lalibela 16.11.07, 20:17 gratuluje!!! nareszcie cos drga w nauce polskiej w Polsce :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haggard66 no rzeczywiscie jest sie czym podniecic IP: *.lanet.net.pl 16.11.07, 20:32 qrwa jeden artykul na 10 lat <ale dobrze ze chociaz pisza> od czegos trzeba zaczac moze to z czasem sie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: no rzeczywiscie jest sie czym podniecic IP: *.ar.wroc.pl 17.11.07, 09:52 Gratulacje! A krytycy niech sie zamkną bo pewnie nawet w gazetce szkolnej nie mieli arytkułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic "Nature" opisało odkrycie naszych chemików IP: *.chello.pl 16.11.07, 21:16 a profesorek to się dopisał- cóż.. na uczelniach obowiazuje feudalizm;) dobrze że chociaż się przyznał, że nic przy tym nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywik1 Re: "Nature" opisało odkrycie naszych chemików 16.11.07, 21:51 Gość portalu: wic napisał(a): > a profesorek to się dopisał- cóż.. na uczelniach obowiazuje > feudalizm;) dobrze że chociaż się przyznał, że nic przy tym nie > zrobił. oj matolku jeden, prfesorek - jak go wdziecznie nazywasz, nie tylko nauczyl Marcina, ktory byl u niego na ITS od II roku studiow, ale sam zapyach w labie oraz interpretuje wyniki. Poza tym to jeden z nielicznych, znanych w swiecie polskich chemikow. Oprocz profesrkowania na UWr, jest tez profesorem w Uuniwersity of California w Davis, edytorem w kilku miedzynarodowych czasopismach, recenzentem sam nawet nie wiem w ilu, na pewno w Eur. J. Chem. Angevandte Chem. i Inorg. Chem., ba nawet ICHO PAN w Warszawie zaprosil go swojej Rady Naukowej. O takim szcegole jak otrzymanie polskiego nobla to nawet nie wspomne. Takze co jak co, ale nie musial sie dopisywac. Skoro tam jest to swoja prace wykonal. I tak sie jeszcze akurat sklada, ze i Marcina i Grazynskiego znam osobiscie i w odroznieniu od Ciebie wiem o czym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
else "Nature" opisało odkrycie naszych chemików 16.11.07, 21:59 mógłby ktoś podrzucić działający link do obrazka tej cząsteczki? please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link Re: "Nature" opisało odkrycie naszych chemików IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.07, 22:07 www.wiley-vch.de/contents/jc_2002/2007/z700555_moebiusmovie_s.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
yooreck Re: "Nature" opisało odkrycie naszych chemików 16.11.07, 22:17 Ludzie! To ściema. Kliknąłem na link i nic. Ale żeby nie zostawić sprawy przeszukałem na stronie tego czasopisma różne wersje słowa "Heksafiryna" i nie było żadnej pozytywnej odpowiedzi. A to znaczy, że w www.wiley-vch.de nie było takiego artykułu. Ktoś dał jakiś śmieszny link z samolocikiem. To przestaje być śmieszne. W ten sposób nauka wrocławska daleko nie zajedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linki Re: "Nature" opisało odkrycie naszych chemików IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.07, 22:26 www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/abstract/114286208/ABSTRACT www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/jabout/26737/press/200731press.html www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/jabout/26737/cover/2007_46_41b.html Odpowiedz Link Zgłoś
else Re: "Nature" opisało odkrycie naszych chemików 18.11.07, 03:05 dzięki za linki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: "Nature" opisało odkrycie naszych chemików IP: *.chem.uni.wroc.pl 19.11.07, 11:12 No taki zes sprytny, a nie wpadles na to, ze czasopismo miedzynarodowe nie jest publikowane w jezyku polskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja "Nature" opisało odkrycie naszych chemików IP: *.cable.ubr05.nmal.blueyonder.co.uk 17.11.07, 00:21 Sprutt, dumni jesteśmy! A Wy jesteście...wielcy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etruska "Nature" opisało odkrycie naszych chemików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 00:39 Brawo moj Kochany Uwr!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: "Nature" opisało odkrycie naszych chemików 18.11.07, 00:01 > Brawo moj Kochany Uwr!!!! Brawo moja ukochana Czternastka! ;) [Marcin Stępień, Ludmiła Szterenberg...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomisławPaliblant Świetnie. A można wiedzieć, do czego ona służy? IP: *.e-wro.net.pl 17.11.07, 09:22 Świetnie. A można wiedzieć, do czego służy ten związek chemiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol63 j.w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 10:05 Gratulacje,szacunek i miesięczna pensja dla tych ludzi x 5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tesla Re: Świetnie. A można wiedzieć, do czego ona służ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:07 Do czego? A choćby do różnego rodzaju pozespołów technologii komputerowych typu kabelki itp itd żeby laik widział na wlasne piękne oczka kiedy jest np przegrzanie styków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: membran brawo czternastka! IP: *.as.kn.pl 18.11.07, 15:19 LO czternaste glosno spiewa o romantyzmie pani Szteremberg ... szcacun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cham nie anioł Re: brawo czternastka! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.07, 18:50 ja słyszałem ze ta pani Szteremberg niezła s... była?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: brawo czternastka! IP: *.wroclaw.mm.pl 22.11.07, 17:17 to źle słyszałes!!!to najlepszy nauczyciel jakiego miałam i potrafi zarazic pasja do chemi i strasznie wiele nauczyc:)Wielki szcunek dla niej:)i oczywiscie dla całej grupy odkrywcow Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p Steffi - najgorsze wspomnienia z XIV LO 09.12.07, 03:57 malostkowa, uprzedzona, pokrzywdzona, trudno cos dobrego powiedziec jako o nauczycielu. niczego jej nie zawdzieczam, choc chemia stala sie czescia mojego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorant umk "Nature" opisało odkrycie naszych chemików IP: 80.50.235.* 09.02.08, 13:26 Gratulacje dla odkrywców nowej cząsteczki. Życzę dalszych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorant umk "Nature" opisało odkrycie naszych chemików IP: 80.50.235.* 09.02.08, 13:32 Gratulacje dla odkrywców nowje cząsteczki. Życzę dalszych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś