Gość: histeryk IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 29.07.03, 11:25 www.polmot.pl/real/index.html -dobrze by było żeby w końcu ruszyło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroclawczyk Re: Belvedere-ciekawe kiedy. 29.07.03, 11:32 Gość portalu: histeryk napisał(a): > www.polmot.pl/real/index.html -dobrze by było żeby w końcu ruszyło. ciekawy projekt, nawet nie wiedziałem o jego istnieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AR Re: Belvedere-ciekawe kiedy. IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.03, 22:39 wroclawczyk napisał: > Gość portalu: histeryk napisał(a): > > > www.polmot.pl/real/index.html -dobrze by było żeby w końcu ruszyło. > > > > ciekawy projekt, nawet nie wiedziałem o jego istnieniu :) Szkoda tylko ze w Warszawie. Popatrzcie na podpis "Warszawa, ul. Pow¹zkowska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Belvedere-ciekawe kiedy. IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 29.07.03, 22:42 Gość portalu: AR napisał(a): > wroclawczyk napisał: > > > Gość portalu: histeryk napisał(a): > > > > > www.polmot.pl/real/index.html -dobrze by było żeby w końcu ruszyło. > > > > > > > > ciekawy projekt, nawet nie wiedziałem o jego istnieniu :) > Szkoda tylko ze w Warszawie. Popatrzcie na podpis "Warszawa, ul. Pow¹zkows > ka" tylko, że ja byłem bardziej dociekliwy i spojrzałem jeszcze niżej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AR Re: Belvedere-ciekawe kiedy. IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.03, 22:43 Chodzilo Belweder "Bielany" A Belweder "Krzyki"(Wroclaw, ul. Karkonoska)? Nie ma tam przeciez zadnego projektu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: Belvedere-KRZYKI - WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 22:57 Belvedere-KRZYKI - WROCŁAW www.polmot.pl/real/wroclaw/wroprzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AR Re: Belvedere-KRZYKI - WROCŁAW IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.03, 23:25 Dzieki za link Odpowiedz Link Zgłoś