karol.karolowski2007 14.12.07, 15:56 zamowienie taksowki to koszmar na chwile obecna wydawaloby sie ze to korporacje powinny dbac o (stalego) klienta, a tymczasem oni zachowuja sie, jakby laske nam robili! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ^ Re: taksowki IP: *.telsat.wroc.pl 14.12.07, 16:13 Ostatnio trafiłam na artykuł na ten temat. Taksówkarze urzadzili sobie wolne, aby nie przekroczyć pewnej kwoty rocznych obrotów, od której podatnik staje sie płatnikiem Vat-u. Oby do stycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: taksowki 14.12.07, 16:13 z tego co wiem laskie jeszcze nie ma w ofercie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIO Re: taksowki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.07, 16:14 Robią ci laskę a ty jeszcze narzekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wislamietek Re: taksowki 19.12.14, 09:06 To prawda, w dużych miastach idą na ilość, nie na jakość. U nas w Wiśle liczy się Tylko jakość taxi-wisla.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
andziegie Re: taksowki 05.03.17, 08:10 Jakość jakością, ale ceny są z kosmosu (żałuję, że nie doczytałam informacji zanim zadzwoniłam po pseudo-taksówkę). 50 PLN za przejazd około 7 km (z Malinki do Centrum) to jakiś cyrk na kółkach, i, rzecz jasna, wszystko legalnie. Taxi Wisła radzę omijać szerokim łukiem, lepiej poczekać na autobus. No, chyba, że ktoś ma za dużo pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
2bogusia111 Re: taksowki 01.02.16, 20:36 A jeśli ktoś myśli o rozpoczęciu pracy jako taksówkarz lub zmienia auto to polecam www.cartax.pl Odpowiedz Link Zgłoś