Gość: aran IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.01, 12:40 Czy prezydent Wrocławia Zdrojewski powinien zrezygnowac ze stanowiska po aferze z VAT-em i Gantem, Czy dobrze sprawuje swój urząd? GAZETA DOLNOŚLĄSKA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: efka Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.01, 13:21 Prezydent Zdrojewski, zanim odejdzie, POWINIEN najpierw odpowiedzieć na pytania Forum. Są bardzo konkretne. Jeżeli na pytania nie odpowie to NIE JEST naszym Prezydentem, bo ma nas w "głębokim poważaniu". A kto będzie na nasze Słoneczko Sudetów - grzejące Platformę - głosował, skoro ono do nas nie dociera? A immunitet trochę by się przydał - czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: 156.24.231.* 05.05.01, 14:04 Gość portalu: efka napisał(a): > Prezydent Zdrojewski, zanim odejdzie, POWINIEN najpierw odpowiedzieć na pytania > > Forum. Są bardzo konkretne. Jeżeli na pytania nie odpowie to NIE JEST naszym > Prezydentem, bo ma nas w "głębokim poważaniu". A kto będzie na nasze Słoneczko > Sudetów - grzejące Platformę - głosował, skoro ono do nas nie dociera? A > immunitet trochę by się przydał - czyż nie? Efka, z tym immunitetem to troche jestes niesprawiedliwa. Czy rzeczywiscie podejrzewasz go o takie chwyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ-dla wędzonki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.01, 17:34 W spinaczce jest zasada podwójnej asekuracji - to na wypadek kiepskiego chwytu. Wspinaczka Prezydenta trwa, ten pierwszy chwyt nieco się poluzował, kto wie, czy immunitet nie będzie potrzebny? Czy jestem niesprawiedliwa? Chyba jestem realistką po przejściach (na zasadzie, czy te oczy mogą kłamać...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ-dla wędzonki IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.05.01, 18:31 Zawsze, podkreślam zawsze byłem przeciwe naszemu Wodzowi. Bogiem a prawdą, sami wykreowalśmy Go na Wschodzące Słońce Rewolucji. Czuję w Nim istotę potrzebującą aprobaty i potwierdzenia. Są wśród nas tacy, którzy dadzą Mu to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ-dla wędzonki IP: 156.24.231.* 07.05.01, 18:21 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Zawsze, podkreślam zawsze byłem przeciwe naszemu Wodzowi. Bogiem a prawdą, sami > > wykreowalśmy Go na Wschodzące Słońce Rewolucji. Czuję w Nim istotę potrzebującą > > aprobaty i potwierdzenia. Są wśród nas tacy, którzy dadzą Mu to. Hrabio, mysle ze niepotrzebnie obawiasz sie konkurencji! Przynajmniej ja przyrzekam ze bede Ciebie aprobowal i potwierdzal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: 10.7.136.* / *.rozanka.wroc.pl 07.05.01, 14:31 Gość portalu: aran napisał(a): > Czy prezydent Wrocławia Zdrojewski powinien zrezygnowac ze stanowiska po aferze > > z VAT-em i Gantem, Czy dobrze sprawuje swój urząd? GAZETA DOLNOŚLĄSKA? Żyjemy w takich czasach, że możliwe jest, aby ludzie- kameleony bezkarnie i z pogardą spoglądając na resztę chołoty (nie wiem czy nie ma w tym słowie błędu ortograficznego - nie używam go, ale mam wrażenie ,że to właściwa perspektywa, z jakiej postrzega nas Pan prezydent), z powodzeniem zwodzili tylu, aby,pod przefarbowanym , ciągle tym samym szyldem, umożliwiano im naprawianie to co wcześniej spaprali. Proszę postawmy sobie fontannę - może na platformie,może nawet na EXPO, za pieniądze, których brak na oświatę, przychodnie, opiekę społeczną i wiele innych potrzeb. Jestem za Panem prezydencie. Proszę o zaliczkę, jakieś drobne sto milionów, wybuduję nowy supermarket, dla miasta !!! A co będzie Pan miał z tego ? - oczywiście jak zawsze, satysfakcję za zasługi dla rozwoju naszego Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 07.05.01, 14:38 Powinien ponieważ nie wybudował mi żadnego stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: 156.24.231.* 07.05.01, 18:28 Gość portalu: aran napisał(a): > Czy prezydent Wrocławia Zdrojewski powinien zrezygnowac ze stanowiska po aferze > > z VAT-em i Gantem, Czy dobrze sprawuje swój urząd? GAZETA DOLNOŚLĄSKA? Nie powinien rezygnowac, szkoda ze rezygnuje. Mimo VATu dobrze sprawuje swoj urzad. Jest dla mnie wzorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: 213.77.236.* 08.05.01, 10:18 Wzorem czego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbig Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.waza.com.pl 08.05.01, 11:29 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Wzorem czego ? Może wzorem Prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: 156.24.231.* 08.05.01, 12:00 Gość portalu: Zbig napisał(a): > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > Wzorem czego ? > > Może wzorem Prezydenta? Zdroju jest dla mnie spoko wzorem Wroclawianina, a w tym juz wszystko sie miesci! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbig Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.waza.com.pl 08.05.01, 12:11 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Zdroju jest dla mnie spoko wzorem Wroclawianina, a w tym juz wszystko > sie miesci! :) We wzorze "spoko Wroclawianina" miesci sie tylko jedna pólkula Wroclawia czyli konfucjanizm, legalizm, tumiwisizm i platformizm sterowany We wzorze "niespoko Wrocławianina" miesci sie druga pólkula Wroclawia czyli taoizm, lwowiactwo, happenerstwo i zaangażowanie emocjonalne Zdroju nie miał odwagi defilować w krasnoludkowej czapeczce, bo brak mu odwagi cywilnej, poczucia humoru, dystansu do samego siebie, zrozumienia, że nie reprezentuje CALEGO Wroclawia, tylko jego niepelna racjonalna czesc Dla mnie jest wzorem uzurpatora, sciemniacza i medialnego wirusa, który zrobil sobie na powodzi tysiaclecia "wizerunek pelna geba"! Ale przeciez kazdy moze sie nawrócic! Nie skreslajmy Zdroja definitywnie Dajmy mu szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: 156.24.231.* 08.05.01, 13:44 Zdrojo to Batman i moj idol! Rzuca gromy i ratuje staruszki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.policom.com.pl 30.04.02, 16:55 A szkoda że odszedł dla wędzonki był wzorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.policom.com.pl 30.04.02, 16:57 no dobra dość już tych wspomnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 30.04.02, 18:36 Gość portalu: noc napisał(a): > A szkoda że odszedł > dla wędzonki był wzorem Co to znaczy byl?? Byl, jest, i zawsze bedzie! Zdrojewskiemu ufam - zapracowal na to. Zarlacz tez go zaakceptuje, bo inaczej parki z nas nie bedzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 18:50 czyzby juz wrocil skoro ma odejsc ? a powqaznie na razie otacza wrocek siecia swoich spotkan z mlodzieza - czyzby remark , w jakim stylu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: CZY PREZYDENT ZDROJEWSKI POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 30.04.02, 18:55 Gość portalu: yacho 11 napisał(a): > czyzby juz wrocil skoro ma odejsc ? a powqaznie na razie otacza wrocek > siecia swoich spotkan z mlodzieza - czyzby remark , w jakim stylu ? Czemu zawsze wiem ostatni, gdzie niby bedzie spotkanie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avocado A co jakis czerwony kolega z PZPR nie ma pracy ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 19:20 Zdrojewski to najlepszy prezydent miasta jaki kiedykolwiek rzadzil w Polsce w ostatnich 13 latach. Pewnie ! Czerwnonym sie nie podoba, ze jest najpopularniejszym politykiem w calym regionie i juz zacieraja rece na fotel prezydenta miasta, czy co tam innego. Ale do tego trzeba miec jeszcze cos w glowie, ale nie tylko kolezkow z kursow w Akademii Marksizmu i Leninizmu !!! Pozdrawiam, Avocado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: A co jakis czerwony kolega z PZPR nie ma pracy ??? IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 30.04.02, 19:30 Gość portalu: Avocado napisał(a): > Zdrojewski to najlepszy prezydent miasta jaki kiedykolwiek rzadzil w Polsce w > ostatnich 13 latach. > > Pewnie ! Czerwnonym sie nie podoba, ze jest najpopularniejszym politykiem w > calym regionie i juz zacieraja rece na fotel prezydenta miasta, czy co tam > innego. Ale do tego trzeba miec jeszcze cos w glowie, ale nie tylko kolezkow z > kursow w Akademii Marksizmu i Leninizmu !!! > > Pozdrawiam, > > Avocado Swiete slowa! P.S. Avocado, nie jestes czasem klonem Zarlacza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avocado Re: A co jakis czerwony kolega z PZPR nie ma pracy ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 19:33 Klonem ? NIE. A nawiazujac do rekina-zarlacza - chetnie Cie zjem, jesli jestes wysoka blondynka, do 24 lat :) hahaha Pozdrawiam, Avocado Odpowiedz Link Zgłoś