Dodaj do ulubionych

ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji

IP: *.e-wro.net.pl 25.10.07, 21:20
Gazeta płacze że już nawet w TV nie będą mogli zobaczyć Śląska :)
Na mecz ich nikt nie wpóści i w TV też nie oglondną :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.07, 21:31
      to już jakiś absurd ! ten siemiński to chyba na głowę upadł !
      walczyć z gazetami to strzelić sobie w kolano a z juz niedługo nikt
      nie będzie im kibicował, bo i w hali co raz mniej ludzi ! żal, po
      prostu żal ! Schetyna wróć !! :))
      • Gość: statom Re: ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.07, 23:10
        Tak wlasnie, sieminski wymusza na urlepie przesuniecie meczow.
        Moze sie jeszzce raz walnij o parapet.
    • Gość: kamender ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.07, 22:22
      A pisałem jakiś czas temu na forum, że z tych obiecanych transmisji
      telewizyjnych nic nie będzie (podobnie z resztą jak przed rokiem). Zostałem
      jedynie skrytykowany. Nie chciałem być złym prorokiem, ale wiedziałem jak się to
      skończy. Obiecanki cacanki - normalnie jak u kandydatów do sejmu.
    • Gość: Tur ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: 195.80.210.* 25.10.07, 22:23
      no niestety Slask pada ,jak nie bedzie TV i gazet to sponsorzy wypna sie dupa i
      co bedzie z derbami, a szkoda tego?? Pilkarski Slask normalnieje to zaczynaja z
      koszykowka wariowac.mam nadzieje ze znormalnieja jeszcze
    • Gość: Kefirek ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.e-wro.net.pl 25.10.07, 22:52
      To Straszne co wyprawia sie w klubie, ale kto na meczach byc powinien ten
      bedzie, przestaną chodzic tylko krawaty z dzieciakami ktorzy i tak zawsze
      wychodza 5 min. przed koncem meczu żeby w korku niestac.
      JESTEM ZROSPACZONY POZIOMEM GAZETY WYBIóRCZEJ, SPOSóB W JAKI PROWADZICIE
      WOJNE Z KLUBEM PRZYPOMINA MI PRZEDSZKOLE. MAM WRAZENIE ZE OSOBA KTORA PISZE TE
      ARTYKUłY ROZUMUJE JAK 5-LATEK. TO BYłA MOJA ULUBIONA GAZETA, A TERAZ BUR*EL JAK
      W FAKCIE :/
    • Gość: wojtek Gazeta sie kompromituje IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.10.07, 01:39
      Brzozowski juz nie placz tak. Gazeta to taka marna firma, ze nie stac ich na 300zl jednorazowej akredytacji ? Nie zwroci sie to? Wiec Waszymi artykulami jest zainteresowanych mniej niz 150osob w trakcie sezonu? To jak Was nie stac, to przynajmniej przeproscie za klamstwa i wydrukujcie sprostowanie, przez odmowe czego zaczela sie cala ta wojna Śląsk vs Gazeta. Mialo byc tak tragicznie, a okazuje sie, ze o Śląsku pisze sie wiecej niz kiedy kolwiek wczesniej. Tego Gazeta przebolec nie moze, ze nie ma o czym pisac, a konkurencja ma, wiec pisza o Śląsku swoje zale. Robicie wrazenie jak Kaczynski po przegranych wyborach ;)
      Fakt, ze klub ma fatalna polityke, ale to co robi Gazeta udowadnia, ze sa podmioty o gorszej polityce - Wyborcza ;)
      Przestancie wiec juz ryczec i apelowac do Wszystkich Świętych o wplyniecie na Śląsk. Niedlugo do Paipieza bedziecie apelowac, bo przeciez wiekszosc kibicow to Katolicy :)
      A nie jest zle - zamiast placic za abonament Polsatowi, mozna obejrzec w Internecie mecz. A prawdziwy kibic i tak bedzie w hali. Mi to i tak wszystko jedno, bo prenumeruje gazete, ktora stac na akredytacje :)
      • Gość: breslauer85 Re: Gazeta sie kompromituje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 09:57
        Nic dodac nic ująć- "Wojtek".Poziom GW spadł na samo dno tartaru:)

Choć oczywiscie szkoda ze nie bedzie transmisji z ULEB-Cup.Peace.
    • Gość: pawel ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.07, 11:30
      Medialna polityka klubu jest żenująca - to prawda. Jednak jeszcze bardziej żenująca jes GW - miał być bojkot koszykarskiego Śląska, a tu co rusz jakiś artykulik o tym klubie. Znaleźli sobie ofiarę i uprawiają swoją wojenkę. "Uważajcie! My Jesteśmy Wielką Gazetą Opiniotwórczą i Możemy Zniszczyć Każdego! Niech No Tylko Coś Nie Będzie Po Naszej Myśli!". Dziecinada.
      Zamieszczając zdjęcie do artykułu o Śląsku, wybierają przeważnie takie, które ośmiesza, dyskredytuje klub i osoby z nim związane... ot, taki mały trik... Dziecinada i żenada.
      Bojkot, to bojkot - nie piszczie nic o Śląsku!
    • Gość: kasa ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.bb.sky.com 26.10.07, 11:47
      dokladnie, ja mysle ze w koncu moze kts w warszawie przeliczy kase jaka si
      emarnuje z powodu kibicow kupujacych inne tytuly prasowe, bo w wybiurczej nie ma
      relacji z meczu, i stwiedzi ze finansowo ten bojkot sie nie oplaca a wizerunek
      wybiurczej w tym momencie podupadl totalnie od kiedy toczy ta prywatna wojne
      (bezstronnosc i apolitycznosc!!!!!)
    • Gość: Dodi ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 11:54
      A może Gazeta by została sponsorem i wyłożyła troszkę pieniędzy wtedy będzie
      udziałowcem i może sama zmieniać wizerunek klubu. Pamiętam jak radio ESKA
      uratowało klub i jaki był piękny szum medialny....
      A Wy? szkoda gadać najlepiej zniżyć się do poziomu Faktów i Mitów...

czego Wy żądacie? Siemiński dawaj kasę i morda w kubeł?! a może ma być jak w
      Gdyni? będzie tak jak się wycofa, on uratował na razie ten klub i ma prawo
      prowadzić swoją politykę.
      Pamiętam jak kilka lat temu spaliliście temat przejęcia Śląska przez Getin Pana
      Czarneckiego więc teraz jak nie pomagacie to nie utrudniajcie.
      Prawdziwi kibice zawsze będą kochać Śląsk, nawet jak przegra kilka meczów
      • Gość: ja Re: ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.10.07, 12:55
        Dokladnie! Jakos na Litwie, Lietuvos Rytas moze wspierac koszykowke, finansuje gre na najwyzszym europejskim poziomie swojej druzyny, a u nas Wyborcza tylko by kase skapila i klody pod nogi rzucala tym, ktorzy Śląskowi chca pomoc.
    • Gość: rizo ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.171.18.1.crowley.pl 26.10.07, 13:34
      Z tego co pamiętam gazeta zarzekała sie że bojkotuje Śląsk, i nie
      będzie o nim pisać, a tu proszę jęśli tylko coś złego to już piszą .
      Ja i tak wolę czytać Gazete Wrocławska.
    • Gość: kibic ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.wroclaw.mm.pl 26.10.07, 14:10
    • Gość: Paweł transmisje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 15:45
      A na jakiej stronie internetowej można zobaczyć transmisję?
    • Gość: kibic sieminski to kretyn! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 20:12
      brak mi slow nie sadzilem ze bede wolal: schetyna wroc!
      • Gość: fan Re: sieminski to kretyn! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.07, 21:12
        To Kopec myslal i wymyslil. Ślask chce grac w piatki i ich sprawa.
