Dodaj do ulubionych

STADION NARODOWY W WARSZAWIE - NIGDY !!!!

IP: 195.150.133.* 10.06.01, 14:34
Przyłączcie sie do dyskusji na warszawskim forum Gazety. Po wczorajszym meczu
Legii z Wisłą chańbą byłoby fundowanie Warszawie Stadionu Narodowego. Nie
zwlekajcie, róbmy akcję Stadion Narodowy wszędzie byle nie w Warszawie !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: q Re: STADION NARODOWY W WARSZAWIE - NIGDY !!!! IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 15:38
      państwowy -> narodowy -> polski -> warszawski
    • Gość: anka Re: STADION NARODOWY W WARSZAWIE - OWSZEM !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.01, 15:41
      Jeżeli narodowy to tylko w Warszawie - w końcu jest to stolica Polski.
      • Gość: ring Re: STADION NARODOWY W WARSZAWIE - OWSZEM ???? HAHAHA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 20:35
        Dlatego bo to jest stolica??????? hahaha nie potrafia sie zachowac i tyle!!!
        Nalezy zrobic wszystko aby stadion Narodowy nie powstal w Warszawie!!!!
        przeciez i tak go zniszcza jak powstanie!! Stolica nie zasluguje...
        • Gość: Kibic Re: STADION NARODOWY W WARSZAWIE - OWSZEM ???? HAHAHA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 22:40
          A moze w Poznaniu? U buraków? He, he a pyry na
          stoiskach przed stadionem?
      • Gość: STrup Re: STADION NARODOWY W WARSZAWIE - OWSZEM ??? IP: 156.17.103.* 11.06.01, 09:38
        Gość portalu: anka napisał(a):

> Jeżeli narodowy to tylko w Warszawie - w końcu jest to stolica Polski.

Niestety, to stolica.
        Stoliczance Ance donosze uprzejmie, bo moze nie wie, ze w kraju, ktoremu
        stoliczy, krazy powiedzenie, ze Warszawa to najbardziej na zachod wysunieta
        stolica azjatycka.
        A glowny temat tego watku to tylko potwierdza: Caly narod ma budowac Narodowy
        Stadion w Warszawie, zeby go pare razy do roku rozpieprzaly hordy warszawskich
        Azjatow? I co? Caly narod bedzie regularnie naprawial ten stadion?
        Puknijta sie w glowe i przestanta wyciagac nam z kieszeni pieniadza na wasz
        grajdol.
        • Gość: Yonk Nie wiedziałem, że wrocławianie też mają kompleksy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 13:56
          Wyłazi słoma z butów. Świetny dowcip ha, ha
          Zapytaj kibiców Śląska, którzy byli na meczu w Warszawie na jesieni. Zobaczyli
          doping na europejskim poziomie....
          A że wszędzie są oszołomy. No ale na innych stadionach to nie ma zadym.....
          Z tego co Warszawa oddaje do budżetu centralnego wraca do niej 8%,reszta idzie
          w Polskę....
          Więc nie pisz że ktoś utrzymuje nasz grajdół bo jesteś śmieszny
          • Gość: BreslY Re: Nie wiedziałem, że wrocławianie też mają kompleksy/To nie tak! IP: *.chem.ou.dk 11.06.01, 14:57
            Gość portalu: Yonk napisał(a):
            Yonk, raz masz racje. Kibole Slaska (futbolowi) to holota wyzszej klasy. Opanowana prze skinheadow.

> Wyłazi słoma z butów. Świetny dowcip ha, ha
            > Zapytaj kibiców Śląska, którzy byli na meczu w Warszawie na jesieni. Zobaczyli
            > doping na europejskim poziomie....
            > A że wszędzie są oszołomy. No ale na innych stadionach to nie ma zadym.....
            > Z tego co Warszawa oddaje do budżetu centralnego wraca do niej 8%,reszta idzie
            > w Polskę....
            > Więc nie pisz że ktoś utrzymuje nasz grajdół bo jesteś śmieszny
            Tu nie masz racji, bo to sa mylace liczby. bylo o tym tu ze 6 razy.
            Mechanizm jest taki: byl sobie bank Pekao. Bank Peako panstwowy wlasciciel polaczyl z trzema bankami: ze
            Szczecina, z Lodzi i bodaj z Lublina, odpowiednikami Banku Zachodniego, WBK czy Slaskiego (ta sama geneza).
            Po polaczeniu tego w jedna calosc suma podatkow placonych w Warszawie zwiekszyla sie o sume podatkow, ktore
            przestano zbierac w Szczecinie, Lodzi i bodaj Lublinie. To jest tworcza ksiegowosc. Kazda rozmowa z komorki z
            Wroclawia z Gdanskiem powoduje wplywy z VATu i podatku dochodowego operatora w Warszawie.
            Wiec to nie jest problem zdrowego wytwarzania wartosci dodanej przez wytwarzanie w Warszawie dobr i uslug. Jest
            to rodzaj premii za umieszczanie w stolicy central wszystkich firm. Fiat Auto Poland, Warsaw, fx. A to dlaczego tak
            sie dzieje jest inna sprawa i w duzej czesci jest rezultatem patologii biurokratycznego zarzadzania przez urzednikow
            gospodarka.( Poza tym jest to proces niejako samonapedzajacy sie). Innymi slowy powod dla ktorego macie korzysci
            z lokowania u was siedzib firm jest taki sam dla ktorego odczuwacie probelmy kiedy jakis Lepper albo gornicy
            blokuja wam miasto: bo tu siedza faceci, ktorzy w razie moga sie na cos zgodzic lub nie. A ci faceci nie powinni byc
            obdarowywani wolnoscia decydowania badz nie.
            Nie dziw sie pewnej nadmiernej emocjonalnosci niekotrych wypowiedzi w tej kwestii na tym Forum. Mamy do
            czynienia z asymetria odbioru: to Warszawa (rozumiana jako symbol centralizmu) jest problemem dla nas a nie my
            dla niej, wiec posrednio i dla jej mieszkancow.
            Pozdrawiam cie i twoje miasto.
            PS. Co do biurokratycznego zarzadzania polecam obserwacje losow Polskiego Cukru, ktory od samego poczatku nie
            mial nic wspolnego z gospodarczym sensem. Dolary przeciwko orzechom ze bedzie mial siedzibe w W-wie, przeciez
            zaden z gostkow szykujacych sie tam na posady nie przeniesie do Chybia czy w lubelskie :-))
    • Gość: baroni Re: STADION NARODOWY W WARSZAWIE - NIGDY !!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 21:56
      Tak. Teraz powinniśmy się zastanowić czy stadion budować w Warszawie, czy też w
      innym mieście. Potem zróbmy referendum w jakim mieście. I tak zastanawiajmy
      się, kłócmy, a stadion wybuduja nam Marsianie. Dyskutujmy dalej...
      pzdr.
    • Gość: fan Stadion w Wawie - dlaczego nie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 03:13
      Stadion, jeśli wogóle ma powstać, to niech będzie w Warszawie.
      Zresztą co to jest za atrakcja? - stadion, przecież jest 21wiek !!!
      Tylko niech on się nie nazywa "NARODOWY"!!!, to brzmi żenująco.
    • Gość: KIBIC Re: STADION NARODOWY W WARSZAWIE - NIGDY !!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 11.06.01, 08:02
      Niech sobie w Warszawie dyskutują. My we Wrocławiu będziemy mieli niedługo
      ładniejszy(mam taką nadzieję).
    • Gość: nocoment Re: CI NA ŁAZIENKOWSKIEJ TO NIE KIBICE! PONAD90% TO NORMALNI KIBICE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 16:02
      Gość portalu: Alex napisał(a):

> Przyłączcie sie do dyskusji na warszawskim forum Gazety. Po wczorajszym meczu
      > Legii z Wisłą chańbą byłoby fundowanie Warszawie Stadionu Narodowego. Nie
      > zwlekajcie, róbmy akcję Stadion Narodowy wszędzie byle nie w Warszawie !!!!!

Mam do was wszystkich pytanie: Jakim prawem na podstawie kilkuset łajzowatych
      żbików oceniacie 1,5 miliona Warszawiaków? Szufladkowanie jak za PRL-u??? Ja
      jestem kibicem Legii. I co - Dla was to od razu znaczy, że wyrywam ławki
      nap..dalam się z policją i demoluje swój własny samochód?! Jestem zwykłym szarym
      obywatelem Pragi Południe, który lubi w telewizji publicznej (za
      przeproszeniem:)) obejrzeć mecz. I to mnie i kilkaset tysięcy takich jak ja ludzi
      dla was skreśla?!! Ci na stadionie co wyrywają ławki to nie kibice i nawet nie
      Warszawiacy tylko śmiecie, gnidy i żbiki! Pozdrawiam Wrocławian, którzy nie
      oceniają ludzi na podst. miejsca zamieszkania.

NO COMMENT
      • Gość: Lechita Re: CI NA ŁAZIENKOWSKIEJ TO NIE KIBICE! PONAD90% TO NORMALNI KIBICE!!! IP: *.icom.ca 11.06.01, 20:33
        Gość portalu: nocoment napisał(a):

> Gość portalu: Alex napisał(a):
        >
        > > Przyłączcie sie do dyskusji na warszawskim forum Gazety. Po wczorajszym me
        > czu
        > > Legii z Wisłą chańbą byłoby fundowanie Warszawie Stadionu Narodowego. Nie
        > > zwlekajcie, róbmy akcję Stadion Narodowy wszędzie byle nie w Warszawie !!!
        > !!
        >
        > Mam do was wszystkich pytanie: Jakim prawem na podstawie kilkuset łajzowatych
        > żbików oceniacie 1,5 miliona Warszawiaków? Szufladkowanie jak za PRL-u??? Ja
        > jestem kibicem Legii. I co - Dla was to od razu znaczy, że wyrywam ławki
        > nap..dalam się z policją i demoluje swój własny samochód?! Jestem zwykłym szary
        > m
        > obywatelem Pragi Południe, który lubi w telewizji publicznej (za
        > przeproszeniem:)) obejrzeć mecz. I to mnie i kilkaset tysięcy takich jak ja lud
        > zi
        > dla was skreśla?!! Ci na stadionie co wyrywają ławki to nie kibice i nawet nie
        > Warszawiacy tylko śmiecie, gnidy i żbiki! Pozdrawiam Wrocławian, którzy nie
        > oceniają ludzi na podst. miejsca zamieszkania.
        >
        > NO COMMENT

Nikt nie pisze ze cala Warszawa wyrywala krzeselka i podpalala stadion. Ale te
        pedaly z zylety co tak robily, to te same bambry co laza na mecze reprezy. Jesli
        powstanie w Warszawie Stadion Naorodowy, to napewno zagra tam tez Legia. Takie sa
        teraz uklady w PZPNie ze Legia moze wszystko i nic sie jej nie robi. Maja tam
        teraz swoich ludzi (Listkiewicz i Boniek) i napwno tam zagraja. Czyli defacto,
        cala Polska bedzie budowac stadion Legii. I co wtedy? Powtorka meczu z Wisla?
        Znowu banda cwokow, meneli, gul bedzie rozpierdalac stadion? Oni nie maja
        szacunku dla niczego. Francuzi moga sobie pozwolic na cos takiego zeby wybudowac
        Stade de France w Paryzu, gdzie gra tylko druzyna narodowa, a kluby graja gdzie
        indziej. Ale w Polsce zeby taki stadion splacic, bedzie musiala grac tam jakas
        druzyna klubowa. A te cwele z zylety znowu beda wyrywac krzeselka. Wystarczy
        przejsc sie na wuceowska na mecz waszej legunii. I obserwowac ta cholote. Zadna
        druzyna w Polsce nie ma tylu meneli, dresow, opyplancow co legia. Czasami
        czlowiekowi wydaje sie ze kazdy zielony menel to jakis szuszwol.
        • Gość: Yonk Powiedzieć o nim pojeb to mało IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.01, 11:18
          Lechita, ja jestem kulturalnym człowiekiem, ale ty to jesteś zwykłym
          śmieciem....
          Byłem na meczu Lech-Legia w Poznaniu, kiedy lechici wpadli nam do sektora...
          No ale, że ty jesteś pojebem, to tego nie pamiętasz....
          Napisałbym też, że jesteś hipokrytą, ale i tak nie zrozumiesz co to znaczy....
    • Gość: KIBIC Pozdrawiam kibiców Legii i Lecha IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 12.06.01, 11:23
      i proszę się już więcej nie bić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka