aba_u 26.11.07, 21:28 Rodacy! Wrocławianie! Ludziska! Szukam piosenki LOCOMOTION grupy Omd (Orchestral Manoeuvres in the Dark) w formacie mp3. Pomóżcie, lub skierujcie gdzieś. Bardzo mi zależy. Dziękuję. Może być na adres aba_u@interia.pol. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sebakempez Re: Szukam piosenki IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.07, 21:44 czesc podaj mi nazwe albumu to ci sciagne na adres sebakempez@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EO 13303 Re: Szukam piosenki IP: *.chello.pl 26.11.07, 22:30 Nie rób tego! to policyjno-ZAIKSowa prowokacja! Grzecznie do sklepu z płytami, w celu nabycia płyty drogą kupna, należy się udać. A jak nie ma, no to trzeba kupić dużo innych, jak koncern płytowy zarobi to i białe kruki będzie wydawać. Przynajmniej tak nam prawi Pan Glutek z Glutek Film, a przecież on działa w branży więc się zna, to pewnie prawdziwą prawdę gada. ;) EO 13303 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aba_u Re: Szukam piosenki IP: *.lanet.net.pl 27.11.07, 16:43 Sebek, bardzo dziękuje, już wczoraj w nocy ktoś mi przesłał mp3 tej piosenki, niemniej bardzo, bardzo Ci dziękuję. A grafomanom "dziękujemy". Pozdrawiam. Pa, pa. Basia. Odpowiedz Link Zgłoś