Dodaj do ulubionych

ICH TROJE we WROCKU

14.12.01, 23:43
Poraz drugi nasze miasto zapełniło Halę Ludową ponad sześciotysięczną ludożerką
spragnioną dźwięków zespołu ICH TROJE. I to w odstępstwie kilku tygodni !
Zespół ten nazywają największym wydarzeniem w historii polskiego powojennego
szoł - biznesu. Ja się k... m...ć zapytowywuję... DLACZEGO w mieście, które
odrzucało regularne próby ataku przez disco polo, pojawia się nagle dwanaście
tysięcy ludzi w przedziale kilku tygodni na koncercie... tego czegoś, co jest
synonimem upadku dobrej muzy, odchodów chorego na skręt kiszek brontozaura i
plebejskiego onanizmu w polu kukurydzy ?! Ludzie ! Ratunku ! Co się dzieje ?!
Obserwuj wątek
    • Gość: ago Re: ICH TROJE we WROCKU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.01, 13:33
      kochamy Ich Troje
    • Gość: Krisqu Re: ICH TROJE we WROCKU IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 16:06
      Bardzo podobala mi sie recenzja w Gazecie - polecam lekture
    • pszczolowski Re: ICH TROJE we WROCKU 16.12.01, 17:17
      purple_haze napisał(a):

> synonimem upadku dobrej muzy, odchodów chorego na skręt kiszek brontozaura i
      > plebejskiego onanizmu w polu kukurydzy ?! Ludzie ! Ratunku ! Co się dzieje ?!
      purple_haze, przepraszam ale ja w sprawie formalnej.
      Ekstrementy " chorego na skręt kiszek brontozaura" maja, ze wzgledu na ich wartosc naukowa,
      duzo mniejsze znaczenie pejoratywne, niz to sobie wyobrazasz. Jest to zwlaszcza prawdziwe, jesli uzywasz tego
      okreslenia w odniesieniu do tworczosci "Ich Troje".
      Jesli chodzi o ilosc, to fakt, ze trudno sobie wyobrazic cos wiekszego w tej kategorii.
      Co do zjawiska "plebejskiego onanizmu w polu kukurydzy" pozwole sobie zwrocic tylko uwage, ze uczestnicy orgii
      placa za nia i dostaja w zamian ekstazy na miare wydatku. Jesli tylko nie niszcza kukurudzy i nie pala ksiazek ...
      bzzz serdeczne

• Gość: jarq Re: ICH TROJE we WROCKU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.01, 20:07
        echhh, przed komarami w lecie, mrozem w zimie i Ich T. nie ma ucieczki - nawet
        we Wroc. :(((. Co zrobić? Podziemny ruch oporu? Underground Tab Two?
      • purple_haze Re: ICH TROJE we WROCKU 17.12.01, 01:10
        Dziękuję za ciekawą i godną przemyślenia uwagę na wiadomy temat. Rzeczywiście,
        po walce wewnętrznej - przyznaję Ci rację pszczolowski)_ Sprawa niegodna jest
        impulsów, jakimi karmię w tej właśnie chwili TP.SS Tym samym ja osobiście (o
        zgrozo) zamykam temat dla samego siebie. Amen. Brontozaury... wybaczcie !
    • Gość: fi Re: ICH TROJE we WROCKU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.01, 12:17
      A ja musiałam przez parę godzin wysłuchiwać utworów wyżej wymienionej grupy zza
      ściany moich sąsiadów ( użądzili imprezkę) + chóralne śpiewy!!!! I wkółko to
      samo! Może dlatego dzisiaj ledwo żyję...
      • Gość: tos Re: ICH TROJE we WROCKU IP: localhost 17.12.01, 12:32
        To i tak masz szczescie. Ja jestem molestowany
        ICH "tworczoscia" niemal codziennie, a na uwage do
        sasiadow, ze mogliby troszczeke sciszyc lub zmienic
        repertuar ulyszalem, ze jak mi sie nie podoba to moge
        sie wyprowadzic. A poza tym, jak bede sie dalej czepial,
        to dopiero poznam co moga fani ICH3. Zgrozaaaaaa !
        • abrams Re: ICH TROJE we WROCKU 17.12.01, 13:04
          Gość portalu: tos napisał(a):

> To i tak masz szczescie. Ja jestem molestowany
          > ICH "tworczoscia" niemal codziennie (...)

he, he mam dokładnie to samo
          a juz myślałem, ze to tylko ja mam takiego pecha przez ścianę

tak sobie myślę jakby to było, gdyby tych wszystkich "ichtrojowców" zakwaterować
          w jednym bloku, z cieniutkimi scianami
          może wtedy by im przeszło ???

• Gość: sara Re: ICH TROJE we WROCKU IP: 213.25.67.* 17.12.01, 17:51
            A widzieliście koncert "Ich Troje"w telewizji?Oczu nie mogłam oderwać,zupełnie
            nie uwierzyłam ,że zrobili to w Teatrze Stu i reżyserowł to Jasiński.Sądzę,żę
            mogliby im zrobic benefis to wtedy nie śpiewaliby....To jest jakis total...to
            nawet nie nie wnerwia,nawet nie budzi niesmaku tylko zdziwienie,to tak jakby
            sie przejść bez okazji nago po Świdnickiej...bez sensu,bez powodu ,a teksty
            miodzio...i ta bezlitosna nonszalancja na scenie...Oni są symbolem kiczu...co
            tam disco polo...Ci są z takim zadęciem psedudoprzesłania..Nie chciałabym tak
            kochać jak w ich piosenkach...W tel mam wgrany "Wstań,powiedz,nie jestem
            sam"Jaki przestrach budzi ta melodia w moich znajomych...hahaha,az miło...
            • Gość: jarq Re: ICH TROJE we WROCKU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.01, 18:07
              Strzeżcie się, albowiem koniec jest bliski! (koniec dobrego smaku?)
    • egoist Re: ICH TROJE we WROCKU 17.12.01, 22:16
      ICH TROJE - BADZO SYMPATYCZNY PEDERASTA POFARBOWANY NA CZERWONO, KTÓREMU SIĘ
      WYDAJE, ŻE JEST NON STOP W MATRIXIE, fatalna lala o urodzie wokalistki słynnego
      roxette oraz jakiś przypadkowy przestraszony chłopiec - są naprawdę nieźli,
      LUDZIE ICH CHCĄ, więc co sie czepiacie ???
      JETS TO PRAWDZIWY DRAMAT ale ... tacy może jesteśmy ..., a czy odparliśmy atak
      disco polo ??? myślę że nie odparliśmy tak czy inaczej ...
      ogłaszam konkurs - vide nowy wątek

THE EGO IST PROVOKER
      • purple_haze Re: ICH TROJE we WROCKU 19.12.01, 02:20
        W dalszym ciągu twierdzę, że miasto WROCŁAW oparło się atakowi disco polo. W
        porównaniu z tysiącami wiochowych remiz, Sali Kongresowej w Wawce, Spodkowi w K-
        cach itp. nasza Hala Ludowa nie strawiła nigdy tych dźwięków. Bilety się nie
        sprzedawały. Aż do momentu zaistnienia tego wątpliwego fenomenu Ich3. Czyżby
        ludożerka we Wrocku przechodziła spadek formy ?
        • Gość: niunia mentalnosc normalnych IP: *.opole.dialup.inetia.pl 19.12.01, 05:25
          obraz, tego wszystkiego co sie dzieje z narodem, ktory wybral LSD, a teraz
          Shazza im sie marzy na prezydenta,
          • egoist Re: mentalnosc normalnych 21.12.01, 23:51
            NIunia KOcham cie !!!!!!!!!!
            Zadzwoń do mnie !!!!!!!!!!!!!
            ego is red ???
            NO !!!!!!!!!!!!!!!!!
            EGO FUCK'EM ALL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka