mick 25.04.01, 13:24 Przeglądam sobie w zaciszu biura wypowiedzi na wrocławskim forum i stwierzdzam, że w większości pochodzą one od osób kontestujących rzeczywistość pesymistów. Więcej życia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazio Re: Cholerni malkontenci! IP: *.chem.uni.wroc.pl 25.04.01, 13:59 Niezupelnie tak jest: popatrz ile postow dotyczy "miejsc magicznych", ulubionych przez postujacych. Ponadto forum jest takze dla tych, ktorym sie cos nie podoba i chca to glosno wyrazic. I bardzo dobrze! A ze takich jest duzo? To przeciez normalne: jak mi ktos nadepnie na odcisk, to krzycze! Mam tylko nadzieje, ze ci, ktorych postowicze atakuja, czytaja te posty. Troche w tym pomagaja Redaktorki (sztuk 2), zamieszczajac w lokalnym dodatku GW co pikantniejsze fragmenty z poszczegolnych watkow. I bardzo prosze o robienie tego nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkont. Re: Cholerni malkontenci! IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 14:10 Siedzisz w biure i klepiesz w klawiaturę forum. Toż to dopiero malkontenctwo w wymiarze biurowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: Cholerni malkontenci! IP: *.vogel.pl 25.04.01, 14:36 Gość portalu: malkont. napisał(a): > Siedzisz w biure i klepiesz w klawiaturę forum. > Toż to dopiero malkontenctwo w wymiarze biurowym. Metamalkontenctwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Cholerni malkontenci! IP: *.chem.uni.wroc.pl 26.04.01, 10:23 A ty gdzie siedzisz? Poza tym nie siedze w biurze. A ponadto nie czuje sie malkontentem ani biurowym, ani prywatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Cholerni malkontenci! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 14:50 na wrocławskim forum i tak jest lepiej niż na innych, głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Cholerni malkontenci! IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 16:07 Może, Mick napisze dlaczego jest zadowolony z siebie i znajduje w sobie duszy malkontenta ? Wygodniś, a może oportunista na koszt szefa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Cholerni malkontenci! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.04.01, 08:24 Odpowiadam. Tak się składa, że to ja jestem szefem. Zadowolenie? Trochę tak. W końcu wszystko do czego doszedłem zawdzięczam przede wszystkim sobie i w jakiejś części rodzicom. Generalnie staram się kierować w życiu zasadą "jeśli będziesz robił to co robisz, to będziesz miał to co masz". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Cholerni malkontenci! IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 08:52 "Jeśli masz za dużo pracy, żeby uprawiać to co lubisz, to rzeczywiście masz za dużo pracy." Edwin Bliss Siedząc przed PC robisz koszty dla US. Dobre. A, co byś zrobił bez rodziców ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Cholerni malkontenci! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.04.01, 09:55 Bez rodziców nie byłoby mnie. Dzięki Mamie i Tacie. Mimo uszczypliwości pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Cholerni malkontenci! IP: *.swipnet.se 26.04.01, 10:00 ZORGANIZUJ KURS DLA NAS MALKONTENTOW JAK WYJSC Z MALKONTENCTWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Cholerni malkontenci! IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 15:51 OPrzyznam Mick, że jesteś sympatycznym gościem. Dasz 5.000 netto będę u Ciebie siedział przy PC,i nie będę malkontentem. Znam 3 języki ( oprócz polskiego) Wiedzę handlową posiadam niezgorszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Cholerni malkontenci! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:25 mick napisał(a): > Przeglądam sobie w zaciszu biura wypowiedzi na > wrocławskim forum i stwierzdzam, że w większości > pochodzą one od osób kontestujących rzeczywistość > pesymistów. Więcej życia! Odpowiedz Link Zgłoś