św.Antoniego.A odnośnie szczegółów to opiszę niebawem moja przygodę z w.w szkołą.Ale szczerze nie polecam tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trucker Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.e-wro.net.pl 25.03.08, 20:00 Koledzy, może ktoś robił niedawno prawko na c lub c+e ? Jaką szkołę polecacie we Wrocławiu? Koszela? Bis? Gawlik? AutoRelax? Szczotka? Manewr? Kursant? a może te nową na weigla 12? www.prawojazdy.wroc.pl/index2.php?s=prawo_jazdy wszystkie wyżej wymienione prowadzą kursy c oraz c+e. Pytanie którą wybrać? gdzie najlepiej szkolą, gdzie warto? Kurs c potem c+e nastepnie adr-y oraz kurs przewozu rzeczy to tekko licząc 5-6tys.pln więc chcę sie upewnić że modże zainwestuje swoje pieniążki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trucker Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.e-wro.net.pl 25.03.08, 20:01 zastanawiałem sie nad szczotką, niby taka niewielka rodzinna firma, z rozmowy konkretny koleś (ojciec co prowadzi osk). Może ktoś tam się szkolił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy-nie Szczotka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.08, 21:45 Tylko nie Szczotka, oszust i lewus, z daleka od niego,niedawno zrezygnowałem z usług tego pseudo instruktora.I to nie koniec sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilar21 Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 21:00 Totalnie odradzam osk Szczotka. Większość jazd spędziłam w samochodzie kiedy właściciel załatwiał bardzooo ważne sprawy albo kiedy syn pana Szczotki siedział w domu i jadł obiad. Pozatym pan Szczotak wręcz nakrzyczał na mnie kiedy nie wykupiłam u niego jak twierdził koniecznych do zdania 5 godzin. Nie dałam się naciągnąć,poszłam na egzamin i zdałam( tylko i wyłącznie dzięki dodatkowym godzinom u innego instruktora,który w 3h pokazał mi dużo więcej niż się nauczyłam u pana Szczotki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: uwaga oszust! IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 19:40 Osk szczotka maciej to nie wypał ! oszust,naciągacz, nie polecam i przestrzegam,prymityw pseudo instruktor.Starszy wypalony pan nic tylko krzyczy i w trakcie czasu który powinien poświecić konkretnie kursantowi,bo przecież kursant płaci ciężko zarobionymi pieniędzmi pan szczotka załatwia swoje prywatne sprawy.Ktoś kto za to odpowiada powinien coś z tym zrobić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 21:09 a ja gorąco polecam szkołę "Struś" . super instruktor nauczył mnie w 5 godzin wszystkiego co trzeba na egzamin. zdałam bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trucker Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.e-wro.net.pl 28.03.08, 20:11 nikt nic nie podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutek Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.lanet.net.pl 28.03.08, 20:45 Kolego polecam takie szkoły ,które posiadają sprzęt taki jak na egzaminie .Dotyczy to przede wszystkim kategorii tzw. "ciężkich" tj. C,C+E oraz D. Przez pewien czas monopolistą na Kat. C był Gawlik,bo tylko on posiadał Mercedesa identycznego jaki jest na egzaminie,obecnie więcej ośrodków zaopatrzyło się w ten model samochodu.Osobiście robiłem wszystkie kategorie (C,C+E i D )właśnie u pana Gawlika i ogólnie jestem zadowolony ,jeżeli chodzi o instruktora to polecam pana Rysia -facet jest niesamowity i do dzisiaj pamiętam jego cenne uwagi ,które wychodzą jedynie na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan auto-relax nie polcam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.08, 21:22 Na pewno nie rób prawa jazdy w auto-relaxie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek modże?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.08, 21:24 Czy modże to miało znaczyć mądrze?To chyba nie jest zbyt mądre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raffi Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.08, 19:32 Ja robiłem c,c+e u Koszeli w 2007.Dużym atutem było połozenie placu manewrowego bardzo blisko WORD-u.Jazdy po mieście,generalnie w strefie egzaminacyjnej a nie po jakiś zadupiach.Ogólnie byłem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bemolka Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 16:20 ja właśnie robie u Gawlika. Instruktorzy fajni (ukłony) , ale ... Mają za dużo kursantów i za mało instruktorów, w związku z czym ja np mam tak beznadziejnie ulozony grafik jazd że idzie sie załamać i nie wiem jak zdam to prawko. bo jak tu sie nauczyć jak mam przerwy między jazdami dwutygodniowe (!!) Paranoja! BTW - wie ktoś może gdzie można sobie za jakąś drobną opłatą prywatnie pojeździć po placu manewrowym? Bo jak wspomniałam Gawlik to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek AUTO-RELAX nie polecam!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.08, 00:07 UWAGA na AUTO-RELAX we Wrocławiu!!Właściciel ma niepoważne pofejście do kursantów.Miałem to nieszczęscie,że korzystałem z ich kursu na kat D i A.Szczerze nie polecam!!Mają inne pojazdy niż na egzaminie,choć kierownik zapewnia,że identyczne.Istruktorzy nie przychodzą na jazdy,nie informują wcześniej o tym kursantów,ogólnie kiepsko szkolą,a szkolenie teoretyczne prowadzi instruktor który nie ma uprawanien na przeprowadzenie szkolenia z zakresu kat.D,nie ma nawet takiej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: AUTO-RELAX nie polecam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 19:19 Również przestrzegam przed auto relax we wrocławiu!!!! Podejście do kursantów jest co najmniej nie profesjonalne.Najgorsze, że tak samo olewatorskie podejście mają instruktorzy nauki praktycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siarzeska Re: AUTO-RELAX nie polecam!!! IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 20:04 szukam osób, które zostały oszukane przez firmę Auto Releks!!! Mój chłopak zapisał się na kurs, właściciel firmy Ireneusz B. oszukał go. Po opłaceniu w całości kursu nie pojawiał się na umówione lekcje, w końcu wyłączył telefon. Nie ma z nim żadnego kontaktu. Badając sprawę dowiedzieliśmy się z Urzędu Komunikacji, że firma jest zawieszona od września. Sprawę chcę skierować do sądu, ale szukam jeszcze innych oszukanych i poszkodowanych osób. kontakt gg 33318920 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania. Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy IP: *.connecta.pl 04.03.09, 23:36 Co do rankingu... ja wybrałam szkołę Auto Fan, która w pierwszej połowie 2008 r. była na pierwszym miejscu. Wybór okazał sie trafny. W szkole jest duzo instruktorów i dzieki temu na zajęcia praktyczne nie czeka sie długo. Wykłady teoretyczne odbywaja sie w profesjonalny sposób, w miłej atmosferze. Egzamin wewnetrzny z teorii zdajemy przy oryginalnym komputerze, dokładnie takim jak na egzaminie państwowym, z całym tym panelem do rozwiazywania testów. Zajęcia praktyczne, to dla instruktorów ciężka praca.W Auto Fanie podczas zajęć czułam sie komfortowo, ale wiedziałam, czego sie ode mnie wymaga. Tutaj w grę wchodzi ogromne doświadczenie instruktorów i wzajemne zaufanie. Co moge dodać. Sam egzaminator na zakończenie zdanego egzaminu, powiedział, że byłam bardzo dobrze przygotowana. Naprawde polecam tą szkołę. Serdecznie pozdrawiam Wojtka.Dzięki Tobie juz jeżdżę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Autostrada ul. kamienna odradzam IP: *.lanet.net.pl 14.09.09, 21:11 Chcialbym ostrzec wszystkich przed szkola jazdy "autostrada" ktora jest prowadzona przez bardzo niemila i dwulicowa kierowniczke. Cale szczecie nie mialam z nia jazd ale jak tylko ja widzialam krew sie we mnie gotowala. Traktuje swoich kursantow jak. Ludzie nie wybierajcie tej szkoly!!! Beznadzieja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Autostrada ul. kamienna odradzam 29.05.10, 22:07 Wlascicielka niewiem,ale wlasciciel jak najbardziej godny polecenia na instruktora Odpowiedz Link Zgłoś
panna_joannaaa Najlepsze szkoła jazdy w woj. dolnośląskim! 16.10.15, 22:19 Prywatna Szkoła Jazdy Woś Wiesław Dzisiaj zdałam!!! Rok czasu nie miałam kontaktu z samochodem. Wystarczyły mi 4 godziny jazdy u Pana B. Rochewicza w szkole jazdy Woś :) Instruktor, który ma bardzo dobre podejście, wszystko dokładnie tłumaczy. Instruktor z powołania! Bezstresowa nauka. Polecam!!!!!!!! Najlepsza szkoła w okolicy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.te Re: Ranking dolnośląskich szkół jazdy 21.07.17, 14:43 Witam serdecznie, polecam naprawdę z ręką na sercu szkołę jazdy Art Ruch Janusz Jastrzębski przy ul. Nyskiej we Wrocławiu, u byłego egzaminatora WORD. Wszystkie miejsca, które odwiedziliśmy były dokładnie komentowane, Pan Janusz wyjaśniał i analizował bardzo dokładnie błędy, które były popełniane i co najważniejsze Pan Janusz nie przykłada uwagi na ilość lecz na jakość, jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały, egzamin zdany za pierwszym razem:), dziękuję Panu Januszu, pozdrawiam Agnieszka T. Odpowiedz Link Zgłoś