Gość: hrabia IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 07:40 Who shows me the way to the next whisky bar ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotesz Re: The Doors 27.04.01, 07:54 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Who shows me the way to the next whisky bar ? Alabama Song... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: The Doors IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 07:55 Riders on the storm Odpowiedz Link Zgłoś
jotesz Re: The Doors 27.04.01, 12:56 Hrabio, spotkałem cię gdzieś gdzie rozmawiano o Polakach i Żydach - podobało mi się to co tam przeczytałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: The Doors IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 13:57 Dzięki. Kontynuję: Hallo I love you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: The Doors IP: *.vogel.pl 27.04.01, 14:38 When the music is over... L.A. Woman will Love me two times... ...to Light My Fire ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: The Doors IP: *.kask.net.pl 27.04.01, 22:30 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Dzięki. > Kontynuję: Hallo I love you... ...won't you tell me your name? hallo I love you let me jump in your game... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: The Doors IP: 195.205.145.* 27.04.01, 15:37 People are strange when you're the stranger Faces look augly when you're alone .... Strasznie to lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: The Doors IP: *.vogel.pl 27.04.01, 16:05 Gość portalu: Bea napisał(a): > People are strange when you're the stranger > Faces look augly when you're alone .... > > Strasznie to lubię Och, właśnie sobie zdałem sprawę, że mam tylko jeden stary winyl (15 lat), kilka starych kaset (10 lat) i ani jednego kompaktu The Doors... Cóż za zaniedbanie... :-((( Trzeba to będzie nadrobić... Ale jeszcze bardziej poszukuję świeżo zremasterowanej płyty kalifornijskiego zespołu "The Love" Klimat lat sześćdziesiątych, którego Jim pewnie trochę łyknął... Ktoś słyszał? Widział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: The Doors IP: 213.76.92.* 27.04.01, 22:38 Jak Jim dal sobie wiecej w zyly to spiewal: Come on baby light my fire, come on baby bite my wire.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: The Doors IP: *.dtvk.tpnet.pl 27.04.01, 22:43 Continue: The End Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: The Doors IP: 195.205.145.* 08.05.01, 15:34 Rob, a ja lubię słuchać "winylowej muzyki" :) Możesz mnie uszczęśliwić swoim 15-letnim The Doors. Mam tylko jedną ich płytkę winylową, "Zażgi wo mnie agoń" (ladnie to brzmi - prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: The Doors IP: *.vogel.pl 08.05.01, 17:07 Gość portalu: Bea napisał(a): > Rob, a ja lubię słuchać "winylowej muzyki" :) > Możesz mnie uszczęśliwić swoim 15-letnim The Doors. > Mam tylko jedną ich płytkę winylową, "Zażgi wo mnie agoń" (ladnie to brzmi - > prawda?) Wiesz co, Bea, poszukam wśród winyli, bo od kilku lat mam zepsuty gramofon, więc cała masa płyt stoi pokryta kurzem... W każdym razie moją płytkę kupiłem na Morawach w 1985 roku i jak przystało na robotę mądrych braci Czechów, ma piękną okładkę... Wszystko na niej po angielsku, więc nawet nie wiem, jak brzmiałoby to po czesku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: The Doors IP: 195.205.145.* 09.05.01, 12:10 Rob, pomówimy o tym w piatek - jak się spotkamy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś