Dodaj do ulubionych

omijajcie szpital na borowskiej jak chcecie zyc

IP: *.magma-net.pl 20.01.08, 11:38
ledwo uszlam z zyciem chaos tragedia nerwy totalne zagrozenie dla
zycia pacjentowskandal gdzie jest minister zdrowia i prokurator
szpital powinien byc otwarty moze za rok bo stwaza zagrozenie zycia
bulam pacjentka wiem co mowie jestem przerazona
Obserwuj wątek
    • Gość: azja Re: omijajcie szpital na borowskiej jak chcecie z IP: *.chello.pl 20.01.08, 17:19
      to se weź na uspokojenie, histeryczko.
      • Gość: poinformowana do Azji IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.08, 20:08
        Pani doktor oczywiście bierze w obronę swoich kolegów po fachu. Rączka rączkę
        myje, a obiektywizm poszedł do lasu.
        Nie wiem, co tak strasznego spotkało autorkę wątku, ale nazwę to dosadniej.
        CAŁY SZPITAL PRZY BOROWSKIEJ to JEDEN WIELKI BURDEL na KÓŁKACH. Począwszy od
        rejestracji, poprzez lekarzy z poradni, rozkład pomieszczeń, a zakończywszy na
        dyrektorze Rychlewskim który organizacją tego burdelu kieruje.
        Radzę wszystkim którzy cenią swoje zdrowie a zwłaszcza czas, żeby przenieśli się
        gdzie indziej z leczeniem swoich przypadłości. No chyba że chcą nabawić się
        nowych, np. nerwicy.
    • Gość: Mika Re: omijajcie szpital na borowskiej jak chcecie z IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.08, 21:16
      Przesada, aż przykro czytać.
    • Gość: doradca Re: omijajcie szpital na borowskiej jak chcecie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 23:31
      Gejszo,skoro wiesz kto powinien zajać sie ASK Borowską to powiadom
      ministerstwo,prokuratora może zniweluja Twoje przerażenie.Na leczeniu najlepiej
      sie zna Gozdzikowa-zapukaj do niej.Ona zawsze cos poradzi.Powodzenia.
    • Gość: 65 Re: omijajcie szpital na borowskiej jak chcecie z IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.08, 15:30

bredzisz ... jeszcze nikogo tam nie zabili a z dnia na dzień sytuacja jest coraz
      bardziej unormowana. Chyba, że chaosem nazywasz korytarze, w których nie wiesz,
      jak do kółka zwolenniczek radio maryja, bo pieniądze na ten szpital to był
      grzech straszny i trzeba je oddać x.prowadzącemu
    • Gość: anka Re: omijajcie szpital na borowskiej jak chcecie z IP: 156.17.170.* 03.02.08, 12:48
      potwierdzam, mam zle doswiadczenia z dyzuru neurologicznego-tlum
      ludzi, chaos straszny, nie ma szans sie dostac do lekarza. polecam
      Dyżur Neurologiczny w szpitalu Wojskowym!!!
      • Gość: fi Re: omijajcie szpital na borowskiej jak chcecie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 19:52
        Czy to prawda, że w tak dużym szpitalu klinicznym nie ma oddziału ratunkowego?
        • Gość: Mika Re: omijajcie szpital na borowskiej jak chcecie z IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.08, 15:25
          Prawda
          • Gość: Tomasz Re: omijajcie szpital na borowskiej jak chcecie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 20:37
            Dzisiaj jest 28 luty 2008r , proszę o informację jak jest naprawdę w
            szpitalu na ul. Borowskiej , bo mam planowane dwa zabiegi i nie
            wiem jaka jest sytucja .
    • anetalff1 Re: omijajcie szpital na borowskiej jak chcecie z 06.02.08, 18:47
      ale o co właściwie chodzi,bo nic nie wynika z tekstu???????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka