joanon 21.11.07, 10:19 Szukam przedszkola gdzie można zostawić dziecko na godzinkę, dwie aby pobawiło się z innymi dziećmi. Może wiecie gdzie we Wrocławiu jest coś takiego jest organizowane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdakb2 Re: WrocławZajęcia dla dwu-latków 19.01.08, 00:54 Mnie też coś takiego interesuje.Najlepiej gdzieś na Krzykach Odpowiedz Link Zgłoś
ryb-a72 Re: WrocławZajęcia dla dwu-latków 21.01.08, 11:32 Takie zajęcia są w na Skarbowców przedszkole nazywa się entliczek- pentliczek. Wiem że można zostawić dziecko na godzinę dwie, fajna atmosfera, fajne panie polecam o ile jest jeszcze miejsce. A ostatni miałam na klatce schodowej podany adres na Truskawkowej o takim prywatnym przedszkolu ale nie wiem gdzie dokładnie bo już nie ma tego ogłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamona1 [...] 18.07.08, 20:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamona1 [...] 18.07.08, 20:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamona1 [...] 20.07.08, 19:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kmkkmk Wroclaw-Sepolno 21.01.08, 12:14 Bylam i polecam :) www.wyspaskarbow-madagaskar.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
krystynowo Re: Wroclaw-Sepolno 10.02.08, 23:43 Są zajęcia dla 2 latków i nie tylko na skarbowców.Tyle, że wolne miejsca sa juz tylko w soboty... jesli komus odpowiada to mozna zobaczyć bo klimat tam jest fajny. www.entliczekpentliczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewamona1 [...] 20.07.08, 19:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś