Gość: meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 18:58 widzieliście jakich kibiców ma w Katowicach siatkówka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: można pięknie kibicować IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 19:03 Gość portalu: meg napisał(a): > widzieliście jakich kibiców ma w Katowicach siatkówka? A widziałaś jak fajnie kibicuje sie na koszykarskich meczach Zeptera Ślaska w Hali Ludowej ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limo Re: można pięknie kibicować IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.01, 17:23 > A widziałaś jak fajnie kibicuje sie na koszykarskich meczach Zeptera Ślaska w > Hali Ludowej ??????? hehehe , dobra dobra , zepterowcy to krawaciarze ! jak jest wazny mecz to przychodza i krzycza jak mecz jest o nic to dupek shetyna zaciaga szkoly zeby tylko byla publika , a teraz co zepter juz nie jest sponsorem i bedziesz teraz krzyczal IDEA IDEA jejejeje ! Pamietaj mistrzu , prawdziwy kibic wie , ze nazwa klubu , godlo i jego barwy to S W I E T O S C !!!! i dlatego nigdy nie pojde juz na mecz dawnych "kosynierow" , HEJ SLASK , HEJ WKS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: można pięknie kibicować IP: 217.99.224.* 30.06.01, 19:12 Gość portalu: meg napisał(a): > widzieliście jakich kibiców ma w Katowicach siatkówka? Dzięki wielkiej reklamie kibice przyjechali z całej Polski. Bardzo dużo biletów rozdawano za darmo, a emocje były sztucznie nakręcane przez media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: można pięknie kibicować IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 19:32 Gość portalu: mark napisał(a): > Dzięki wielkiej reklamie kibice przyjechali z całej Polski. Bardzo dużo > biletów rozdawano za darmo, a emocje były sztucznie nakręcane przez media. No patrz, taki prosty przepis, a jeszcze nikt go nie zastosował do piłki nożnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: można pięknie kibicować IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 19:38 Gość portalu: meg napisał(a): > Gość portalu: mark napisał(a): > > > Dzięki wielkiej reklamie kibice przyjechali z całej Polski. Bardzo dużo > > biletów rozdawano za darmo, a emocje były sztucznie nakręcane przez media > . > > No patrz, taki prosty przepis, a jeszcze nikt go nie zastosował do piłki nożnej ...BO NA MECZE PIŁKI NOŻNEJ PRZYCHODZI 10 X WIĘCEJ TZW SZALIKOWCÓW NIŻ NA INNE DYSCYPLINY SPORTOWE (ZESPOŁOWE)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: można pięknie kibicować IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 19:50 Gość portalu: meg napisał(a): > Gość portalu: mark napisał(a): > > > Dzięki wielkiej reklamie kibice przyjechali z całej Polski. Bardzo dużo > > biletów rozdawano za darmo, a emocje były sztucznie nakręcane przez media. > No patrz, taki prosty przepis, a jeszcze nikt go nie zastosował do piłki nożnej Stosuje się - kibice jeżdżą za reprezentacją po Europie, ale w taki sposób można "spopularyzować" każdą dyscypline. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: można pięknie kibicować IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.01, 22:55 Gdyby w nogę były MŚ albo chociaż ME też znaleźliby się normalni kibice. Kwestia wagi zawodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TB Re: można pięknie kibicować IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.01, 23:21 jak mozecie sie wypowiadac o atmosferze na pilce noznej(slask)nigdy nie bedac na meczu???!!! co macie do szalikowcow???!!!to oni jezdza za swoja druzyna po calej polsce dopingujac ja na dobre i zle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: można pięknie kibicować IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 23:35 Gość portalu: TB napisał(a): > jak mozecie sie wypowiadac o atmosferze na pilce noznej(slask)nigdy nie bedac > na meczu???!!! > co macie do szalikowcow???!!!to oni jezdza za swoja druzyna po calej polsce > dopingujac ja na dobre i zle!!! TB, na mecze Śląska chodzę od 1977, a więc nie gadaj, że nie mogę sie wypowiadać o atmosferze na tych meczach. O.K ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TB Re: można pięknie kibicować IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.01, 22:04 Roberto gdybyś chodził na Ślązeczek od 77 to na pewno na kosynierów nie mówiłbyś zepter,bo Śląsk to Śląsk,a nie jakieś tam garnki czy inne telefony. Quantanamera Śląsk Wrocław j... zeptera!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: można pięknie kibicować IP: 213.76.92.* 11.07.01, 22:31 Gość portalu: TB napisał(a): > Roberto gdybyś chodził na Ślązeczek od 77 to na pewno na kosynierów nie > mówiłbyś zepter,bo Śląsk to Śląsk,a nie jakieś tam garnki czy inne telefony. > Quantanamera Śląsk Wrocław j... zeptera!!!!! I na Ślązeczek chodziłem i nadal chodzę od 1977. A co do Kosynierów, to gdyby nie te garnki, Idee i inne firmy, to Kosynierzy podzieliliby los milicyjnej Gwardii Jurka Binkowskiego. Wiesz, jak Kosynierzy , dzięki nazwie w zespole np: Pimpuś itd, mieliby tylko szansę zdobyć MISTRZOSTWO EUROLIGI, to też bym się na taka nazwę nie obrażał. A Ty TB , ja i wielu innych kibićów może sobie na meczu dopingować zespół, krzycząc ŚLĄSK a nie Zepter czy Ideaa (i tak 80 % widowni włąśnie robi, skandując ŚLAŚK, a nie np Zepter). Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TB Re: można pięknie kibicować IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.01, 23:05 Przy okazji tematu pozdrawiam Roberto :) oraz wszystkich kibiców Śląska,Lechii,Motoru i oczywiście Wisełki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: można pięknie kibicować IP: 213.76.92.* 14.07.01, 20:56 Gość portalu: TB napisał(a): > Przy okazji tematu pozdrawiam Roberto :) oraz wszystkich kibiców > Śląska,Lechii,Motoru i oczywiście Wisełki. A ja pozdrawiam Ciebie -TB, fanatyków zaprzyjażnionych ze Śląskiem klubów, Romka Zielińskiego i całą Starą Gwardię ze Śląska. Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: można pięknie kibicować IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 21:23 mowiac szczerze teraz czekam , az SLASK w kosza zacznie przegrywac (przerwa w zdobywaniu tytulow sie przyda, wroci stara atmosfera) i zobaczymy ilu zepterowcow bedzie sie pojawiac w HL. a swoja droga pewnego razu na meczu, niesiony emocjami zaczale wrzeszczec "kosynierzy, kosynierzy" i wiekszosc ludzi siedzacych obok mnie patrzyla na mnie jak na debila. szkoda, ze malo kto juz o tym pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: można pięknie kibicować IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 18:42 Gość portalu: eric napisał(a): > mowiac szczerze teraz czekam , az SLASK w kosza zacznie przegrywac (przerwa w > zdobywaniu tytulow sie przyda, wroci stara atmosfera) i zobaczymy ilu > zepterowcow bedzie sie pojawiac w HL. a swoja droga pewnego razu na meczu, > niesiony emocjami zaczale wrzeszczec "kosynierzy, kosynierzy" i wiekszosc ludzi > > siedzacych obok mnie patrzyla na mnie jak na debila. szkoda, ze malo kto juz o > tym pamieta. Zepter nie jest już soponsorem koszykarzy Śląska...ciekawe, czy teraz będą krzyczeć na meczach: IDEA, IDEA ???????? Odpowiedz Link Zgłoś