renik74 16.01.13, 23:14 Czy ktoś organizował imprezę weselną lub komunijną w rest. Belcanto przy ul. Ligockiej w Katowicach? Jakie opinie? jakie jedzenie i czy wystarczająco dużo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukaszbedyk Re: Restauracja Belcanto Katowice 17.01.13, 11:05 Witaj, W zeszłym roku byłem gościem na weselu 18 sierpnia 2012r. Obiad bardzo mi smakował, najbardziej to, iż nie było tradycyjnego rosołu tylko coś z warzyw i kuleczki drobiowe. Mięsa było dużo z tego, co pamiętam 3 rodzaje. Osobiście wybrałem roladę i mięso zawijane w boczku. Wykonanie pierwsza klasa, rolada nie żadna mielonka w środku tylko prawdziwy śląski farsz z kawałkami ogórka boczkiem kiełbaską i musztardą. Nie chce zbytnio się rozpisywać podsumowując jedzenia było bardzo dużo, co chwile gorące posiłki. Minusem może było jedynie to, iż do tak ładnej sali na stołach stały butelki coli fanty i Sprite, co mi się osobiście nie podobało. Jak coś pytaj postaram się odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
pann_a_nikt Re: Restauracja Belcanto Katowice 17.01.13, 14:44 moja kumpela robiła tam przyjęcie weselne, byli chyba zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
max7272 Re: Restauracja Belcanto Katowice 06.04.13, 18:20 to chyba sam pracownik belcanto takie bzdury pisze - a o personelu zapomniałeś co resztki alkoholu z butelek zlewają ? lukaszbedyk napisał(a): > Witaj, > > W zeszłym roku byłem gościem na weselu 18 sierpnia 2012r. > > Obiad bardzo mi smakował, najbardziej to, iż nie było tradycyjnego rosołu tylko > coś z warzyw i kuleczki drobiowe. Mięsa było dużo z tego, co pamiętam 3 rodzaj > e. Osobiście wybrałem roladę i mięso zawijane w boczku. Wykonanie pierwsza klas > a, rolada nie żadna mielonka w środku tylko prawdziwy śląski farsz z kawałkami > ogórka boczkiem kiełbaską i musztardą. Nie chce zbytnio się rozpisywać podsumow > ując jedzenia było bardzo dużo, co chwile gorące posiłki. > Minusem może było jedynie to, iż do tak ładnej sali na stołach stały butelki co > li fanty i Sprite, co mi się osobiście nie podobało. > > Jak coś pytaj postaram się odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
max7272 Re: Restauracja Belcanto Katowice 06.04.13, 18:17 Restauracja niczego sobie, jedynym problemem są pracownicy kuchni - wałęsają się pod wpływem alkoholu, najlepsza to jest ta niska czarna paznokcie obgryzione, pali pety az strach pomyśleć że taka osoba może dotykać jedzenie - miałem tam imprezę - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
6beatka Re: Restauracja Belcanto Katowice 08.04.13, 21:32 Jak możesz pisać takie bzdury o pracownikach gonią całą noc żeby wam dogodzić .Za to wasza inteligencja wychodzi po paru głębszych. Odpowiedz Link Zgłoś
max7272 Re: Restauracja Belcanto Katowice 06.04.13, 18:18 zdecydowanie nie polecam renik74 napisała: > Czy ktoś organizował imprezę weselną lub komunijną w rest. Belcanto przy ul. Li > gockiej w Katowicach? Jakie opinie? jakie jedzenie i czy wystarczająco dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
6beatka Re: Restauracja Belcanto Katowice 09.04.13, 07:44 Miałam tam imprezę weselną gorąco polecam ,piękny wystrój sali miła atmosfera jedzenie profesjonalnie przygotowane i bardzo smaczne. Osobiście byłam bardzo zadowolona ja i moi goście . Odpowiedz Link Zgłoś