Dodaj do ulubionych

Klientka centrum handlowego oblana fekaliami

• rudy102a Jednodniowy bojkot 14.11.07, 20:12
      rozwiazal by sprawe nie tylko w tym sklepie !
    • Gość: RS Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 20:27
      Bojkotowac MagnoliaPark i 5-10-15
    • Gość: marcin Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.ipt.aol.com 14.11.07, 20:35
      30 tys to malo. kierowniczka na zita twarz, co za partactwo, co za amatorszczyzna.
    • dluga_rurka Centrum Magnolia to najlepsze centrum we Wrocku 14.11.07, 21:10
      Owszem, te gooowna to było przegięcie, ale kobieta na pewno dostanie
      odszkodowanie. Nie warto bojkotować takiego cool centrum z powodu
      jednej wpadki.
      Dla mnie Magnolia to najlepsze centrum we Wrocku i chętnie spędzam
      tam wolny czas.
    • Gość: tay Kolejny przyklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:14
      Na to, ze dla hipermarketu (zwanego czasem galeria nie wiadomo dlaczego) klient
      jest nikim. Pisalem o tym ostatnio w wielu postach dotyczacych Carrefoura. Coz,
      szkoda sobie strzepic jezyk, dopuki polskie spoleczenstwo bedzie w wiekszosci
      ubogie, pousa kupienia taniej bedzie wieksza niz strach przed tym ze kogos
      ochlapia gownem, pobija, oszukaja itd.
      • Gość: x Re: Fekalia Park n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:19
    • Gość: Realista Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: 80.55.241.* 14.11.07, 21:18
      Natomiast w Gdańsku-Osowa w centrum handlowym REAL regularnie na pewnych
      odcinkach traktu handlowego śmierdzi fekaliami - Dyrekcja tego REALIZMU
      gó..anego raczy swoich klientów ochydnym smrodem - sądzi, że daje to nam za
      darmo, zatem powinniśmy im być wdzięczni.

Wogóle jest taka opinia w Polsce, że wszędzie tam, gdzie real wszedł na miejsce
      "Geant" - warunki i komfort zakupów drastycznie się pogorszyły.

Ale to chamstwo obcych sklepów wielkopowierzchniowych zostało wyhodowane w
      POlsce przez zarządy poszczególnych miast, które dały się skorumpować. Nic nie
      uzyskując dla miast. Taka jest prawda.

ZAFAJDANA!!!
    • eo13303 Flashmob-Flashmob-Flashmob 14.11.07, 21:19
      Dawno flashmoba we Wro nie było, więc moźe:
      Sobota 17/11/2007 12:03, wejście od strony Legnickiej.
      Wszyscy otwieramy parasole i przechadzamy się tak przez 30 sekund!
      Co Wy na to?
      • Gość: folkatka Re: Flashmob-Flashmob-Flashmob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:22

Che che, dobre:))
        jakbym mieszkała we Wrocku to na pewno bym przyszła:)
        Wiecie co...Dla mnie najwiekszym skandalem jest postawa dyrekcji sklepu. Nie
        przeczytałam wszystkich wpisów w tym wątku, toteż nie wiem, czy pojawił sie
        pomysł jego bojkotu. Jeśli nie - to podrzucam.
    • Gość: Dyrektor Generalny Sprostowanie od Magnolia Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:22
      W imieniu zarzadu, chcialbym npisac, ze to bylo gowno luksusowe, wysokiej
      jakosci. W artykule nie ma oczywiscie o tym mowy.
      • Gość: tweetys2 Re: Sprostowanie od Magnolia Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 19:34
        Dyrektor Generalny luksusowego smierdzącego gówna!!!!!!!!!!!!!
        Ta galeria powinna nazywać się GÓWNO PARK !!!!!
    • Gość: SmurfMądrala Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:23
      Obrzydliwy incydent w blaszano-plastikowej "świątyni" tzw. "handlu".
    • Gość: o kurrr Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:24
      oczywiscie w cywilizowanym kraju nalezałyby się wysokie odszkodowanie. 3,5 tys to jakos mało. ja bym żądała o wieele więcej. tym bardziej jakby mi zalało moł płaszcz za kilkaset zł/buty za kilkaset zł- a dodatkowo za szkody moralne i pozniejsze potraktowanie.
    • Gość: Kałmasznawardze Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.telsat.wroc.pl 14.11.07, 21:30
      Galeria Gó..lia.
      Dostrzegam ogólną tendencję pro-kałową w Gó..lii, pamiętam jak nie mogłem tam
      znaleźć kibelków. Teraz okazało się, że owszem są i to czynne, działające i
      spełniające swą dyskretną misję. Jakie szczęscie! Pomyśleć co by było, gdyby
      były lepiej oznaczone i co za tym idzie tłumniej odwiedzane. Pani WicePrezesunia
      z pewnością popłynęłaby z prądem. Taka mała zemsta tualiet za marginalizowanie i
      wstydliwe ukrywanie.

A poważnie - więcej tam nie pójdę:)

• Gość: Kałmasznawardze Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.telsat.wroc.pl 14.11.07, 21:33
        No i mi wykropkowało moją drogą G.ó.w.n.o.l.i.ę...
    • Gość: ua ile glow miala klientka? czy znajdowaly sie one po IP: *.torun.mm.pl 14.11.07, 22:01
      ile glow miala klientka? czy znajdowaly sie one powyzej stop? to sugerowalby fragment "zlana od stop do glow". do szkoly dziennikarzyny.
      • Gość: coyot Re: ile glow miala klientka? czy znajdowaly sie o IP: *.versanet.de 15.11.07, 01:27
        Proponuję krótką lekturę strasznie trudno dostępnego czarodziejskiego almanachu
        o nazwie Słownik Języka Polskiego: usjp.pwn.pl/haslo.php?id=4880857
      • Gość: xxx Buhahaha! Do szkoły to raczej ty powinienes wrócić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 13:58
        Od razu widać, żeś żadnej książki w życiu nie przeczytał.
        Najzabawniejsze jest to, że ty nawet nie wiesz, że się ośmieszasz.
    • Gość: gosc Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: 38.97.67.* 14.11.07, 22:05
      :-)
    • Gość: mike Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 22:12
      Magnolia śmierdzi...
    • Gość: xXx Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.magma-net.pl 14.11.07, 22:17
      Uważam, że pani Agata powinna sklep pozwać o wyższą kwotę. 3,5 tyś.
      raczej nie pokryje kosztów odtworzenia zniszczonych ubrań,
      kosmetyków, etc. Powinna uwzględnić również fakt, że następstwem
      wizyty w Mongolii jest choroba, a więc wydatki na leki, utrata
      części wynagrodzenia. Dochodzą do tego koszty odszkodowania za
      poniesione straty niematerialne w postaci nerwów, upokorzenia,
      wstydu. Myślę, że minimum to 15 tyś. zł. Niestety więcej nie uda się
      pewnie wyciągnąć, bo nasz system sądowniczy ma w d..pie szarego
      człowieka.

Bardziej żenującym niż fakt samej awarii, która może się zdarzyć,
      jest zachowanie pani wicedyrektor. Było ono skandaliczne. Po takim
      potraktowaniu klienta powinna zostać wywalona na zbity pysk. Jej
      zachowanie również rodzi wątpliwości co do kompetencji i sposobu
      uzyskania tego stanowiska. Na miejscu męża Pani Agaty wziąłbym
      zalany płaszcz żony i wrzucił na ramiona niekompetentnej i tępej
      dyrektorki.

Kończąc pozostaje zaapelować do mieszkańców Wrocławia, aby szerokim
      łukiem omijali to Centrum. Nic tak nie boli jak uderzenie "po
      kieszeni". Obiecywano przed otwarciem moc atrakcji i są, ale chyba
      nieco zbyt hadrcore'owe.
      Pani Agacie zaś życzę wytrwałości w walce o godne odszkodowanie.
    • Gość: sąsiad Goownolii Goownolia hahaha IP: *.e-wro.net.pl 14.11.07, 22:30
      mieszkam blisko , miałem sie wybrć ale niedawno klientom na głowy poleciał sufit podwieszany a teraz szambo.

Przynajmniej nie będzie tylu klientów i w związku z tym takiego jak dotychczas tłoku w środkach komunikacji miejskiej w rejonie.
      Dzięki GW za ten artykulik. A zdjęcie miodzio ;)))))
    • padi1 Tekst sponsorowany??? 14.11.07, 22:46
      • Gość: Ben Hacker Zloty deszczyk? Czekolada na buzie? Oj... IP: 212.180.160.* 14.11.07, 22:56

Perwersyjnie sie tam zabawiacie w tym Wrocku.
    • olias Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 14.11.07, 22:53
      niekomfortowa sytuacja ... oblanie klienta gównami nazywa się
      niekomfortem. rozwazają dodatkową rekompensatę. No i ten styl zbycia
      kliena - może sobie pójdzie.
      taxi oferują, dobre nie. A co powie taksówkarz jak zobaczy gówna
      idace do jego samochodu?
      ja bym zaczął rozmowę z prawnikiem od zaoferowania mu z 30 tys zł.
      Czyli 30% od żądanej kwoty. Co najmniej.
    • Gość: Janusz Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.chello.pl 14.11.07, 22:55
      Niestety takie traktowanie klientów jest też w bardzo renomowanych i wielkich
      sieciach. Kilka miesięcy temu w Hali Makro Cash, w przebieralni wbiłem sobie w
      stopę kilku centymetrowy szpikulec od zabezpieczenia ubrań przed wynoszeniem.
      Kilka dni musiałem chodzić na palcach, ale to dyrekcji Makro po prostu
      "zwisało". Zgłoszenie o tym oczywiście tego samego dnia dostali ale do dziś
      milczą jakby to moja wina była że na podłodze walają się pozostawione
      niewidoczne metalowe pułapki. Ale doświadczenie uczy, na przyszły raz gdyby mi
      sie podobna rzecz stała to do żadnej dyrekcji bym nie chodził tylko od razu
      zadzwonił po Policję.
    • Gość: gość portalu Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: 213.172.177.* 14.11.07, 22:56
      W ostatni poniedziałek miałem mniej medialne zdarzenie z obsługą magnolii... Zostawiłem rower przy wejsciu głównym, przymocowany do słupa. Po wejsciu do hali magnolii, podszedł do mnie pracownik ochrony, który razem z pracownikami informacji kazał rower przestawic blizej wejścia z lewej strony, gdzie, jak mnie poinformowano znajdują się stojaki dla rowerów. Po dwóch-trzech minutach w rowerze było uszkodzone siodełko, skopane przednie koło... jak się okazało przez pracowników ochrony (jeden z nich przyznał, że zrobione zostało to na polecenie kierownika zmiany ochroniarzy)!!! Popełniłem błąd, że ośmieliłem się wejść na wspomniane 2-3 minuty do empiku, zamiast od razu wykonać polecenie wszechwładnej ochrony...
    • Gość: bobrek pieprzona cwaniara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 23:11
      3.5 kPLN za s(t)raty? Pani, nie bez korezy powiedz Pani: pincet tysiecy! Aj waj
      tradedja, kupa spadla na glowe. Ludzie, troche luzu, kupa rzecz ludzka.
    • Gość: tak Jak ogladala dzieciece ciuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 23:14
      to chyba byla przyzwyczajona do takich rzeczy na codzien
    • gekon1979 hahahahhaa soulworm :D hahaha twoje 14.11.07, 23:20
      marzenie :D zazdroscisz pewnie :D
    • januszz4 Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 14.11.07, 23:47
      Ogarnia mnie zgroza jak czytam niektóre wypowiedzi kwestionujące
      prawo tej kobiety do odszkodowania w wysokości 3,5 tys. zł.
      Przecież w cywilizowanym kraju za taki przypadek powinna dostac
      odszkodowanie w wysokości co najmniej kilkunastu tys. euro. Tu nie
      chodzi o wartość zniszczonych ubrań, ale o straty moralne i
      uszczerbek na zdrowiu (nie mówiąc o stracie czasu). Niestety
      świadomość konsumencka w naszym społeczeństwie jest na poziomie
      Bantustanu. Gdyby to się zdarzyło w USA, to tamtejsi prawnicy
      wydusiliby od takiego marketu co najmniej kilkadziesiąt tys.
      dolarów. A tak na marginesie podobno po Magnolii grasuje pełno
      szczurów (ich gniazda, to pozostałość po dawnej rzeźni).
      • hejah Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 15.11.07, 08:10
        z chęcia sie tam wybiore i moze ocs na mmnie spadnie to wtedy bedę sie starac o milionowe odszkodowanie!

jeszcze tam nie bylem ale jak pojade to chyba na dzien dobry pujde do dyrekcji po jakis kask ochronny! ;]

ps a czy nie ma tam na drzwiach naklejki "uwaga spadajace odłamki"??
        i dopisku wejscie na własną odpowiedzialnośc?

buhahahha
    • Gość: Magnol Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.as.kn.pl 14.11.07, 23:51
      A co takiego ona miała na sobie, że wyceniła to na 3,5 tys.?
      Futra raczej nie miała. To się nazywa pieniactwo.
      • eo13303 Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 15.11.07, 00:17
        Brązowy PR Mag(ów)nolii siedzi po nocy i zawija g.ówno w sreberka?
        Pewnie zrywacie się na równe nogi z biciem serca na każdy trzask dochodzący z
        sufitu, co?
        Marne szanse - taka sprawa szybko nie p r z y s c h n i e...

Na miejscu tej Pani nie schodziłbym z kwotą odszkodowania poniżej miliona euro,
        straty moralne są w jej przypadku na tyle wysokie, że nawet polskie sądy nie
        będą miały oporów przed zasądzeniem takiej kwoty. To sprawa znacznie większego
        kalibru niż przysłowiowe poparzenie się kawą w barze szybkiej obsługi.
        Kto ma wątpliwości, niech sam sobie zada pytanie - na ile wyceniałby SWOJE
        szkody w takim wypadku?
        • Gość: tbernard czytajcie ze zrozumieniem IP: *.telsat.wroc.pl 15.11.07, 02:06
          Napisane jest wyraźnie, że 3,5 tys to odszkodowanie za straty materialne. O
          stratach moralnych jest zaś tylko wspomniane ale nic nie ma o kwocie.
          Te drugie powinny być wycenione znacznie wyżej. Do tego można jeszcze dodać
          szkody na zdrowiu. Oj w kraju cywilizowanym to właściciel obiektu żałowałby
          mocno takich partackich oszczędności.
        • Gość: Egghead Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 08:28
          Za poparzenie kawą w McDonald's przyznano 4 miliony dolarów... W tym przypadku,
          aby zachować proporcję, powinno być to chyba z 5 milionów euro. No ale mamy
          łagodną Europę...
      • Gość: Magda Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.chello.pl 15.11.07, 00:24
        Pienactwo? Człowieku, nawet gdyby była w koszulce i szortach za 10 zł to ma
        prawo się domagać wielotysięcznego odszkodowania.
      • Gość: kasia Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 10:37
        Gość portalu: Magnol napisał(a):

> A co takiego ona miała na sobie, że wyceniła to na 3,5 tys.?
        > Futra raczej nie miała. To się nazywa pieniactwo.

Pieniactwo, o czym Ty mówisz człowieku??WYstarczyło, że ta Pani
        ubiera się w galeriach, skoro robi(ła) tam zakupy; wystarczy, że
        miała zalaną komórkę,kupioną w abonamencie za 1zł,a której koszt
        odkupienia solo wynosi np. 1200 zł - samo to daje już 1/3 sumy..
        patrząc na siebie oprócz tego -np. kozaki skórzane 1.roczne, ale
        500zł, płaszcz puchowy 400zł, czapka 99zł - to już nast. tysiąc.. +
        spodnie, sweter, bluzka, bielizna,zegarek na pasku z
        materiału/skóry, TORBA skórzana + rzeczy w torbie (kosmetyki zalane
        fekliaami blee)
        Jakby mnie tak potraktowali to bym im wyliczyła do bólu :/
        I wzięlabym dobrego adwokata..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka