Dodaj do ulubionych

Kupię fotelik Chicco Zenith 9-18 kg

30.09.07, 00:04
Kupię używany fotelik Chicco Zenith.
Styropian nie może być połamany, tapicerka w dobrym stanie.
Oferty proszę słać na maila magdziaq@gazeta.pl.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: Kupię fotelik Chicco Zenith 9-18 kg IP: *.as.kn.pl 30.09.07, 09:13
      Ale to bardzo kiepski fotelik, jak chcesz tanio to kup w Kauflandzie - mają za
      99 - nowe, a jakość podobna.
      www.kaufland.pl/Site/Oferta/Aktualnie_w_ofercie/Vorwerbung/04.htm
      • Gość: magdziaq Re: opinie o fotelik Chicco Zenith 9-18 kg -kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 20:08
        Witam
        DZięki za info. A czy ktoś może napisać jaki jego zdaniem jest ten fotelik? bo
        wydawało mi się, że to sprawdzona firma i dobry fotelik
        • Gość: ~~ Re: opinie o fotelik Chicco Zenith 9-18 kg -kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 16:47
          ja też chętnie się dowiem jakie macie opinie na temat tego fotelika dla dzieci.
          a może macie jakieś swoje sprawdzone typy.
          piszcie
        • Gość: magdziaq Re: opinie o fotelik Chicco Zenith 9-18 kg -kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 10:20
          czy naprawdę nikt nie używa tego fotelika??
          • Gość: sandal Re: opinie o fotelik Chicco Zenith 9-18 kg -kupię IP: 212.127.94.* 03.10.07, 11:33
            Mój młody jeździ na takim foteliku od 1,5 roku - nie słyszałem żeby narzekał ;-)
            Fotelik jest stabilny, łatwy w montażu, lekki.
            Nie za bardzo znam jego parametry techniczne i oceny z bezpieczeństwa, ale na
            pewno jest znacznie lepszy niż foteliki za 99 zł.
          • Gość: Mlody Re: opinie o fotelik Chicco Zenith 9-18 kg -kupię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 20:28
            Witam Jest to sredni Fotelik lepiej dolozyc i kupic Maxi Cosi Priori
            jest tao starszy fotel ale napewno sprawdzony i dobry
            • Gość: x Re: opinie o fotelik Chicco Zenith 9-18 kg -kupię IP: *.lanet.net.pl 03.11.07, 09:22
              Potwierdzam, fotelik słaby, lepszy maxi cosi, roemer, kiddy... Testy
              fotelików dziecięcych: fotelik.info/
              Pozdrawiam
    • Gość: iga Re: Kupię fotelik Chicco Zenith 9-18 kg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 17:22
      Nie odkupuj fotelika, który brał udział w wypadku komunikacyjnym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka