ert3 18.08.03, 16:22 Może warto byłoby utwardzić z 50m ul.Ligockiej przy dojeździe do Żmigrodzkiej,powstałby ciekawy skrót Obornicka-Żmigrodzka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Lepiej nie. 18.08.03, 16:29 Za duży ruch by tam był. Lepiej niech to zostanie taki ukryty skrót dla wtajemniczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
artur985 Re: Lepiej nie. 18.08.03, 16:31 wielki_czarownik napisał: > Za duży ruch by tam był. Lepiej niech to zostanie taki ukryty skrót dla > wtajemniczonych. Też tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcat Re: Lepiej nie. 18.08.03, 16:43 E tam, szkoda podwozia na taki skrót. Mi wystarcza i tak paprotna. A poza tym jak bym chciła z Ligozkiej wyjechać w lewo to bym chyba korzenie zapuścił zanim by mnie ktoś wpuscił. Bez wymuszania to nie pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
_cinek_ Czemu nie? 18.08.03, 21:43 Po torach kolejowych i wtedy jako pojazd szynowy bedziesz miał pierwszeństwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Re: Ligocka-Żmigrodzka. 22.08.03, 09:27 ert3 napisał: > Może warto byłoby utwardzić z 50m ul.Ligockiej przy dojeździe do > Żmigrodzkiej,powstałby ciekawy skrót Obornicka-Żmigrodzka. To kosztowałoby znacznie więcej niż tylko utwardzenie, bo trzeba by zbudować odwodnienie, którego tam nie ma. Póki co nie mamy takich pieniędzy, które moglibyśmy na to zadanie wydać. Mamy za to niestety pilniejsze zadania. Ale niewykluczone, że do tematu będzie można wrócić np. w przyszłym roku. Pozdrawiam KK Odpowiedz Link Zgłoś