patience 09.05.09, 23:15 tzn kartofle i gumowe fijuty sa kompletnie bezplodne. jesli ktos chce pisac o polityce, i zeby to mialo jakis zwiazek z polska, to wlasciwie o czym ma pisac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: O czym pisac? 09.05.09, 23:17 Pisz o sobie. Np o pracy w Parlamencie Europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Pejszns, znalas kiedys, za dwanieszych lat 09.05.09, 23:19 ..nic "wilk.podhalanski" i jego wtore wersje? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Pejszns, znalas kiedys, za dwanieszych lat 10.05.09, 00:08 nie mam pojecia. za rzadko bywam, by znac chwilowe nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jesli mozesz, zajrzyj do pamieci, prosze.. 10.05.09, 15:39 Poty nekal moja znajoma, poki ta nie zlikwidowala konta na portalu. Nalezy sie swirowi odpowiedz, nieprawdaz? lewicowiec, w zasadzie nawet lewak, naiwny, wielomowny, narcyz i mitoman..wilk.podhalanski..czesto powoluje sie na czas, gdy na portalu pisywali dziennikarze i politycy, z ktorymi jakoby sie spieral..ja go nie pamietam z tamtego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: O sobie! By dać oszołomom przykład normalnosci 10.05.09, 19:53 Pamietaj aby zawsze zaznaczac, ze jedynie Ty jestes Wzorcem Normalnosci. Sanitariusze z kaftanem to swiry. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat _______W co się bawic? w LODY 10.05.09, 17:59 Patience: "kartofle i gumowe fijuty sa kompletnie bezplodne. jesli ktos chce pisac o polityce, i zeby to mialo jakis zwiazek z polska, to wlasciwie o czym ma pisac?" # Cudak pijarem ślinę Dody PO-mienił w sztywne lody. By Donka fanki gumowe fijuty PO-traktowały jak druty. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ______a gdzie piq i Scan? bo dyzurni są 10.05.09, 18:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=95111013&a=95119910 Odpowiedz Link Zgłoś