        Jezeli to ma zaowocowac dobrymi wynikami w europejskich pucharach to
        ok. A swoja droga to klub prywatny a wiec w czym prpblem. Niech
        Kopec zostanie prezesem i zobaczymy wtedy jak to bedzie wygladalo.
        • lukamwidze Re: sieminski to kretyn! 26.10.07, 21:22
          sląsk to nie jest prywatny folwark, mamy prawo coś powiedzieć na
          temat klubu, na który dajemy kasę za bilety i karnety. Takie
          myślenie, że "to sprawa siemińskiego" prowadzi do sytuacji, w której
          klub sie kompromituje, a temu człowiekowi słowa nie powiesz, bo sie
          obrazi. Pytam, co on teraz zrobi? Wywiezie klub do Mińska? Zamknie
          mecze ligowe dla widzów? Przecież uleb nas usunie z rozgrywek jesli
          nie bedzie Śląska w tv..
    • Gość: karol ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.wro.vectranet.pl 26.10.07, 23:00
      p.Siemiński na spotkaniu z kibicami w zeszłym sezonie,powiedział że
      jeśli nie zagraw PLK to w jakiejś innejlidze może grać.Takie
      kuriozalne myśli chodzą po głowie naszemu możnowładcy.Jednego żałuje
      że wykupiłem karnet najdroższy w moim życiu,a chodzę na mecze kilka
      dziesiąt lat.
      • Gość: mic Re: ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.chello.pl 27.10.07, 11:33
        Brawo Wojtek! Tak trzymaj chłopie!
        Świetnie ich wypunktowałeś, szkoda tylko, że nie zwróciłeś uwagi na jeden drobny
        fakt. Klub odmówił wydania akredytacji dziennikarzom GW.
        Ale niektórym wystarczy tytuł i lead, żeby dopowiedzieć sobie resztę.
        A co do Śląska to ten klub upada. A pisanie, że kibice i tak będą wspierać
        zespół, tylko "krawaty" się wykruszą też świadczy o kibicach.
        Klub się kompromituje, a wy będziecie klaskać. Gratulacje. Prezes na pewno
        dzięki temu zrozumie, że daje ciała...
    • Gość: Pan Gucwiński Biblioteka Publiczna Śląsk Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 14:43
      Gratuluję sobie i kibicom dzielnej walki w Sopocie. Tymczasem p.
      Siemiński to nie p.Krauze nie da kilku milionów na klub, bo nie
      może sobie na to pozwolić. Ale nawet z taką polityka myślę, że można
      jednak liczyć na jakiś sponoring Co Państwo na to:
      Biblioteka Publiczna Śląsk Wrocław,
      albo Szpital Wojewódzki Sląsk Wrocław
    • Gość: NOBILES-------- ASCO Śląsk Wrocław znika z telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 17:44
      Nareszcie doczekałem się ...Jak oni gnębili Nobiles...swego czasu i
      te ich slogany"CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA".To nareszcie po
      nich.Długo czekałem i wreszcie jest to nareszcie.A teraz?powiedziało
      by sie to co wszyscy kibice im oddawali,ale tego nie
      powiem....................................................a tyle
      tylko aby więcej ich nie było w DBE
      • Gość: Pan Gucwiński Te Nobiles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 23:15
        Naucz się ortografii i gramatyki zanim zaczniesz pisać na
        wrocławskie forum. Poza tym każdy ma swojego Siemińskiego
        (=Polatowskiego).
        • Gość: --NOBILES--- Re: Te Nobiles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.07, 08:53
          Baju baju,a nie bedzieta w raju!!!!!Gucwiński prowadzicie totalną
          samozagładę...czeka was dno i to przepowiedziałem pewnemu
          wrocławianowi w Paryżu podczas pływania po Sekwanie na statku przy
          świecach...5 lat temu...i tyle SAMOZAGLADA.CALA POLSKA....TO SE
          DOŚPIEWAJ-PA.
          • Gość: Pan Gucwiński Re: Te Nobiles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 11:17
            Cieszę się, że byłeś w Paryżu. Jestem pod wrażeniem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka