elpukatore 30.10.07, 19:02 Witam , mam pytanie ..potrzebuję skorzystać z usług notariusza czy ktoś z forumowiczów zna jakiegoś sprawnego , konkretnego i niezbyt drogiego..chodzi o sprawę spadku. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dw Re: Notariusz IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.07, 20:03 Sorry, ale nie istnieje coś takiego jak niedrogi notariusz... ;-) Ja korzystałem w tym roku z kancelarii Kucmin na pl. Srebrnym (jeden z niewielu czynnych w sobotę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Re: Notariusz IP: *.e-wro.net.pl 30.10.07, 20:12 >>ale nie istnieje coś takiego jak niedrogi notariusz<< oczywiście ! mają swoją taksę i niestety nie spuszczą ani złotówki Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Notariusz 31.10.07, 16:26 Polecam Tarkowskiego na Komandorskiej ,tam pracuje swietna dupa, pani asesor , ach,az mnie ciary przechodzą jak wspomnę , Wisia .Blondie. Jezdzi BMW i ma zajebiście zgrabne nogi . Chodzi w mini i na szpilkach ,marzenie każdego normalnego faceta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elpukatore Re: Notariusz IP: *.cust.tele2.pl 01.11.07, 20:21 Dziękuję wszystkim za porady...poproszę o jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonek Re: Notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 09:48 Ja uważam, że ten dobry notariusz jest godny polecenia. Załatwiałam u niego sprawy nieruchomościowe i byłam b.zadowolona z jego usług. Odpowiedz Link Zgłoś
listopad50 Re: Notariusz 14.01.14, 23:51 pewnie to juz nieaktualne, ale na wszelki wypadek podam adres internetowy dobrej, milej, z ogromnym doswiadczeniem notariuszki: www.wroclaw-notariusz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata_wrc Re: Notariusz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.14, 11:09 zdecydowanie mogę polecić tego notariusza: www.tarkowski.pl/ Fachowo pomógł mi przy zakupie mieszkania i szybko spisaliśmy akt notarialny. Odpowiedz Link Zgłoś
artparluman Re: Notariusz 11.09.14, 13:04 ja od siebie do szukania prawnika bądź notariusza polecam stronę Nasz-Prawnik.pl . Korzystałem z tej strony kilka razy, za każdym razem skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś