Dodaj do ulubionych

ALE WROCŁAWIANIE TO BURAKI UKRAIŃSKIE

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 18:02
Wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapraszma na Forum Warszawa a zobaczycie sami
Obserwuj wątek
    • Gość: Wroclawianin Re: ALE WROCŁAWIANIE TO BURAKI UKRAIŃSKIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 20:15
      Debil
      • Gość: Łódż Re: ALE WROCŁAWIANIE TO BURAKI UKRAIŃSKIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 21:41
        Jestem debilem! Wybaczcie.
        • Gość: Krakowiak Łódź- miasto slamsów i leniwych polaczków.WROC- OK IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 172.20.6.* 29.07.03, 21:55
          • Gość: WROCŁAW Re: Łódź- miasto slamsów i leniwych polaczków.WRO IP: *.tvk / 172.16.1.* 29.07.03, 21:58
            Kraków wielkie dzięki za wsparcie !!
        • Gość: Monza Dokładnie, Łódź to syf i melina... IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 172.20.6.* 29.07.03, 21:56
          • Gość: Trener Re: Dokładnie, Łódź to syf i melina... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 22:04
            W pełni się z tym zgadzam! Takiego syfiastego miasta spośród naszych
            największych jeszcze nie widziałem! Nawet Piotrkowska z gośćmi kopiącymi innych
            po ryju koło okna wystawy tego nie zmieni. Równie beznadziejny jest Koszalin,
            ale to dziura. Jak sobie przypomnę hasła oszołomów "ratujmy Środkowopomorskie!"
            to padam!
            • Gość: Rafis Spokój IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 29.07.03, 22:07
              Nikt na tym forum nie będzie obrażał zadnych miast oprócz Warszawy i czasem
              Poznania, zrozumniano?
              Łódz jest ok. To najbardziej niedocenione miasto w Polsce. Po prostu mieli
              pecha, że mieli tylko 1 gałąź przemysłu, który padł w okresie transformacji.
              • Gość: killla Re: Spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 22:15
                Racja. Łódź ma swój kilmat. Lumenproletariacki ale to juz taka uroda tego
                miasta.
                • Gość: Ja Gość Łódź sam wystawia świadectwo o swym mieście IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 172.20.6.* 29.07.03, 22:44
                  • Gość: Rafis Re: Gość Łódź sam wystawia świadectwo o swym mieś IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 29.07.03, 22:46
                    tak, szczególnie że pisał z Wrocławia :)
                  • Gość: killla Re: Gość Łódź sam wystawia świadectwo o swym mieś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 22:49
                    no przecież napisałem : lumpenproletariat
                    ;)
              • Gość: Trener Rafis pilnuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 22:32
                Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Nikt na tym forum nie będzie obrażał zadnych miast oprócz Warszawy i czasem
                > Poznania, zrozumniano?
                > Łódz jest ok. To najbardziej niedocenione miasto w Polsce. Po prostu mieli
                > pecha, że mieli tylko 1 gałąź przemysłu, który padł w okresie transformacji.

Uchu.. Widzę, że Rafis już nawet "wytycza szlaki" myślenia i krytyki. Nieźle...
                • Gość: Łódź Re: Rafis pilnuje - debil IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.03, 09:11
                  Gość portalu: Trener napisał(a):

> Gość portalu: Rafis napisał(a):
                  >
                  > > Nikt na tym forum nie będzie obrażał zadnych miast oprócz Warszawy i czase
                  > m
                  > > Poznania, zrozumniano?
                  > > Łódz jest ok. To najbardziej niedocenione miasto w Polsce. Po prostu mieli
                  >
                  > > pecha, że mieli tylko 1 gałąź przemysłu, który padł w okresie transformacj
                  > i.
                  >
                  > Uchu.. Widzę, że Rafis już nawet "wytycza szlaki" myślenia i krytyki.
                  Nieźle...

Trzeba sie mu podporządkować bo inaczej biada Wam...
    • Gość: wukaesik WIDZEW, WIDZEW, ŁÓDZKI WIDZEW IP: *.gen.twtelecom.net 30.07.03, 09:56
      JA TEJ KURFY NIENAWIDZĘ
      • artur985 Re: WIDZEW, WIDZEW, ŁÓDZKI WIDZEW 30.07.03, 17:28
        Gość portalu: wukaesik napisał(a):

> JA TEJ KURFY NIENAWIDZĘ

Widzew to:
        Leszka Millera,frajerzy Leszka Millera.Jak i cała Łódź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka