Dodaj do ulubionych

Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac!

IP: 156.24.231.* 20.06.01, 14:37
Compostownicy!
Dopracowaliscie sie tego ze Wasi ulubieni aktorzy chetnie spotkaliby sie z Wami
by poimprezowac za to ze tak ochoczo na nich glosowaliscie!
Mysle ze warto wykorzystac taka okazje bo zdarza sie nieczesto, a to przeciez
Wasza zasluga!

Prosze o zglaszanie w tym watku się, oraz propozycji knajp i czasu kiedy
moznaby sie spotkac!
Wstepnie, dla rozgrzewki, proponuje sobote, te lub nastepna.

Przypominam, ranking wygrali:
1. Krzysztof Dracz
2. Eryk Lubos
3. Milogost Reczek (forumowy Stary)

Ochote na spotkanie sie zglosili juz Milogost Reczek i Konrad Imiela, a jak sie
postaraja to sciagna i kolegow :)
Na pewno bedzie takze Marsha i Jarosz. A gdzie nastepni ??? :)

Gratuluje, pozdrawiam i czekamy na Wasz odzew! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarosz Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: 195.116.104.* 20.06.01, 14:42
      Jeśli sobota, to mnie nie będzie :-((( Najbliższe trzy
      (z 7 lipca włącznie) mam wyłączone z życiorysu.

Wtedy byłbym z Wami duchem...

Pozdrawiam :-)))
      • Gość: wędzonka Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: 156.24.231.* 20.06.01, 16:43
        Gość portalu: Jarosz napisał(a):

&#62 Jeśli sobota, to mnie nie będzie :-((( Najbliższe trzy
        &#62 (z 7 lipca włącznie) mam wyłączone z życiorysu.
        &#62
        &#62 Wtedy byłbym z Wami duchem...
        &#62
        &#62 Pozdrawiam :-)))

Jarosz! Badz konstruktywny! Napisz co Ci odpowiada a nie prezentujesz nam tu
        jakies przerwy w zyciorysie! :)
        • Gość: Jarosz Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: 195.116.104.* 20.06.01, 16:55
          OK, konstruktywność czas zacząć... Pasuje mi więc - jak pisałem wyżej - każdy
          termin poza trzema najbliższymi sobotami - i może jeszcze poza niedzielą 1
          lipca.

Nawiasem mówiąc, aż do owego 1 lipca nasz ulubieniec E. Lubos wieczorami prawie
          codziennie jeszcze gra, a do co najmniej 29 czerwca w Teatrze Polskim trwać
          będą próby dwóch nowych przedstawień, toteż może się wstępnie umówimy na
          pierwszy lipcowy tydzień? Może jeszcze nie wszyscy zdążą do tego czasu na
          urlopy powyjeżdżać?
          • Gość: FraMauro Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: 157.25.196.* 20.06.01, 17:09
            Oddajmy glos aktorom ! Slusznie zauwazyl Jarosz, ze wieczory sobotnio-
            niedzielne maja oni najczesciej zajete (graja)i to nam bedzie latwiej dopasowac
            sie do zaproponowanego przez nich terminu. Rozumiem,ze wedzonka jest tu
            mediatorem, a na samo spotkanie oczywiscie nie przyjdzie. ;))
            Mysle,ze frekwencja bedzie tym razem imponujaca. Moze w Guiness Pub na dole ?
            Sa tam takie fajne kanapy za zaslonami...
            • Gość: magician Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.01, 18:16
              a reszta aktorów??? Zapytać trzeba i zaprosić i ustalić jakieś nagrody, a
              miejsce chyba na końcu właściwie....tak mi się wydaje.
              • Gość: wędzonka Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: 156.24.231.* 20.06.01, 19:36
                Gość portalu: magician napisał(a):

&#62 a reszta aktorów??? Zapytać trzeba i zaprosić i ustalić jakieś nagrody, a
                &#62 miejsce chyba na końcu właściwie....tak mi się wydaje.

No ale zapomnialas zaproponowac te nagrody Magician!
                Lepiej zaproponuj cos stosownego, bo jak nie to sam kupie im wodke i beda potem
                chodzic po scenie jak w czasie sztormu. :)

A zaprosic to juz zaprosilismy, tylko jak to z nami bywa jeszcze nie wiemy za
                bardzo na kiedy i dokad. :)
                Rzumiem ze najwczesniej po pierwszym lipca.

Konradzie i Milogoscie, co Wy na takie wstepne ustalenia?
                • Gość: magician Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.01, 19:50
                  nie mam jesczze (!) pomysłu na nagrodę, ale myślę, że przekazanie nagrody do
                  Teatru (lub (w Teatrze) po jakimś spektaklu albo przed i wręczyć danej osobie
                  nagrodę. Nie wiem, wędzonko, wybór należy do Ciebie!!! :)))))
                  • Gość: wędzonka Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: 156.24.231.* 20.06.01, 20:04

&#62 nie mam jesczze (!) pomysłu na nagrodę, ale myślę, że przekazanie nagrody do
                    &#62 Teatru (lub (w Teatrze) po jakimś spektaklu albo przed i wręczyć danej osobie
                    &#62 nagrodę. Nie wiem, wędzonko, wybór należy do Ciebie!!! :)))))

DO MNIE???
                    Przyznam z przykroscia ze nie odrozniam jeszcze Eryka Lubosa od Milogosta Reczka,
                    ale mysle ze w takich okazjach jakas wykwintna butla przy wspolnym stole nie jest
                    od rzeczy?
                    Po spektaklu mozna dac jakies kwiaty(?), ale skoro sami aktorzy sa chetni zeby
                    sie spotkac to nie mozna dac sie prosic! :)

Jak bedziemy ich doceniac to na nastepny sezon dopiero beda grali jak
                    uskrzydleni! :)
                    Broadway sie schowa!
                    • Gość: magician Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.01, 20:44
                      Gość portalu: wędzonka napisał(a):

&#62 Gość portalu: magician napisał(a):
                      &#62
                      &#62 &#62 nie mam jesczze (!) pomysłu na nagrodę, ale myślę, że przekazanie nagrody
                      &#62 do
                      &#62 &#62 Teatru (lub (w Teatrze) po jakimś spektaklu albo przed i wręczyć danej oso
                      &#62 bie
                      &#62 &#62 nagrodę. Nie wiem, wędzonko, wybór należy do Ciebie!!! :)))))
                      &#62
                      &#62
                      &#62 DO MNIE???
                      &#62 Przyznam z przykroscia ze nie odrozniam jeszcze Eryka Lubosa od Milogosta Reczk
                      &#62 a,
                      &#62 ale mysle ze w takich okazjach jakas wykwintna butla przy wspolnym stole nie je
                      &#62 st
                      &#62 od rzeczy?
                      &#62 Po spektaklu mozna dac jakies kwiaty(?), ale skoro sami aktorzy sa chetni zeby
                      &#62 sie spotkac to nie mozna dac sie prosic! :)
                      &#62
                      &#62 Jak bedziemy ich doceniac to na nastepny sezon dopiero beda grali jak
                      &#62 uskrzydleni! :)
                      &#62 Broadway sie schowa!

Nie wszyscy przyjdą, ale myślę, że Gazeta mogłaby wydrukować jakąś wzmiankę o
                      np. pierwszej 15 zwycięzców w naszym Rankingu...
                      Trzeba zagadnąc tego "red" czasem się pojawai na forum.
                      • Gość: marsha Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: 192.168.0.* / 213.25.48.* 20.06.01, 20:53
                        pierwszy tydzień lipca(np.06.07-piątek) to chyba całkiem niezły termin na
                        spotkanie: na dobry wakacji początek...
                        co na to nasi kochani AKTORZY?! :)
                        • Gość: kinga Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 21:09
                          Prosze ustalcie termin po 9.07 ,najlepiej piątek 13-tego.07 :)lub sobota 14.07.
                          Ustalenie terminu w rękach Aktorów ! czekamy !
                          • Gość: Konrad I Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 22:37
                            Jeśli chodzi o mnie, 6 lipca jest OK!

Konrad Imiela

Ale niech decydują zwycięzcy!
                            • Gość: stary Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! Ale... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.01, 23:53
                              Gość portalu: Konrad I napisał(a):

&#62 Jeśli chodzi o mnie, 6 lipca jest OK!
                              &#62
                              &#62 Konrad Imiela
                              &#62
                              Jesli o mnie chodzi to, niestety, nie. Może po 8. lipca?

&#62 Ale niech decydują zwycięzcy!

Kondi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Każdy, kto tu się znalazł jest zwycięzcą!!!!!!!!!!!!!!! A jesli, przy okazji, wędzonka
                              zacznie chodzić do teatru i bedzie mógł odróżnić Eryka ode mnie, to będzie to prawdziwe zwycięstwo
                              SZTUKI TEATRU!!!!!!

:-)

Wybierzcie:
                              1. Umawiamy się na spotkanie w czasie urlopu i kto może przychodzi (nie ma mowy o kwiatach - chyba,
                              że goździki dla pań).
                              2. Spotykamy się we wrzesniu, po rozpoczęciu sezonu (j.w.)

Pozdrawiam, Stary :)
                              • Gość: marsha Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! Ale... IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 21.06.01, 00:39

&#62
                                &#62 Kondi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Każdy, kto tu się znalazł jest zwycięzcą!!!!!!!!!!!!!

Dobrze prawisz!!!!!!!

&#62 Wybierzcie:
                                &#62 1. Umawiamy się na spotkanie w czasie urlopu i kto może przychodzi (nie ma mowy
                                &#62 o kwiatach - chyba,
                                &#62 że goździki dla pań).
                                &#62 2. Spotykamy się we wrzesniu, po rozpoczęciu sezonu (j.w.)
                                &#62
                                &#62 Pozdrawiam, Stary :)

ej,chłopaki!-jakiś konkretny termin jest potrzebny,bo w ten sposób możemy się
                                umawiać do przyszłej wiosny... :)
                                komu pasuje 6 lipca niech się zgłosi! (chyba,że nikomu nie pasuje-oprócz mnie i
                                Konrada)

• Gość: Jarosz Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! Ale... IP: 195.116.104.* 21.06.01, 11:56
                                  Zgodnie z tym, co napisałem powyżej, 6 lipca mi jak najbardziej pasuje. Jeśli
                                  nasze spotkanie właśnie wtedy się odbędzie, to oczywiście przyjdę! :-)))

Pozdrawiam :-)))
                                • Gość: marsha Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! Ale... IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 21.06.01, 23:22

&#62 ej,chłopaki!-jakiś konkretny termin jest potrzebny,bo w ten sposób możemy się
                                  &#62 umawiać do przyszłej wiosny... :)
                                  &#62 komu pasuje 6 lipca niech się zgłosi! (chyba,że nikomu nie pasuje-oprócz mnie i
                                  &#62
                                  &#62 Konrada)

a może jednak 7 lipca?-w sobotę może ktoś spoza Wrocławia dojechać...(np. Piotr
                                  bywa tylko w weekendy)
                                  halo!!! czekam na odzew!
                                  M.

• Gość: wędzonka Re: Aktorzy chca z nami swietowac! Ale... IP: 156.24.231.* 21.06.01, 23:29
                                    Ja nie głosowałem ale jestem łasy na spotkania z forumowiczami bo bywam we
                                    Wrocusiu rzadko, więc jeśli zdecydowalibyście się na sobotę, siódmego, to
                                    postarałbym się również stawić i powiększyć pulę na nagrodę dla naszych
                                    wspaniałych aktorów :-)

• Gość: MKK Re: Aktorzy chca z nami swietowac! Ale... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 23:36

&#62 Ja nie głosowałem ale jestem łasy na spotkania z forumowiczami bo bywam we
                                      &#62 Wrocusiu rzadko, więc jeśli zdecydowalibyście się na sobotę, siódmego, to
                                      &#62 postarałbym się również stawić i powiększyć pulę na nagrodę dla naszych
                                      &#62 wspaniałych aktorów :-)

UWAGA: KTOŚ PODSZYŁ SIĘ POD WĘDZONKĘ - może to jakiś baleron, szynka lub parówka.

• Gość: Piotr Re: Aktorzy chca z nami swietowac! Ale... IP: 156.24.231.* 22.06.01, 00:02
                                        Czy to aż tak widać MKK? :-))
                                        Odbyłem dzisiaj interesującą rozmowę z pewnym panem, który na codzień zajmuje
                                        się siecią w naszej firmie, i chyba już wiem kto to jest ten tajemniczy
                                        Pan W. :-)) I mogę Cię zapewnić że BĘDZIE na imprezie, bo jeżeli mnie
                                        przeczucia co do osoby nie mylą to doskonale wiem jak rozmawiać z pewnym MAŁYM,
                                        CHOLERNYM, NIEZNOŚNYM... Wrocławianinem :-))
                                        A niedługo będzie okazja porozmawiać, jak Pan wie, Panie W. :-))
                                        • Gość: stary Re: Aktorzy chcą swietowac! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.01, 07:24
                                          Informuję postowiczowe koleżeństwo, że pan K. Dracz będzie obecny we Wrocławiu 6 lipca (więc 7.
                                          chyba też). Proszę Was (szczególnie wędzonkę, zarządzającego rankingiem) o ustalenie
                                          ostatecznego terminu i miejsca spotkania. Przekażę Krzysiowi (małe jest piękne!) odpowiednie
                                          informacje.
                                          Pozdrawiam! :))))))

P.S.
                                          Jeżeli uda mi się dotrzeć do Eryka, to jego też - w Waszym imieniu - na to spotkanie zaproszę.
                                          s.
                                          • Gość: wędzonka Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: 156.24.231.* 22.06.01, 12:36
                                            Stary, jestes wspanialy!
                                            Ale Marsha sie ucieszy! Znowu zarobisz plusa! :)

Pozostanmy przy siodmym lipca!

Jesli o mnie chodzi to zadna data mi nie odpowiada, ale i ja musze probowac, w
                                            koncu wyjatkowe okazje nie zdazaja sie czesto!
                                            Jeszcze pozostaje wybrac miejsce. Czy Wy aktorzy macie jakies ulubione knajpy?
                                            Ja niestety lubie zeberka w Fridaysie, no to sobie skromnie zglosze ten lokal,
                                            ale to tak tradycyjnie, tylko na podpuche. Prosze o lepsze propozycje :)
                                            • Gość: FraMauro Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: 157.25.196.* 22.06.01, 14:31
                                              7 lipca.I niech tak zostanie.Please,tylko nie TGI Fridays...Z ulubionymi
                                              aktorami w amerykanskiej knajpie?!!! Toz sie nie godzi!
                                              Raz jeszcze wysuwam kandydature Guinessa (piwniczka)lub Zlotego Psa.
                                              • Gość: MKK Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.01, 14:57
                                                Jak mnie nie wygonicie, to może przyjdę ;(
                                                Na kulturze, to ja się nie znam ... ktoś mnie dawno nauczył pisać i czytać i to
                                                by było na tyle.

hasło przedspotkalne : "Niech się święci siódmy lipca".
    • Gość: magician Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.01, 00:00
      a co z resztą aktorów? Świętować tylko z Panami Imielą i Reczkiem na pewno
      będzie przyjemne, ale w końcu inni też zasługują na zabawę. Np. Panowie Lubos,
      Dracz, Kaim. trzeba by ich poinformować, żeby było uczciwie...Najlepiej zapytać
      aktorów z z pierwszej 15 (w nagrodę). :))))
      pozdrawiam :)
      • Gość: hrabia Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
        Pamela dla forumowców, Geer dla forumowczyń. Spróbujmy, a nuż przejdą do
        Polskiego za halabardników.
      • Gość: stary Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.01, 00:00

&#62 a co z resztą aktorów? Świętować tylko z Panami Imielą i Reczkiem na pewno
        &#62 będzie przyjemne, ale w końcu inni też zasługują na zabawę. Np. Panowie Lubos,
        &#62 Dracz, Kaim. trzeba by ich poinformować, żeby było uczciwie...Najlepiej zapytać
        &#62
        &#62 aktorów z z pierwszej 15 (w nagrodę). :))))
        &#62 pozdrawiam :)

Nie chcę być posądzony o małostkowosć, ale... Magician, byłoby bardzo prosciej, gdybys przeczytał
        wszystkie posty w tym wątku. I w wątku "rankingowym". Myslę, że lektura wyjasniłaby Ci tę sprawę.
        Pozdr. :)))))))))
        &#62

• Gość: jaza Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
          Ze wzruszeniem przeczytalam o planowanym spotkaniu. Nie wiem wedzonka jak ty to
          robisz, ale gratuluje!
          Czuje sie rowniez zaproszona. 7 lipca pasuje mi akuratnie. Godzina raczej nie
          ma znaczenia, ale jesli moge wybierac, to poprosze o miejsce, w ktorym podaja
          rowniez dobre winko.

Pozdrawiam Jaza
          • Gość: stary Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.01, 00:00
            Gość portalu: jaza napisał(a):

&#62 Ze wzruszeniem przeczytalam o planowanym spotkaniu. Nie wiem wedzonka jak ty to
            &#62
            &#62 robisz, ale gratuluje!
            &#62 Czuje sie rowniez zaproszona. 7 lipca pasuje mi akuratnie. Godzina raczej nie
            &#62 ma znaczenia, ale jesli moge wybierac, to poprosze o miejsce, w ktorym podaja
            &#62 rowniez dobre winko.
            &#62
            &#62 Pozdrawiam Jaza

Jeszcze raz: winiarnia "REGNA VINI" ul. Bogusławskiego, vis a vis służbowego wejscia do Teatru
            Polskiego.

• Gość: wędzonka Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: 156.24.231.* 26.06.01, 00:00
              Gość portalu: stary napisał(a):
              &#62
              &#62 Jeszcze raz: winiarnia "REGNA VINI" ul. Bogusławskiego, vis a vis służbowego we
              &#62 jscia do Teatru
              &#62 Polskiego.
              &#62
              &#62 Pozdrawiam! :))))))

Zdaje sie ze znamy juz dzien, ale nie znamy godziny, proponuje 18:00
              Co na to wszyscy? :)
              • Gość: FraMauro Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: 157.25.196.* 26.06.01, 00:00
                Godzina jest dobra.
                :)
              • Gość: MKK Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.01, 00:00

&#62 Zdaje sie ze znamy juz dzien, ale nie znamy godziny, proponuje 18:00
                &#62 Co na to wszyscy? :)

Ja odpowiadam: w porząchu.
                Ale, ale... jak wszyscy, to wszyscy... odpowiedz teraz Ty wędzonko :)
                • Gość: stary Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.01, 00:00
                  Rezerwuję częsć lokalu na 18.00.
                  Pozdrawiam! :)
                  • wedzonka Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! 26.06.01, 00:00

&#62 Rezerwuję częsć lokalu na 18.00.
                    &#62 Pozdrawiam! :)

OK! Klapka zapadla! :)
                    • Gość: stary Re: Postanowione! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.01, 00:53
                      wedzonka napisał(a):

&#62 Gość portalu: stary napisał(a):
                      &#62
                      &#62 &#62 Rezerwuję częsć lokalu na 18.00.
                      &#62 &#62 Pozdrawiam! :)
                      &#62
                      &#62 OK! Klapka zapadla! :)

Klamka, wędzoneczko, klaMka!
                      • Gość: wędzonka Re: Postanowione! IP: 156.24.231.* 28.06.01, 01:16

&#62 wedzonka napisał(a):
                        &#62
                        &#62 &#62 Gość portalu: stary napisał(a):
                        &#62 &#62
                        &#62 &#62 &#62 Rezerwuję częsć lokalu na 18.00.
                        &#62 &#62 &#62 Pozdrawiam! :)
                        &#62 &#62
                        &#62 &#62 OK! Klapka zapadla! :)
                        &#62
                        &#62 Klamka, wędzoneczko, klaMka!
                        &#62 Pozdrawiam! :))))))

Ach tak? No to rozdzieram szaty...
                        :))
                        • Gość: marsha Re: Postanowione! IP: *.kask.net.pl 28.06.01, 13:42

&#62 &#62 &#62 &#62 Rezerwuję częsć lokalu na 18.00.
                          &#62 &#62 &#62 &#62 Pozdrawiam! :)
                          &#62 &#62 &#62
                          &#62 &#62 &#62 OK! Klapka zapadla! :)
                          &#62 &#62
                          &#62 &#62 Klamka, wędzoneczko, klaMka!
                          &#62 &#62 Pozdrawiam! :))))))
                          &#62
                          &#62
                          &#62 Ach tak? No to rozdzieram szaty...
                          &#62 :))

wędzonko-a spróbuj nie przyjść... znajdziemy Cię!!! :)
                        • Gość: stary Re: Postanowione! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.01, 19:43

&#62
                          &#62 &#62 wedzonka napisał(a):
                          &#62 &#62
                          &#62 &#62 &#62 Gość portalu: stary napisał(a):
                          &#62 &#62 &#62
                          &#62 &#62 &#62 &#62 Rezerwuję częsć lokalu na 18.00.
                          &#62 &#62 &#62 &#62 Pozdrawiam! :)
                          &#62 &#62 &#62
                          &#62 &#62 &#62 OK! Klapka zapadla! :)
                          &#62 &#62
                          &#62 &#62 Klamka, wędzoneczko, klaMka!
                          &#62 &#62 Pozdrawiam! :))))))
                          &#62
                          &#62
                          &#62 Ach tak? No to rozdzieram szaty...
                          &#62 :))
                          Jestes niepoprawny!
                          Szaty? jakie szaty?! Nawet dziecko wie, że rozdziera się szaFy!!!!
                • wedzonka Re: Ranking aktorow zakonczony! Aktorzy chca z nami swietowac! 26.06.01, 00:00
                  Gość portalu: MKK napisał(a):

&#62 Gość portalu: wędzonka napisał(a):
                  &#62
                  &#62 &#62 Zdaje sie ze znamy juz dzien, ale nie znamy godziny, proponuje 18:00
                  &#62 &#62 Co na to wszyscy? :)
                  &#62
                  &#62 Ja odpowiadam: w porząchu.
                  &#62 Ale, ale... jak wszyscy, to wszyscy... odpowiedz teraz Ty wędzonko :)

Ojej, MKK, przez ten harmider zapomnialem odpowiedziec!
                  Ja oczywiscie nie mam nic przeciwko 18:00 :)
    • wedzonka No to postanowione! :) 26.06.01, 00:00
      7 lipca, 18:00, "REGNA VINI" na ul. Bogusławskiego, obok Teatru Polskiego.

Stary zalatwil rezerwacje, winko dojrzewa! Ech! :)
      • Gość: FraMauro Re: No to postanowione! :) IP: 213.76.92.* 26.06.01, 00:00
        Dobra, dobra wedzonesiu... Nie odpowiedziales tylko na proste pytanie: masz
        wole przyjsc czy nie ?
        • wedzonka Re: No to postanowione! :) 26.06.01, 00:00
          Gość portalu: FraMauro napisał(a):

&#62 Dobra, dobra wedzonesiu... Nie odpowiedziales tylko na proste pytanie: masz
          &#62 wole przyjsc czy nie ?

Co za pytanie! Co bym dal zeby byc z Wami!!!
          • Gość: Jarosz Re: No to postanowione! :) IP: 195.116.104.* 27.06.01, 12:15
            Jak 7., to 7.! Wprawdzie tego dnia pracuję, ale może mnie wypuszczą przed
            18:00? W każdym razie postaram się przybyć!

Pozdrowionka :-)))))))))))
            • Gość: magician Re: No to postanowione! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.01, 14:57
              WSZYSTKIM ŻYCZĘ MIŁEJ ZABAWY I GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM.

BAWCIE SIĘ DOBRZE !!!

pozdrawiam :))))
              • Gość: Squ Re: No to postanowione! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.01, 02:39
                A ja mam drobne pytanie.
                Ta winiarnia na Boguslawskiego jest dosyc mala, z tego co pamietam przy
                najwiekszym stole zmiesci sie niewiele osob. Dlatego zastanawiam sie czy na
                waszym spotkaniu moze sie zjawic rowniez niezbyt aktywna forumowa mlodziez
                (czyli ja)? Czy tez moze miejsc starczy tylko dla tych najlepszych :)?

Pozdrowienia
                Squ
                • Gość: stary Re: No to postanowione! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.01, 03:39
                  Gość portalu: Squ napisał(a):

&#62 A ja mam drobne pytanie.
                  &#62 Ta winiarnia na Boguslawskiego jest dosyc mala, z tego co pamietam przy
                  &#62 najwiekszym stole zmiesci sie niewiele osob. Dlatego zastanawiam sie czy na
                  &#62 waszym spotkaniu moze sie zjawic rowniez niezbyt aktywna forumowa mlodziez
                  &#62 (czyli ja)? Czy tez moze miejsc starczy tylko dla tych najlepszych :)?
                  &#62
                  &#62 Pozdrowienia
                  &#62 Squ
                  Star(y)czy dla wszystkich chętnych. Z pewnoscia. Niestety, mam kilka smutnych informacji, które mogą
                  osłabić Wasz zapał... Jutro...

Pozdrowienia! :(
                  • Gość: marsha Re: No to postanowione! :) IP: *.kask.net.pl 30.06.01, 13:16

&#62 Star(y)czy dla wszystkich chętnych. Z pewnoscia. Niestety, mam kilka smutnych
                    &#62 informacji, które mogą
                    &#62 osłabić Wasz zapał... Jutro...

"stary" tylko nie mów,że się nie pojawisz... !!! :(
                    i ciekawe,co to za "kilka smutnych informacji" nam przekażesz... ?!
                    pozdrawia-pełna obaw-Marsha

• Gość: hrabia Re: No to postanowione! :) IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.06.01, 18:54
                      Stary ! Straszysz. Może ci o któryc piszemy piszą już
                      pozwy do sądów. A może likwidują Forum ? Stary, nie
                      kręć gitary.
                      • Gość: stary Re: No to postanowione! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.01, 08:06
                        Nie straszę. Jesli przejrzycie moje posty, to odnajdziecie informację o tym, że ja mogę spotkać się 8.!
                        Postaram się oczywiscie zdążyć na 7., nie mogę ręczyć za efekt. Postaram się.
                        1. E. Lubos - czeka w tej chwili na informacje dotyczące jego dumiesięcznego wojażu. Jesli wypali, to
                        Eryka nie będzie!
                        2. K. Dracz ma nadzieję, że będzie. Będzie.
                        3. Paweł Okoński - będzie na 75 %.
                        4. Konrad Imiela zadeklarował publicznie, że przybędzie.
                        5. Czekam na powrót Haliny Skoczyńskiej z Turcji i systematycznie poluję na 7. Tomasza Lulka(nie
                        było go w rankingu, ale Go lubię).
                        7. H. Niebudek dostał niespodziewanie propozycję zdjęć do Teatru Telewizji (w Warszawie
                        oczywiscie)
                        8. Kiljan Mariusz - na Mazurach od 3 lipca
                        9. Bogus Grzeszczak - z rodzicami w Jastarni
                        itd, itd... zabić się można!!!!!!!!!!!!!!!
                        Niektórzy uważają, że lepiej się spotkać przy rozpoczęciu sezonu, ale i wtedy znajdą się tysiące
                        powodów, żeby nie wyszło.
                        Zrobię, co w mojej mocy, żeby było nas jak najwięcej... Poza tym staram się poruszyć dyrekcję
                        artystyczną Polskiego i być może nastąpi jakies spektakularne otwarcie Teatru na forumowych
                        (com)postowników... Poczekamy, zobaczymy.

Nie traćcie wiary!
                        Pozdrawiam :)
                        stary

Zrymowało się na koniec!
                        • Gość: marsha Re: No to postanowione! :) IP: *.kask.net.pl 01.07.01, 12:34
                          kurcze!!to może przełóżmy wszystko na 8 lipca,bo "stary" MUSI być na spotkaniu!
                          prędko coś ustalmy,bo wyjeżdżam do Wawy i nie wiem kiedy wrócić mam ...
                          • Gość: MKK Re: No to postanowione ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.07.01, 15:45
                            Gdzie dwóch Polaków, tam trzy pomysły.
                            :(
                            Wiedział to również ten, kto wymyślił to forum.
                            (depresja, panie, dygresja)
                          • Gość: wędzonka Poki co siodmy, ale komu pasowalby osmy lipca? IP: 156.24.231.* 02.07.01, 17:05
                            Gość portalu: marsha napisał(a):

&#62 kurcze!!to może przełóżmy wszystko na 8 lipca,bo "stary" MUSI być na spotkaniu!
                            &#62 prędko coś ustalmy,bo wyjeżdżam do Wawy i nie wiem kiedy wrócić mam ...

Jesli komus pasuje osmy to prosze tu zadeklarowac!

Jak bedzie duzo zgloszen to zmienimy date, ale poki co wracaj Marsha siodmego!
                            Stary, ty tez porusz niebo i ziemie zeby zdazyc, nie chcesz chyba zlamac Marshy
                            serca, co?! :)

Pozdrawiam!
                            • Gość: Jarosz Re: Poki co siodmy, ale komu pasowalby osmy lipca? IP: 195.116.104.* 02.07.01, 17:55
                              Gdyby się dało ósmego, byłoby GENIALNIE. Ale siódmego też się być w razie czego
                              postaram.
                              • Gość: reduktor Re: Poki co siodmy, ale komu pasowalby osmy lipca? IP: 10.40.65.* 02.07.01, 18:12
                                Niesmialo zapytuje, czy ewentualnie prasa moze sie wprosic na spotkanie... Cos
                                potem napisac... Wydrukowac... A przede wszystkiem pogadac... Prasie pasuje i 7
                                i 8 lipca, i w ogole...
                                Pozdr!
                            • Gość: Tirsa Re: Poki co siodmy, ale komu pasowalby osmy lipca? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.01, 00:35
                              Ech... miał być siódmy, bo wtedy mogłabym Was zza jakiejś kolumienki
                              podglądać ;-)... ósmego niestety nie będę raczej mogła... ale ponieważ
                              kolumienka beze mnie nie rozsypie się, więc w kwestyję daty siem nie mieszam :-
                              )))
                              • Gość: Jureek Re: Poki co siodmy, ale komu pasowalby osmy lipca? IP: 62.8.156.* 03.07.01, 08:02
                                Szkoda, nie bede mogl byc osmego, bede wtedy juz w drodze powrotnej do pracy. Pytalem wczoraj
                                szefa, czy nie daloby sie zamienic tego dnia urlopu z piatku na poniedzialek, ale nie da sie niestety. W
                                poniedzialek mamy wazne spotkanie z klientem i musze byc obecny i wypoczety.
                                To nie wiem, zajrzec tam siodmego? Czy nie warto, bo nikogo nie bedzie (oprocz Tirsy za filarem)
                                Jurek
                                • Gość: MKK Re: Poki co siodmy, ale komu pasowalby osmy lipca? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.01, 08:40
                                  Ósmego wraca moja córka z obozu (przetrwania)więc
                                  pomimo pokus "kolanowych" i ja nie będę mogła.
                                  "Niech się święci 7 lipca".
                                  Bye.
                                  • Gość: marsha Re: Poki co siodmy, ale komu pasowalby osmy lipca? IP: *.kask.net.pl 03.07.01, 10:23
                                    zatem zostawmy termin 7 lipca...(Ci,którzy się jeszcze wahają,mają "na rzęsach
                                    stanąć" i przybyć na czas!!!)
                                    znikam na kilka dni,nie namieszajcie tu zbytnio w sprawie spotkania :))
                                    pozdrawiam
                                    M.
                                    • Gość: wędzonka Re: Poki co siodmy, ale komu pasowalby osmy lipca? IP: 156.24.231.* 03.07.01, 10:45

&#62 zatem zostawmy termin 7 lipca...(Ci,którzy się jeszcze wahają,mają "na rzęsach
                                      &#62 stanąć" i przybyć na czas!!!)
                                      &#62 znikam na kilka dni,nie namieszajcie tu zbytnio w sprawie spotkania :))
                                      &#62 pozdrawiam
                                      &#62 M.

Baw sie dobrze, bedziemy stanowczy co do terminu! :)
                            • Gość: wędzonka Tylko siodmy wszystkim pasuje - zostajemy przy 7 lipca. IP: 156.24.231.* 03.07.01, 10:41
                              Dzieki za informacje! No wiec obraz mam taki:

1. siodmego pasuje wszystkim, tyle ze niektorzy troche musza sie sprezyc
                              2. osmego tym niektorym pasuje idealnie, ale innym w ogole nie pasuje
                              Wyglada wiec na to ze mimo koniecznosci spezania lepiej pozostac przy wariancie
                              dotychczasowym:

Tak tez proponuje uczynic!
                              Stary, nie tylko Marsha na Ciebie liczy !!! :)
                              Pozdrawiam! :)
                              • Gość: marsha Re: Tylko siodmy wszystkim pasuje - zostajemy przy 7 lipca. IP: *.kask.net.pl 07.07.01, 00:30
                                &#62
                                &#62 Tak tez proponuje uczynic!
                                &#62 Stary, nie tylko Marsha na Ciebie liczy !!! :)
                                &#62 Pozdrawiam! :)

nieco się spóźnię,więc trzymajcie dla mnie miejsce ...
                                do zobaczenia!
                                papa
                                M.

• Gość: Jureek Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: 62.8.156.* 22.06.01, 00:00

&#62 Jak mnie nie wygonicie, to może przyjdę ;(
    &#62 Na kulturze, to ja się nie znam ... ktoś mnie dawno nauczył pisać i czytać i to
    &#62
    &#62 by było na tyle.

Jak tak, to i mnie osmielilas :) Postaram sie przyjechac. Pisac i czytac tez mnie nauczyli. A bywalo i tak, ze
    prawie co tydzien do opery chodzilem. Moja dziewczyna byla milosniczka opery, a jako ze wtedy
    mieszkalem we Wroclawiu, to nie mialem innego wyjscia. Czego nie robi sie z milosci. Zreszta moglem
    sobie pozwolic, bo bylem wtedy mlodszy i nie... chrapalem glosno.
    Ostatni ogladany przeze mnie spektakl we wroclawskim teatrze? To bylo w 1976 albo 1977. "Biale
    malzenstwo" Rozewicza. Wszyscy na to szli, bo chyba po raz pierwszy na wroclawskiej scenie pokazano
    zupelnie naga kobiete. A jaka dyskusje prasowa to wywolalo.

&#62 hasło przedspotkalne : "Niech się święci siódmy lipca".

"Niech sie swieci siedemnasty dzien lata"
    O, cos mi sie skojarzylo. Czy Ty, MKK, lubisz swietowac swieta koscielne i panstwowe?
    Pozdrawiam
    Jurek

Aha, i jak z wedzonka. Ten, ktory deklarowal, ze przyjdzie, to parawdziwy, czy falszywka. Bo ja juz sie troche
    gubie.
    • Gość: MKK Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
      Gość portalu: Jureek napisał(a):

&#62 "Niech sie swieci siedemnasty dzien lata"
      &#62 O, cos mi sie skojarzylo. Czy Ty, MKK, lubisz swietowac swieta koscielne i pans
      &#62 twowe?
      &#62 Pozdrawiam
      &#62 Jurek
      Lubię świętować niezależnie od formuły. Kojarzy mi się to z wędkowaniem albo
      spaniem do naturalnego obudzenia. To jak picie bez toastu: TOAST MUSI BYĆ, bo
      inaczej nazwą cię pijakiem. Lenistwo (wrodzone przecież) przeplatam z
      pracoholizmem (to nabyte).
      Ja też pozdrawiam Cię Jurku. I do zobaczenia. Pooglądamy sobie aktorów. A przy
      spowiedzi na zapytanie, kiedy ostatni raz byłeś(-aś) w teatrze spokojnie
      odpowiemy: to teatr przyszedł do nas.

&#62 Aha, i jak z wedzonka. Ten, ktory deklarowal, ze przyjdzie, to parawdziwy, czy
      &#62 falszywka. Bo ja juz sie troche
      &#62 gubie.

• Gość: stary Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.01, 00:00

&#62 Gość portalu: Jureek napisał(a):
        &#62
        &#62 &#62 "Niech sie swieci siedemnasty dzien lata"
        &#62 &#62 O, cos mi sie skojarzylo. Czy Ty, MKK, lubisz swietowac swieta koscielne i
        &#62 pans
        &#62 &#62 twowe?
        &#62 &#62 Pozdrawiam
        &#62 &#62 Jurek
        &#62 Lubię świętować niezależnie od formuły. Kojarzy mi się to z wędkowaniem albo
        &#62 spaniem do naturalnego obudzenia. To jak picie bez toastu: TOAST MUSI BYĆ, bo
        &#62 inaczej nazwą cię pijakiem. Lenistwo (wrodzone przecież) przeplatam z
        &#62 pracoholizmem (to nabyte).
        &#62 Ja też pozdrawiam Cię Jurku. I do zobaczenia. Pooglądamy sobie aktorów.

Oglądać to sobie nas możecie na scenie!!!!! Sorry, ale będziemy tam raczej prywatnie. Mamy sobie
        pogadać, o ile mnie pamięć nie myli? Nie?

A przy
        &#62 spowiedzi na zapytanie, kiedy ostatni raz byłeś(-aś) w teatrze spokojnie
        &#62 odpowiemy: to teatr przyszedł do nas.
        &#62
        &#62 &#62 Aha, i jak z wedzonka. Ten, ktory deklarowal, ze przyjdzie, to parawdziwy,
        &#62 czy
        &#62 &#62 falszywka. Bo ja juz sie troche
        &#62 &#62 gubie.
        &#62

• Gość: MKK Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00

&#62
          &#62 Oglądać to sobie nas możecie na scenie!!!!! Sorry, ale będziemy tam raczej pryw
          &#62 atnie. Mamy sobie
          &#62 pogadać, o ile mnie pamięć nie myli? Nie?

Prawda, prawda, prawda!
          Tylko powiedz teraz: czy WY gracie też poza sceną? Bo mnie jak co wejdzie w
          krew ... Ponieważ sprawa jest poważna (prawdziwi aktorzy !!!) proponuję, abyście
          się trochę ucharakteryzowali. Jak zwiedzą się wszyscy pozostanie mi pukanie do
          drzwi knajpy.
          • Gość: stary Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.01, 00:00

&#62
            &#62 &#62
            &#62 &#62 Oglądać to sobie nas możecie na scenie!!!!! Sorry,
            ale będziemy tam raczej
            &#62 pryw
            &#62 &#62 atnie. Mamy sobie
            &#62 &#62 pogadać, o ile mnie pamięć nie myli? Nie?
            &#62
            &#62 Prawda, prawda, prawda!
            &#62 Tylko powiedz teraz: czy WY gracie też poza sceną? Bo
            mnie jak co wejdzie w
            &#62 krew ... Ponieważ sprawa jest poważna (prawdziwi
            aktorzy !!!) proponuję, abyści
            &#62 e
            &#62 się trochę ucharakteryzowali.
            Urlop. Charakteryzatornia niedostępna.

Jak zwiedzą się wszyscy
            pozostanie mi pukanie do
            &#62 drzwi knajpy.
            Spoko. Wpuscimy. W ostatecznosci usiądziesz któremus na
            kolanach i już.
            Pozdr. ;))))))))))))))))))
            • Gość: hrabia Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
              Czy, któryś z naszych amantów mógłby zaprosić Pamelę A ? Byłoby ciekawiej.
                Gość portalu: hrabia napisał(a):

&#62 Czy, któryś z naszych amantów mógłby zaprosić Pamelę A
                ? Byłoby ciekawiej.

Cholera jasna! To może spotkajmy się w jakiejs agencji
                towarzyskiej, po prostu. Dopiero będzie ciekawie!!!!!Nie
                wiem tylko, co marsha i inne panie na to...

Pozdr. :)))))

P.S.
                Jak hrabia czasem cos wymysli...
                s.
                • Gość: marsha Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 23.06.01, 00:00
                  &#62
                  &#62 Cholera jasna! To może spotkajmy się w jakiejs agencji
                  &#62 towarzyskiej, po prostu. Dopiero będzie ciekawie!!!!!Nie
                  &#62 wiem tylko, co marsha i inne panie na to...

...hmmm,chyba nie mam ochoty na spędzenie wieczoru np. w agencji "Rozkosz" ...
                  ale po spotkaniu z nami (kobietami "z Forum") możecie sobie panowie pójść gdzie
                  tylko wam się "zachce"... :))
                  ciao!
              • Gość: marsha Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 23.06.01, 00:00
                Gość portalu: hrabia napisał(a):

&#62 Czy, któryś z naszych amantów mógłby zaprosić Pamelę A ? Byłoby ciekawiej.

no,ładnie ładnie...
                Pameli się hrabiemu zachciewa..! :)

• Gość: MKK kompostownicy - mam miejsce w pierwszym rzędzie !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.01, 00:00
              MKK napisała:
              &#62&#62 Jak zwiedzą się wszyscy
              &#62&#62 pozostanie mi pukanie do
              &#62&#62 drzwi knajpy.

&#62 Spoko. Wpuscimy. W ostatecznosci usiądziesz któremus na
              &#62 kolanach i już.
              &#62 Pozdr. ;))))))))))))))))))

Stary, napompowałeś mi moją próżność do granic wytrzymałości. Postaram się, aby -
              w razie czego - nikt nie ucierpiał. W ostateczności to tylko 5-ąt parę kilogramów.
              Pozd.
              ;)-8-8&#60
              • Gość: Jureek Re: Moje gratulacje !!! IP: 62.8.156.* 26.06.01, 00:00

Dobrze byc kobieta, prawda?

&#62 ;)-8-8&#60

Nie rozumiem.
                Pozdrawiam
                Jurek
                • Gość: MKK Re: Moje gratulacje !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.01, 00:00

&#62 Gość portalu: MKK napisał(a):
                  &#62
                  &#62 Dobrze byc kobieta, prawda?

;)-8-8&#60

&#62 Nie rozumiem.
                  &#62 Pozdrawiam
                  &#62 Jurek

Rozumiesz, rozumiesz.
                  A tak a propos: to jaki przewidujesz wynik działania j.w.?

Pozdr.
                  Gosia
                  • Gość: Jureek Re: Moje gratulacje !!! IP: 62.8.156.* 26.06.01, 00:00

&#62 ;)-8-8&#60

&#62 Rozumiesz, rozumiesz.
                    Coraz mniej.
                    &#62 A tak a propos: to jaki przewidujesz wynik działania j.w.?

-8-8=-16
                    Dobrze?

A ja mam dla Ciebie tez pytanie, moze nie calkiem a propos. Co to jest rozniczka?
                    Jurek
                    • Gość: MKK Re: Moje gratulacje !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.06.01, 00:00

&#62 -8-8=-16
                      &#62 Dobrze?

Masz u mnie piątkę!

&#62 A ja mam dla Ciebie tez pytanie, moze nie calkiem a propos. Co to jest rozniczk
                      &#62 a?
                      &#62 Jurek

Wiem! Różniczka to wyniczek odejmowanka!
                      • Gość: Jureek Re: Moje gratulacje !!! IP: 62.8.156.* 27.06.01, 00:00
                        Dzien dobry, Gosiu, z samego rana.

&#62 Masz u mnie piątkę!

Nie ma to jak zaczac dzien od piatki :)
                        Kiedy to ja ostatnio dostalem piatke?

&#62 &#62 A ja mam dla Ciebie tez pytanie, moze nie calkiem a propos. Co to jest roz
                        &#62 niczk
                        &#62 &#62 a?

&#62 Wiem! Różniczka to wyniczek odejmowanka!

No a to jest odpowiedz na szostke!
                        Jura
    • Gość: Piotr Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: 156.24.231.* 22.06.01, 00:00
      &#62
      &#62 Aha, i jak z wedzonka. Ten, ktory deklarowal, ze przyjdzie, to parawdziwy, czy
      &#62 falszywka. Bo ja juz sie troche
      &#62 gubie.
      To nie on powiedział, ale bardzo chciał to powiedzieć, zapewniam Was. :-) Jeśli
      dobrze pójdzie to przyprowadzę go na spotkanie choćby za kołnierz :-)
      • Gość: Jureek Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: 62.8.156.* 22.06.01, 00:00
        Gość portalu: Piotr napisał(a):

&#62 To nie on powiedział, ale bardzo chciał to powiedzieć, zapewniam Was. :-) Jeśli
        &#62
        &#62 dobrze pójdzie to przyprowadzę go na spotkanie choćby za kołnierz :-)

Eureka!!! Dopiero teraz zauwazylem, ze Ty i wedzonka macie bardzo podobne IP.
        Teraz juz wierze, ze jestes w stanie go przyprowadzic.
        Pozdrawiam
        Jurek
        • Gość: marsha Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 22.06.01, 00:00
          wędzonka na spotkaniu być musi!!!-ja też skracam swój pobyt w Warszawie,aby
          zadążyć na artystyczne opijanie :)
          zatem: "niech się święci 7 lipca!!!" :)))
          a lokal:powinien mieć duży stół i sporo krzeseł,aby pomieścili się wszyscy mili
          goście!

&#62 wędzonka na spotkaniu być musi!!!-ja też skracam swój pobyt w Warszawie,aby
            &#62 zadążyć na artystyczne opijanie :)
            &#62 zatem: "niech się święci 7 lipca!!!" :)))
            &#62 a lokal:powinien mieć duży stół i sporo krzeseł,aby pomieścili się wszyscy mili
            &#62
            &#62 goście!

No i zeby nie bylo tak glosno, jak wtedy w Gumowej Rozy.
            Jurek
            • Gość: kinga Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
              Będę z Wami duchowo ,nie ma mnie we Wrocławiu od2.07 do 10.07 . Mam nadzieję że
              będzie jeszcze jedno spotkanie o podobnym charakterze :) Pozdrowienia! KINGA
              • Gość: wędzonka Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: 156.24.231.* 22.06.01, 00:00
                Gość portalu: kinga napisał(a):

&#62 Będę z Wami duchowo ,nie ma mnie we Wrocławiu od2.07 do 10.07 . Mam nadzieję że
                &#62 będzie jeszcze jedno spotkanie o podobnym charakterze :) Pozdrowienia! KINGA

Kinga, albo zmien plany albo pogodz sie z mysla ze tracisz jedyna okazje... :(
                • Gość: kinga Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00

&#62
                  &#62
                  &#62 Kinga, albo zmien plany albo pogodz sie z mysla ze tracisz jedyna okazje... :(

Dzięki za otuchę!

• Gość: stary Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.01, 00:00
                Oczywiscie, że mamy (dotyczy Teatru Polskiego) swoje ulubione miejsce, ale... Chcemy na tym spotkaniu
                jesć i pić, czy tylko pić i pogadać?
                Bardzo często spotykamy się po spektaklach w niewielkiej winiarni na ul.Bogusławskiego "Regna Vini".
                Mam prosbę do wędzonki: pójdź, spójrz i zdecyduj!
                Pozdrowienia! :)))))

• Gość: Konrad I Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
                  oczywiście jestem za winiarnią, w końcu:

NIECH ŻYJE NAM WINIARNIA
                  PRZEZ SZEREG DŁUGICH LAT
                  TALENTÓW WYLĘGARNIA
                  MIMO NIEWIELKICH STRAT!
                • Gość: marsha Re: Aktorzy chcą swietowac! - Siodmy lipca IP: *.kask.net.pl 22.06.01, 00:00

&#62 Oczywiscie, że mamy (dotyczy Teatru Polskiego) swoje ulubione miejsce, ale... C
                  &#62 hcemy na tym spotkaniu
                  &#62 jesć i pić, czy tylko pić i pogadać?

najeść się należy w domu!
                  7 lipca bedziemy pić i gadać!!! :)
                  również pozdrawiam i do zobaczenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka