IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.01, 20:16
Nie chce sie chwalic ale moj ukochany klub znowu zdobyl mistrzostwo Polski!!!!!!
Pozdrwienia dla kibicow!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: SLASK IP: 195.116.106.* 21.05.01, 09:11
      Pewnie, że zdobył. W dodatku nasi na trybunach pokazali klasę przyjmując
      pojawienie się Włocławian aplauzem.

A w ogóle, to gratulacje dla naszych zawodników!!!!!!! Byliscie wspaniali.
      Dziękuję Wam bardzo!!!!
      • Gość: KIBIC Re: SLASK IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 21.05.01, 09:20
        Ja też byłem pod wrażeniem zachowania się kibiców w stosunku do Anwilu. Było to
        bardzo przyjemne. Natomiast jestem ciekawy co by było gdyby Anwil wygrał. Czy
        też by ich nagrodzono brawami?
        • Gość: Jerry Re: SLASK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.01, 23:28
          Żeby tylko to bydło z Włocławka chciało się czegoś od nas nauczyć...To raczej
          płonne nadzieje.
          • Gość: Monika Re: SLASK IP: 195.116.106.* 22.05.01, 13:29
            Może za pokolenie lub dwa. A może juz niedługo??? W tym roku niczym chyba w
            naszych nie rzucali po wygranym meczu we Włocławku... Początek zmian?;-))
            • Gość: Jerry Re: SLASK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.01, 21:23
              Gość portalu: Monika napisał(a):

> Może za pokolenie lub dwa. A może juz niedługo??? W tym roku niczym chyba w
              > naszych nie rzucali po wygranym meczu we Włocławku... Początek zmian?;-))
              Chciałbym,ale Twój optymizm Moniko jest nieuzasadniony.W jednym z dzienników
              czytałem jak córka prezesa Schetyny otrzymała uderzenie plastikową butelką w
              głowę, a oto cytat z innego:"Włosy stają mi dęba na głowie,jak sobie pomyślę,że
              Anwil mógłby reprezentować Polskę w jesiennej Eurolidze.Toż na tej koszykarskiej
              prowincji od lat nic się nie zmienia.Pomimo tego,że komentatorzy telewizji
              wychwalają poziom i kulturę włocławskich kibiców,w tle dalej wyraźnie i
              niezmiennie słychać tradycyjne wypier...!Raz kierowane jest to do zawodników
              Śląska,innym razem do sędziów",a w innym miejscu o rzutach wolnych
              Jamisona:"Pierwszy z nich chybił,zaś drugi celowo chciał spudłować piłka...wpadła
              jednak do kosza.Na parkiet poleciały z trybun plastikowe butelki". Może jednak za
              dwa pokolenia...

• Gość: and Re: SLASK IP: 167.103.168.* 22.05.01, 15:32
            Nie uogólniaj i nie przeginaj z tym 'bydełkiem'
            Kolego. Znam sporo kibiców z Włoclawka -to całkiem w
            porzo ludzie - im też zależy żeby na ich meczach była
            super atmosfera i robią co mogą.
            ps. żeby nie było wątpliwości - jestem z Wrocka i
            kibicuję Śląskowi od czasów Zeliga ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka