Dodaj do ulubionych

profesjonalny kardiolog

IP: *.as.kn.pl 07.01.08, 19:25
Witam
Czy znacie dobrego, profesjonalnego kardiologa we Wrocławiu, który przyjmuje
prywatnie? Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Beta Re: profesjonalny kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 12:44
      Dr.hab.n.med.Molenda Włodzimierz-specj.kardiolog ul.Róży Wiatrów 13a przyjmuje :
      pn.śr.pt.14:30-17:30, soboty: 8:00-12:00 rejestracja od13:00do 16:00 codziennie
      tel.071-372-78-13 Bardzo dobry specjalista i baardzo drogi. Wizyta kosztuje 250
      zł.,ale w cenę wliczone jest badanie
      ECHO2D+Doppler, bez którego pan doktor nie stawia diagnozy .Jest ordynatorem w
      Szpitalu Wojskowym.Chodzi do niego moja mama od dwóch lat a ja byłam trzy razy
      .Polecam
      • Gość: ela Re: profesjonalny kardiolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.08, 14:07
        witam. Mam pytanie - czy doktor Molenda za każdym razem bierze 250
        zl? Czy tylko podczas pierwszej wizyty przy kompleksowych badaniach?
        A jak później wygląda sprawa z lekami? Trzeba co miesiąć latać na
        wizytę żeby dostać receptę? Bardzo proszę o odpowiedź jeśli ktoś z
        Państwa jest już sta łym pacjentem - dużo dobrego słyszałam o tym
        lekarzu ale boję się, że nie wyrobię finansowo...:(
        • Gość: dxfh Re: profesjonalny kardiolog IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.08.08, 17:42
          1.Temat jest smisznie sformulowany - nie ma kardiologow amatorow, wszyscy sa
          "profesjonalni"
          2.No wlasni - czy wizyta u tego goscia kosztuje zawsze tyle czy tylko 1?
          • Gość: lisa Re: profesjonalny kardiolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 14:07
            Niestety zawsze tyle się płaci.
            • Gość: ola Re: profesjonalny kardiolog IP: 83.27.234.* 25.08.08, 22:54
              Bardzo dobrym diagnostą jest dr Góral. JaPzryjmije w Dolmedzie i
              jeszcze ma gdzieś prywatny gabinet. Jest bardzo dokładny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka