w_wiener 02.10.07, 17:55 Panie łos, zajmij się pan lepiej pracą, bo ponoć marzył pan o tym żeby być marszałkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Łoś: Nie wiem, czy warto być posłem opozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 18:20 Oto właśnie PO-tylko koryto,żenada , jaki szczery Łosiu .W Sejmie dostanie kasę za nic nierobienie, a jako nieudolny marszałek musi znosić razy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin ależ bredzisz, głupia babo! IP: 213.172.177.* 02.10.07, 18:29 przeciez facet wyraznie powiedział: wole byc marszalkiem a nie posłem czyli woli pracowac w samorzadzie, niż brac poselską dietę za leniuchowanie skad wy sie bierzecie, wtórni analfabeci? przeciez wyraznie wszystko jest napisane ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Głupi to jesteś Ty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 23:29 Pan marszałek nie został jeszcze wybrany a już woli. Pewniak jakiś czy cóś? A po drugie, czy go na siłę na listę wciskali. I po trzecie, jak będzie posłem to kto mu będzie psa wyprowadzał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie "Łosiu" Łoś: Nie wiem, czy warto być posłem opozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 18:53 W Warszawie "bułgarów" nie ma !!! Są tylko we Wrocku ,vide casus senator Zdrojewski ?????????????????????????????????????????????????????????? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latający holender Re: Łoś: Nie wiem, czy warto być posłem opozycji IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.07, 19:18 Zdrojewski nie jest senatorem buraku jeden i nie wiem o co ci chodzi z tymi burakami w Wrocku !! a poza tym to nie wiem, w czym problem ? Andrzej Łoś ma prawo wyboru jak każdy z nas i tyle, tak rozumiem jego wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Łoś: Nie wiem, czy warto być posłem opozycji 02.10.07, 19:23 Dość już mam serdecznie tych, którzy nie chcą, ale muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latający holender Re: Łoś: Nie wiem, czy warto być posłem opozycji IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.07, 19:43 wierzę, że każdy chciałbym być w takim momencie swojego życia zawodowego, żeby mieć prawo wyboru ! Wy także ! ja takim ludziom pozytywnie zazdroszczę i nie ma w tym żadnej pisowskiej nienawiści !! ja nie widzę, żeby on koniecznie musiał ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie "łosiu" Łoś: Nie wiem, czy warto być posłem opozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 19:56 Do "latającego holendra" , czytaj ze zrozumieniem - durniu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Łoś: Nie wiem, czy warto być posłem opozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 20:11 Nie wiem jak w PO typowali kandydatów do parlamentu. Z wypowiedzi pana marszałka wynika, że był to przymus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demostenes Łoś: Nie wiem, czy warto być posłem opozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 20:27 Po przeczytaniu wywiadu osłupiałem: oto Pan Marszałek Łoś bez żenady przyznaje się do oszukiwania wyborców. Oszukuje ich mówiąc, że został zmuszony do kandydowania, oszukuje ich mówiąc, że tylko jeśli PO wygra, to zatrzyma mandat posła. Po co mam głosować na kandydata, który w ogóle nie chce być posłem!? To zwykłe oszustwo, Panie Marszałku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Łoś: Nie wiem, czy warto być posłem oPOzycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 23:44 >Oszukuje ich mówiąc, że został > zmuszony do kandydowania, niemożliwe!, w partii oPOzycyjnej ławka kadrowa jest dłuższa niż najdłuższa deska świata( w odróżnieniu od partii nieoPOzycyjnych) więc POwinno byc mnówstwo dublerów o podobnych parametrach, charyźmie i sukcesach oraz POpularności wśród ludu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi ŁOŚ - typowy oportunista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 20:37 Losiu, mam nadzieje, ze niedlugo znikniessz i nie bedziesz trul miasta swoim smrodem. Jedna rzecz ci sie udala - masz nazwisko pasujace do charakteru. Łoś to łoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Łoś: Nie wiem, czy warto być posłem opozycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 01:50 Oj Łosiu - ty łosiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic panie łoś - idź pan już IP: *.chello.pl 03.10.07, 08:59 kolo zachowuje się jakby był niewiadomo kim, a jest miernym naukowcem i bardzo kiepskim politykiem. Dyskwalifikuje go w ogóle to, że rok po objęciu funkcji już dywaguje na temat, czy ma ją pełnić dalej. Niech zostanie dozorcą albo zamiataczem ulic, wówczas będzie mógł sobie fantazjować dowoli na temat ciągłych zmian profesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Łoś + Kocięba-Żabski + Ignor + Sawicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 09:14 byle dalej od Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga.klocek Re: Łoś + Kocięba-Żabski + Ignor + Sawicka IP: *.nat.tvk.wroc.pl 03.10.07, 10:51 schetynek dał rozkaz-łosie słuchają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Łoś + Kocięba-Żabski + Ignor + Sawicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 12:51 No i macie tą swoją Platformę!! Odpowiedz Link Zgłoś
analisis Re: Łoś + Kocięba-Żabski + Ignor + Sawicka 03.10.07, 16:54 Swoja droga to niezłe hasło na opakowanie prezerwatyw-zabezpiecz się- i ty możesz urodzić łosia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likwidator Re: duperele IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.07, 19:45 ja się czyta te wasze komentarze, to się chce rzygać ! jakieś takie pisowskie pieprzenie ! przecież głosować na PIS to jakoś wstyd przecież ! dwa kurduple z tego jeden mieszka z mamą, kotem, nie ma konta i prawa jazdy a drugi ma żonę uroczą jak... trzęsą połową Polaków ! czy wam na prawdę coś na oczy i uszy się rzuciło ??? jak to brzmi Glosuję na PIS ! śmiechu warte :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Takiś mądry to poradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 20:10 Miałem głosować na pana Łosia, /wspaniały naukowiec, świetlana postać, najlepszy wiceprezydent Wrocławia w historii/, ale on nie chce być posłem. To na kogo mam głos oddać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoś_superktoś Re: Takiś mądry to poradź IP: *.nat.tvk.wroc.pl 03.10.07, 20:29 Ja chciałem na Kociębę ale cholerka narobił nawalony jak stodoła afery i się sprawa rypła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Takiś mądry to poradź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 21:34 A ja chcialem glosowac na Sawicka. Ale okazalo sie, ze wziela w lape. To na kogo sympatyk PO ma glosowac teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Łoś+Kocięba+Ignor+Sawicka+Sche=ve ry best of PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 22:40 > ja się czyta te wasze komentarze, to się chce rzygać ! to sobie POluzuj:) jak > to brzmi Glosuję na PIS ! śmiechu warte :)) a zagłoswac na very best of POmpatyzm to nie obciach? Odpowiedz Link Zgłoś
gaax Re: Łoś: Nie wiem, czy warto być posłem opozycji 04.10.07, 07:00 Święte słowa! Łosiom w parlamencie mówimy stanowcze NIE! ;) Odpowiedz Link Zgłoś