Gość: Łódź IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 18:02 Wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!! Zapraszma na Forum Warszawa a zobaczycie sami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wroclawianin Re: ALE WROCŁAWIANIE TO BURAKI UKRAIŃSKIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 20:15 Debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódż Re: ALE WROCŁAWIANIE TO BURAKI UKRAIŃSKIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 21:41 Jestem debilem! Wybaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowiak Łódź- miasto slamsów i leniwych polaczków.WROC- OK IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 172.20.6.* 29.07.03, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WROCŁAW Re: Łódź- miasto slamsów i leniwych polaczków.WRO IP: *.tvk / 172.16.1.* 29.07.03, 21:58 Kraków wielkie dzięki za wsparcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monza Dokładnie, Łódź to syf i melina... IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 172.20.6.* 29.07.03, 21:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Dokładnie, Łódź to syf i melina... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 22:04 W pełni się z tym zgadzam! Takiego syfiastego miasta spośród naszych największych jeszcze nie widziałem! Nawet Piotrkowska z gośćmi kopiącymi innych po ryju koło okna wystawy tego nie zmieni. Równie beznadziejny jest Koszalin, ale to dziura. Jak sobie przypomnę hasła oszołomów "ratujmy Środkowopomorskie!" to padam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Spokój IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 29.07.03, 22:07 Nikt na tym forum nie będzie obrażał zadnych miast oprócz Warszawy i czasem Poznania, zrozumniano? Łódz jest ok. To najbardziej niedocenione miasto w Polsce. Po prostu mieli pecha, że mieli tylko 1 gałąź przemysłu, który padł w okresie transformacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla Re: Spokój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 22:15 Racja. Łódź ma swój kilmat. Lumenproletariacki ale to juz taka uroda tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Gość Łódź sam wystawia świadectwo o swym mieście IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 172.20.6.* 29.07.03, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Gość Łódź sam wystawia świadectwo o swym mieś IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 29.07.03, 22:46 tak, szczególnie że pisał z Wrocławia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla Re: Gość Łódź sam wystawia świadectwo o swym mieś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 22:49 no przecież napisałem : lumpenproletariat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Rafis pilnuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 22:32 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Nikt na tym forum nie będzie obrażał zadnych miast oprócz Warszawy i czasem > Poznania, zrozumniano? > Łódz jest ok. To najbardziej niedocenione miasto w Polsce. Po prostu mieli > pecha, że mieli tylko 1 gałąź przemysłu, który padł w okresie transformacji. Uchu.. Widzę, że Rafis już nawet "wytycza szlaki" myślenia i krytyki. Nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź Re: Rafis pilnuje - debil IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.03, 09:11 Gość portalu: Trener napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Nikt na tym forum nie będzie obrażał zadnych miast oprócz Warszawy i czase > m > > Poznania, zrozumniano? > > Łódz jest ok. To najbardziej niedocenione miasto w Polsce. Po prostu mieli > > > pecha, że mieli tylko 1 gałąź przemysłu, który padł w okresie transformacj > i. > > Uchu.. Widzę, że Rafis już nawet "wytycza szlaki" myślenia i krytyki. Nieźle... Trzeba sie mu podporządkować bo inaczej biada Wam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wukaesik WIDZEW, WIDZEW, ŁÓDZKI WIDZEW IP: *.gen.twtelecom.net 30.07.03, 09:56 JA TEJ KURFY NIENAWIDZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
artur985 Re: WIDZEW, WIDZEW, ŁÓDZKI WIDZEW 30.07.03, 17:28 Gość portalu: wukaesik napisał(a): > JA TEJ KURFY NIENAWIDZĘ Widzew to: Leszka Millera,frajerzy Leszka Millera.Jak i cała Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś