askakilera 10.08.07, 12:09 na karłowicach juz grzmi i to nieźle i robi się niesamowicie ciemno a ja musze do pracy jechać mam nadzieje że minie do 13 a jak jest u was?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mzgosia Re: a jednak nadchodzi burza 10.08.07, 12:31 W śródmieściu sie przychmużyło, ale niesłychać grzmotów, chyba przejdzie bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a jednak nadchodzi burza IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.07, 12:39 u mnie na muchoborze zaczyna robic sie ciemno, słychac burze ale jest bardzo daleko.....ciekawe czy bedzie padac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a jednak nadchodzi burza IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.07, 12:40 własnie dostałam smsa od chłopaka ktory jest w Olesnicy, tam okropnie leje, nic nie widac, nawet samochodem jechac nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość300 Re: a jednak nadchodzi burza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 12:43 masz racje w olesnicy leje okropnie na kiełczowie juz zaczyna na karłowicach już pada narazie pomału ale pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a jednak nadchodzi burza IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.07, 13:04 zaczęło kropic, a burze słychac głosniej..... Odpowiedz Link Zgłoś
brody Re: a jednak nadchodzi burza 10.08.07, 13:07 Na Klecinie też jest już ciemno, ale jeszcze nie pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a jednak nadchodzi burza IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.07, 13:17 u nas na mm leje, burza gdzies bokiem przechodzi............deszczem pachnie, strasznie duszno Odpowiedz Link Zgłoś
homo-vratislaviensis Piasek zgrzyta.... 10.08.07, 13:25 U nas w oazie wielbłądy właśnie wyszły w zwykły kurs do Warszawki. Gorąc i ziarnistość piasku....ani chmurki. Skorpiony kąsają ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: a jednak nadchodzi burza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 13:54 Ciekawa ta burza. Od dwóch godzin pada i grzmi nad północną częścią miasta, chwilami nawet lało a na południu i w centrum ani kropla nie spadła :) Przez pół godziny na południu słonko świeciło kiedy u mnie lało jak z cebra. wroclaw.hydral.com.pl/tmp/burz2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a jednak nadchodzi burza IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.07, 14:48 No dokładnie. U nas juz po wszystkim. A tak zapowiadali w całej Polsce silne opady,mocny wiatr i burze.......a u nas bokiem przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: a jednak nadchodzi burza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 14:53 Jakim tam bokiem :) Na Zalesiu leje i grzmi od 12 i nie może przestać. Jeśli ktos szuka ochłody to zapraszam tam - 19-20 stopni Celsjusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a jednak nadchodzi burza IP: *.wroclaw.mm.pl 10.08.07, 14:55 o kurde...no to niezły spadek temperatury... miałam nadzieje ze epicentrum burzy bedzie u nas na mm, a jak zwykle w inna strone sie udała:) Odpowiedz Link Zgłoś