Gość: Martyna IP: *.nni.com 28.05.01, 18:41 Gdzie we Wroclawiu mozna uczesczac na zajecia jogi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marsha Re: Joga we Wroclawiu IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 28.05.01, 22:48 wejdź na stronę : www.joga.net.pl tam znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Joga we Wroclawiu IP: *.nni.com 29.05.01, 00:36 Dzieki serdeczne. Sprawdzilam, ale wynika z tego ze we Wroclawiu nie ma miejsca, gdzie mozna by sie spotkac i w grupie uprawiac joge. Mam nadzieje, ze sie myle, wiec prosze o informacje. Znalazlam tylko numer do niejakiej p. Beaty, instruktorki z Wroclawia. Czy wlasnie z nia ma sie kontaktowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Joga we Wroclawiu IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 29.05.01, 00:54 Gość portalu: Martyna napisał(a): > Dzieki serdeczne. Sprawdzilam, ale wynika z tego ze we Wroclawiu nie ma > miejsca, gdzie mozna by sie spotkac i w grupie uprawiac joge. Mam nadzieje, ze > sie myle, wiec prosze o informacje. Znalazlam tylko numer do niejakiej p. > Beaty, instruktorki z Wroclawia. Czy wlasnie z nia ma sie kontaktowac? podejrzewam,że oni organizują jakies zajęcia w grupach. wiem,że B.Burzyński np. na uniwerku zajęcia z jogi prowadzi szczegółów nie znam powodzenia w poszukiwaniach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Joga we Wroclawiu IP: 156.24.231.* 29.05.01, 09:25 Rowniez na polibudzie byly prowadzone takie zajecia (ul. Chelmonskiego). Nie wiem dokladnie jak jest teraz bo chodzilem na nie kilka dobrych semestrow temu. Jesli nie moznaby sie dolaczyc to chocby informacji zasiegnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Joga we Wroclawiu IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 10:52 Uprawianie jogi w wydaniu europejskim, to erzac. Przed pierwszym spotkaniem, warto odwiedzić Indie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawel Re: Joga we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 19:35 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Uprawianie jogi w wydaniu europejskim, to erzac. > Przed pierwszym spotkaniem, warto odwiedzić Indie. oczywiscie hrabia finansuje swoj pomysl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawel Re: Joga we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 19:38 Gość portalu: marsha napisał(a): > podejrzewam,że oni organizują jakies zajęcia w grupach. > wiem,że B.Burzyński np. na uniwerku zajęcia z jogi prowadzi > szczegółów nie znam > powodzenia w poszukiwaniach! mialem zajecie z tym Panem i uwazam, ze mozna bylo trafic lepiej. Ale moze on ma takie podejscie tylko do studentow ?? Wiem ,ze prowadzi tez zajecia poza uczelnia i moze wtedy panuje inny klimat ?..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odra Re: Joga we Wroclawiu IP: 156.17.123.* 29.05.01, 12:23 Centrum Terapii Naturalnej ul. Starograniczna 28 Piątek godz. 18.00 - 19.30 cena: 50 zł strona: www.ctn.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Joga we Wroclawiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:25 Gość portalu: Martyna napisał(a): > Gdzie we Wroclawiu mozna uczesczac na zajecia jogi? Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Joga we Wroclawiu 26.01.02, 18:51 moja mama ostatnio prowadziła zajęcia. jestem z niej dumny :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mmadi Re: Joga we Wroclawiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 19:58 w Vedze jest mnostwo ogloszen na interesujacy Cie temat Odpowiedz Link Zgłoś