artur985 29.07.03, 19:29 Czekam na wasze propozycje.Wg. mnie Nowy Dwór,a co wy o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WROCŁAW Re: Jakie osiedle jest najpiękniejsze? IP: *.tvk / 172.16.1.* 29.07.03, 19:33 GAJ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolobolo Różanka IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 29.07.03, 23:59 Ladnie -> uklad blokow nie jest chaotyczny jak w przypadku innych iosiedli (plastry miodu) no i same plusy... Blisko centrum, Blisko Lasu (Redzin), Cmentarz, Cisza, Zielono, blisko KORONY, MARINO, LECLERCA, PLUS, oraz budowany LIDL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em-ka1 Re: Jakie osiedle jest najpiękniejsze? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 20:14 Tylko Wielka Wyspa, niczego nie ujmując innym miejscom we Wrocławiu. Najważniejsze żeby Wrocławianie mieli poczucie że ich rejon jest najpiękniejszy dla nich. Biskupinianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? co Ty sie tak pytasz... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 20:50 artur!!! a co Ty sie tak ciagle dopytujesz....badania marketingowe robisz czy co.. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: Jakie osiedle jest najpiękniejsze? 29.07.03, 22:56 --------------------------> B I S K U P I N <------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRENER Re: Jakie osiedle jest najpiękniejsze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 23:00 Krzyki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla Re: Jakie osiedle jest najpiękniejsze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.03, 23:02 sensu sctricte Krzyki to dzielnica, nie osiedle, ale co do zasady Cię popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Racja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 23:12 Gość portalu: killla napisał(a): > sensu sctricte Krzyki to dzielnica, nie osiedle, ale co do zasady Cię popieram Racja. Dałem ciała! A którą część lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformers Re: Racja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 23:20 > > Racja. Dałem ciała! A którą część lubisz? Oj jak Ci nie wstyd tak na forum się wypytywać. )::: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRENER Re: Racja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.03, 23:41 Gość portalu: Platformers napisał(a): > > > > > > Racja. Dałem ciała! A którą część lubisz? > Oj jak Ci nie wstyd tak na forum się wypytywać. )::: Dobre! PS-Czyzby głodnemu chleb na myśli? :) Odpowiedz Link Zgłoś