Gość: zbyszekieliszek IP: 80.68.224.* 22.07.03, 10:41 może ktoś wie "czego tam szukają "? pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ek Re: ryją i kopia na zelwerowicza !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.03, 12:41 Gość portalu: zbyszekieliszek napisał(a): > może ktoś wie "czego tam szukają "? pozdrówka W którym dokładnie miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszekieliszek Re: ryją i kopia na zelwerowicza !!! IP: 80.68.224.* 22.07.03, 13:22 Gość portalu: ek napisał(a): > Gość portalu: zbyszekieliszek napisał(a): > > > może ktoś wie "czego tam szukają "? pozdrówka > > W którym dokładnie miejscu? róg sokolniczej i zelwerowicza teren ogrodzony , jakiś ciężki sprzęt - to jest chyba obok siedziby unii wolnośći budynek mieszkalny w tym miejscu ? chyba niezazbytnio.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: ryją i kopia na zelwerowicza !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.03, 16:41 Gość portalu: zbyszekieliszek napisał(a): > Gość portalu: ek napisał(a): > > > Gość portalu: zbyszekieliszek napisał(a): > > > > > może ktoś wie "czego tam szukają "? pozdrówka > > > > W którym dokładnie miejscu? > > róg sokolniczej i zelwerowicza > teren ogrodzony , jakiś ciężki sprzęt - to jest chyba obok siedziby unii > wolnośći > budynek mieszkalny w tym miejscu ? > chyba niezazbytnio.......... Budynek mieszkalny z widokiem na..................IZBĘ WYTRZEŻWIEŃ :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: ryją i kopia na zelwerowicza !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.03, 16:43 A na powaznie - zobaczyłeś czy na płocie ogradzającym ten teren nie ma tablicy informacyjnej - tablicy budowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: .............. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.03, 14:24 Byłem dziś w tamtej okolicy i rzeczywiście na skrzyżowaniu Zelwerowicza z Sokolniczą, na tej pustej działce ostro kopią. Ciekawe co tam powstanie, bo nie zauważyłem żadnej informacji na ten temat :( ? Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawczyk Re: .............. 25.07.03, 14:26 Gość portalu: ek napisał(a): > Byłem dziś w tamtej okolicy i rzeczywiście na skrzyżowaniu Zelwerowicza z > Sokolniczą, na tej pustej działce ostro kopią. Ciekawe co tam powstanie, bo nie > > zauważyłem żadnej informacji na ten temat :( ? pewnie LIDL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: .............. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.03, 14:56 Raczej nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcat Re: Co? 26.07.03, 01:05 Lidl ma 4 lokalizacje juz ustalone i wszystkie raczej blisko osiedli, Obornicka, Braniborska, pozostłe dwie zapomnilem :) Tablica informacyjna pojawi sie jak własciwa firma wejdzie na teren budowy. Bo czesto prace wyburzeniowe, porzdkowe, wykop zleca sie jakiejś firmie jeszcze przed oficjalnym rozpoczęciem inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś