Dodaj do ulubionych

KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA

IP: *.skane.se 01.08.01, 01:17
Zobaczycie co sie bedzie dzialo po premierze Grease w Warszawie.
Po wystepach w Romie o Konrada Imiele upomna sie inne warszawskie
Teatry.Dla Wroclawia STRACONY.Taka jest niekiedy kolej rzeczy.
Dlatego rozpoczelem nowy watek.
Nic to pojedziemy do Warszawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: maciorek Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 09:50
      Sam sobie jedz do Warszawy i zostancie tam obaj.
    • Gość: monia Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 09:53
      Michale,cos mi sie wydaje ,ze jestes przedstawicielem mniejszosci seksualnych.
      • Gość: maniek Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: 57.67.17.* 01.08.01, 12:32
        Monia, czy to Ty...?
        • Gość: monia Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 12:34
          a kto niby
          • Gość: MMM Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 14:57
            Nic nowego. Z tego miasta i tak juz wszyscy wyjechali. A strata Imieli, to
            zadna strata.
            • Gość: Roberto Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 14:59
              Gość portalu: MMM napisał(a):

> Nic nowego. Z tego miasta i tak juz wszyscy wyjechali. A strata Imieli, to
              > zadna strata.

Bzdury piszesz MMM...

• Gość: Roberto Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 15:00
                Znajmony TEATROMAN mówił mi niedawno, że Konrada za dużo trzyma rzeczy we
                Wroćławiu, by przeniósł się od Wa-wy...
                • Gość: janus Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: 206.48.59.* 06.08.01, 19:53
                  Tak, tak czytalem gdzies na forum , ze planuje otworzyc filie "Romy" we Wrocku
                  a potem w Walbrzychu. To chyba nie ma zamiaru zostac w W-wie.
                  • Gość: Roberto Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 20:13
                    Gość portalu: janus napisał(a):

> Tak, tak czytalem gdzies na forum , ze planuje otworzyc filie "Romy" we Wrocku
                    > a potem w Walbrzychu. To chyba nie ma zamiaru zostac w W-wie.

No...a niektórzy już zdążyli wysłać Konradka do Wawy...

• Gość: daag Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.*.*.* 07.08.01, 09:51
      Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Zobaczycie co sie bedzie dzialo po premierze Grease w Warszawie.
      uliczne bunty? zbiorowe samobójstwa? palenie na stosach? publiczne
      samookaleczanie się ludzi biznesu i polityki? czy może jeszcze coś innego?

> Dla Wroclawia STRACONY.Taka jest niekiedy kolej rzeczy.
      chlip, chlip... nic tylko łykać strychninę, ciąć żyły, wieszać się, i rzucać z
      mostu albo pod tramwaj. stracony, stracony o bosh...

> Nic to pojedziemy do Warszawy.
      ale jak do warszawy skoro on już dla wrocławia stracony...???
      • Gość: jenny Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 19:14
        Gość portalu: daag napisał(a):

> Gość portalu: MICHAL napisał(a):
        >
        > > Zobaczycie co sie bedzie dzialo po premierze Grease w Warszawie.
        > uliczne bunty? zbiorowe samobójstwa? palenie na stosach? publiczne
        > samookaleczanie się ludzi biznesu i polityki? czy może jeszcze coś innego?
        >
        > > Dla Wroclawia STRACONY.Taka jest niekiedy kolej rzeczy.
        > chlip, chlip... nic tylko łykać strychninę, ciąć żyły, wieszać się, i rzucać z
        > mostu albo pod tramwaj. stracony, stracony o bosh...
        >
        > > Nic to pojedziemy do Warszawy.
        > ale jak do warszawy skoro on już dla wrocławia stracony...???

Jak Konrad nie wyjedzie do Warszawy to trzeba bedzie wyjechac z Wrocka.

• Gość: daag Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.*.*.* 08.08.01, 09:24
          Gość portalu: jenny napisał(a):

> Jak Konrad nie wyjedzie do Warszawy to trzeba bedzie wyjechac z Wrocka.

hue, hue... a ty pisząc takie słowa nie boisz się piszczącej koterii
          imielowskiej...? przecież oni są groźniejsi niż kibice angielscy za swoich
          najlepszych lat!
    • Gość: nel HASTA LUEGO, Konradzie - my mamy KILJANA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 19:23
      Ja osobiścia nie rozpaczam - Mariusz nigdzie się nie wybiera, a to genialny
      wrocławski aktor!
      • Gość: Roberto r IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:16
        A Konrad i tak zostanie we Wrocławiu (mam taką nadzieję)...
        Przeczytajcie sobie dzisiejszy wywiad z nim w G.Dolnośląskiej...
      • szpiro Re: HASTA LUEGO, Konradzie - my mamy KILJANA 08.08.01, 23:00
        Gość portalu: nel napisał(a):

> Ja osobiścia nie rozpaczam - Mariusz nigdzie się nie wybiera, a to genialny
        > wrocławski aktor!

Coz w tym Kiljanie takiego ciekawego..Zacznijmy od dykcji:::::::fatalna.

• Gość: kinga Re: HASTA LUEGO, Konradzie - my mamy KILJANA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 23:08
          szpiro napisał(a):

> Gość portalu: nel napisał(a):
          >
          > > Ja osobiścia nie rozpaczam - Mariusz nigdzie się nie wybiera, a to genialn
          > y
          > > wrocławski aktor!

nie wiem czy genialny ale napewno sympatyczny i zdolny, poza tym...ni chce
          zaczynac bezsensownej dyskusji zresztą to wątek o Naszym Konradzie I. a nie jego
          o jego koledze ...
          >
          > Coz w tym Kiljanie takiego ciekawego..Zacznijmy od dykcji:::::::fatalna.
          dykcja? hm po części zgadzam się, czasami dziwnie akcentuje...
          Pozdrawiam!

• Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:39
    • Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA SIĘ OBRAZIŁ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:41
      Konradzie jaka cisza z twojej strony , obraziłeś sie ? no to sorki? Pozdro!
      • Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA SIĘ OBRAZIŁ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:01
        Gość portalu: kinga napisał(a):

> Konradzie jaka cisza z twojej strony , obraziłeś sie ? no to sorki? Pozdro!

Nie obraziłem sie absolutnie, tylko trochę rzadziej tu zaglądam.
        Poza tym wakacje... Właśnie wróciłem z Działdowa, gdzie grałem mój recital dla
        studentów Akademii Medycznej z Warszawy. Troche jestem wygnieciony, bo jechaliśmy
        z muzykami w jednym samochodzie, a postanowiliśmy jednak zabrać ze sobą
        kontrabas... Ale jakoś daliśmy radę.

Nie zmieniłem nicka na żaden inny. Nadal jestem "Konrad I." Ktoś tam się pode
        mnie podszył i nazwał mnie Abdul... Pozdrawiam Cię Abdulu i idę powoli lulu!

• Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA SIĘ OBRAZIŁ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:02
          Słodkich snów! a jak masz ochote wehdź na tutejszego czta wroclaw!Papapapapa!
          kinga
          • Gość: Roberto Re: KONRAD IMIELA SIĘ OBRAZIŁ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:21
            Gość portalu: kinga napisał(a):

> Słodkich snów! a jak masz ochote wehdź na tutejszego czta wroclaw!Papapapapa!
            > kinga

Ha - na czacie nie wiedzialem co to był za Konrad I, a teraz już wiem i
            pozdrawiam Cię serdecznie Konradzie !
            • Gość: Roberto Re: KONRAD IMIELA SIĘ OBRAZIŁ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:22
              Mam nadzieję, ze rzeczywiście "nie uciekniesz nam na zawsze" do Warszawy
              Konradzie I ..............
              • Gość: kinga Re: KONRAD IMIELA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:27
                ...nie ucieknie!
                ;)))
                Pozdrawiam.
            • Gość: x2x Re: KONRAD IMIELA SIĘ OBRAZIŁ??? IP: 206.48.59.* 09.08.01, 23:28
              Gość portalu: Roberto napisał(a):
              >
              > Ha - na czacie nie wiedzialem co to był za Konrad I, a teraz już wiem i
              > pozdrawiam Cię serdecznie Konradzie !

Wsyd. Nie wiedziales, ze Konrad I to syn Krola Konrada Wielkiego .........
              • Gość: Roberto Re: KONRAD IMIELA SIĘ OBRAZIŁ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:30
                Gość portalu: x2x napisał(a):

> Gość portalu: Roberto napisał(a):
                > >
                > > Ha - na czacie nie wiedzialem co to był za Konrad I, a teraz już wiem i
                > > pozdrawiam Cię serdecznie Konradzie !
                >
                > Wsyd. Nie wiedziales, ze Konrad I to syn Krola Konrada Wielkiego .....

....Niestety moi MILI, tego nie wiedziałem, ale teraz już naprawiłem swój błąd...
                Pozdrawki !

• szpiro Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA 16.08.01, 10:39
      Kiedy ruszaja proby do Grease.
      • Gość: Konrad I Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 22:29
        szpiro napisał(a):

> Kiedy ruszaja proby do Grease.

4go września rano. Dziękuję za pozdrowienia ZAGRANICZNE!

• Gość: MICHAL Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: 213.175.74.* 17.08.01, 08:40
      W dalszym ciagu na Lotwie.Pozdrawiam raz jeszcze.
      • walkiria.ochudzka Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA 24.06.02, 01:50
        Ja równiez.
        • Gość: Stefano Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 10:08
          Hi , hi , hi .
          • kinga!!! Re: KONRAD IMIELA STRACONY DLA WROCLAWIA 25.06.02, 14:46
            widze ze wszstkim do śmiechu, ale chce zauwazyć ze jakoś Konrada nie
            straciliśmy i wogóle...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka