Dodaj do ulubionych

Tusk tworzy nowy rząd w oparciu o agenturę SB.

04.11.07, 17:40
Jak to się ma do jego teorii , że ludzie piastujący stanowiska
zwłaszcza wysokie powinni być o nieposzlakowanej opinii?
Tak ma przebiegać PO-dekomunizacja? A tak w ogóle to gdzie Boni ma
honor? Powinien odmówić i się wycofać. Już miał okazję i porządzić i
pooszukiwać. Już wystarczy. A iluż jest takich jak on ,a którzy się
jeszcze nie ujawnili i może sie nie ujawnią kryjąc się
pod PO-skrzydłami.
Obserwuj wątek
    • kklement Boni gorszy od sędziego Kryże ??? 04.11.07, 17:49
      Nie wiem, czy prawidłowo zapisałem nazwisko sędziego, którego PiS
      wywindował na wysoki stołek, a który za komuny był dyspozycjny wobec
      reżimu i w todze prześladował opozycję. Podwójna moralnosć pisiorów
      stanie się niedługo przysłowiowa !
      • 1normalnyczlowiek11 Nie odróżniasz sytuacji żony,która w tajemnicy 04.11.07, 21:37
        kklement napisał: Boni gorszy od sędziego Kryże ???

---> ... przed tobą się prostytuuje, od świadomego wzięcia za żonę prostytutki?
    • kklement A żeby umieć przegrywać, to trzeba mieć klasę. 04.11.07, 17:51
      A tej wszystkim pisiorom, od Wielkich Małych Braci począwszy, na
      internetowych szczekaczach jak elly2 kończąc, zdecydowanie brakuje.
      • elly2 Re: A żeby umieć przegrywać, to trzeba mieć klasę 04.11.07, 23:31
        kklement napisał:

> A tej wszystkim pisiorom, od Wielkich Małych Braci począwszy, na
        > internetowych szczekaczach jak elly2 kończąc, zdecydowanie
        brakuje.
        Ja rozmawiam a PO-szczekaczem jesteś ty kklement!Ale masz nerw!
        • kklement Re: A żeby umieć przegrywać, to trzeba mieć klasę 04.11.07, 23:37
          Mam zażenowanie i zdegustowanie waszą postawą, pisiorki, nie nerw.
          • Gość: WK Re: A żeby umieć przegrywać, to trzeba mieć klasę IP: *.ig.pwr.wroc.pl 08.11.07, 18:08
            A ja mam "zażenowanie i zdegustowanie" Twoimi epitetami w stosunku
            do adwersarzy.
            Bez odbioru
    • Gość: nelly3 Re: Tusk tworzy nowy rząd w oparciu o agenturę SB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.07, 21:12
      różnica jest taka że PIS powoływał na stanowiska komunistycznych
      aparatczyków a Boni jest ofiarą tych esbeckich gnoi.
    • mr_pope Re: Tusk tworzy nowy rząd w oparciu o agenturę SB 04.11.07, 21:36
      > Jak to się ma do jego teorii , że ludzie piastujący stanowiska
      > zwłaszcza wysokie powinni być o nieposzlakowanej opinii?

Nie widziałem takich pytań odnośnie Kryże. Dlaczego nagle to Cię tak interesuje?
    • Gość: fakir Re: Tusk tworzy nowy rząd w oparciu o agenturę SB IP: *.chello.pl 04.11.07, 22:13
      Wybory sie skończyły. Skomentuj lepiej swoich idoli (Kaczyński, Szczygło, Putra)
      którzy każda wypowiedzią przebijają osiągnięte przez siebie dno...
      I przepraszam prezydenta. Nie wiem za co ale na tak zapas przepraszam...
    • Gość: Piotrek Re: Tusk tworzy nowy rząd w oparciu o agenturę SB IP: *.telsat.wroc.pl 04.11.07, 22:26
      Wszyscy nagle jak to Polacy znają się na wszystkim, na piłce nożnej, na medycynie, na ekonomii, no i oczywiście na polityce. Śmiechu warte. Jeszcze nowy rząd nie powstał, na razie giełda mniej lub bardziej wiarygodnych przecieków, ale już przeciwnicy PO wysnuli tysiąc teorii co to będzie... Spokojnie. Rządy PiS miały 2 lata na pieprzenie tego, co tylko można było spieprzyć, więc teraz kiedy role się odwróciły możecie tylko nogami przebierać ze złości. A mnie osobiście nie interesują personalia, dla mnie ministrem MON mógłby być nawet generał Jaruzelski, jeśli sprawy toczyły się w dobrym kierunku. Kompletnie nie interesuje mnie przeszłość i durne rozliczanie. Jak był ku temu czas, to to przespano, teraz można tylko westchnąć, że się tego nie zrobiło. I nie wypisujcie, że jestem młody i nieświadomy, bo się tylko ośmieszacie. Pozdrawiam.

PS. Jak PO skrewi ze swoimi pomysłami, będę po nich jechał tak samo jak po PiS. To moje święte prawo, jako podatnika, który zawsze głosuje.
    • elkas22 Re: Tusk tworzy nowy rząd w oparciu o agenturę SB 05.11.07, 08:41
      A jak to się ma w porównaniu z faktem, że PiS wystawia do Sejmu zabójcę Jackiewicza?
      • Gość: fakir Re: Tusk tworzy nowy rząd w oparciu o agenturę SB IP: *.171.196.2.crowley.pl 05.11.07, 11:01
        A kto go zabił? (znaczy Jackiewicza)
        • elkas22 Re: Tusk tworzy nowy rząd w oparciu o agenturę SB 05.11.07, 11:09
          To Jackiewicz jest zabójcą. Zabił człowieka i twierdzi, że w obronie własnej
          wywlókł z autobusu człowieka i pobił na śmierć.
          • Gość: fakir Re: Tusk tworzy nowy rząd w oparciu o agenturę SB IP: *.171.196.2.crowley.pl 05.11.07, 11:14
            Widze zę nie łapiesz sarkazmu. Coś ci powiem - bez wyroku sądu NIKT nie jest
            zabójcą. Nie stosujmy pisowskich metod osądzania przed wyrokiem
            • elkas22 Jackiewicz i sarkazm 05.11.07, 11:48
              Jackiewicz charakteryzował się dużym poczuciem sarkazmu w momencie kandydowania
              do Sejmu z hasłem "Prawo i Sprawiedliwość".
              Kiedy stanie przed sądem? Kiedy do niego dojdzie, że zabicie człowieka wyklucza
              go z działalości publicznej? Kiedy wynagrodzi rodzinie zabitego stratę męża i ojca?
              Jedno jest w tej sprawie pewne - człowiek nie żyje w wyniku uderzenia przez
              posła Jackiewicza. Czy było molestowanie żony i dziecka? Nie wiadomo. Czy żona
              Jackiewicza rozpoznała molestującego, czy jakiegoś przypadkowego pasażera? Nie
              wiadomo. Nic nie wiadomo oprócz tego, że wskutek agrsywnych działań Jackiewicza
              nie żyje CZłOWIEK.
              • Gość: fakir Re: Jackiewicz i sarkazm IP: *.171.196.2.crowley.pl 05.11.07, 12:07
                ten temat już był dyskutowany - dlatego nie będe sie powtarzał.
                Dzięki zmianie na scenie politycznej jest szansa że dochodzenie i proces będą
                uczciwe (a nie sterowane ręcznie począwszy od ministerstwa sprawiedliwości).
                Żeby było jasne - potępiam to co ten pan zrobił - ale nie upoważnia to do
                nazywania go mordercą...
                • elkas22 Re: Jackiewicz i sarkazm 05.11.07, 12:10
                  Mordercą jest ten który zamordował. Zabójcą ten który zabił. Nie twierdzę, że
                  Jackiewicz jest mordercą, ale na pewno zabił. W wyniku jego uderzenia człowiek
                  poniósł śmierć. Jak inaczej go nazwać? Sprawcą śmiertelnego pobicia?
                  • Gość: Piotr Judoką wymierzającym sprawiedliwość z półobrotu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 12:22
                    niczym Chuck Norris.
                    • darek.mitel kocham Cię jak Irlandie! 08.11.07, 13:20
                      co będzie pierwsze?
                      Irlandia w Polsce, a może , Polska w Irlandii?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka