Gość: marsha IP: *.kask.net.pl 14.07.01, 00:16 coś nam Konrad zniknął z Forum... czyżby wakacje Go dosięgły? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: Konrad I. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 19:14 może tak choć myślę że powód jest inny... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Konrad I. 14.07.01, 19:32 Gość portalu: marsha napisał(a): > coś nam Konrad zniknął z Forum... > czyżby wakacje Go dosięgły? :) Komu potrzebny Konrad I skoro od dawna jest KONRAD IMIELA. To tak jak ta staropanienska bezsennosc 1, 2 , 3 ,4 Dla bezsennych panien ciezka praca fizyczna pod scislym nadzorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Konrad I.-do szpiro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.01, 23:01 szpiro napisał(a): > Gość portalu: marsha napisał(a): > > > coś nam Konrad zniknął z Forum... > > czyżby wakacje Go dosięgły? :) > > Komu potrzebny Konrad I skoro od dawna jest KONRAD IMIELA. > To tak jak ta staropanienska bezsennosc 1, 2 , 3 ,4 > > Dla bezsennych panien ciezka praca fizyczna pod scislym nadzorem. > Hej...hej... nie zaliczam się, jak i koleżanki oraz koledzy do grona starych panien i to zarówno metrykalnie jak i cywilno-prawnie. Może troszkę bezsenności i tobie nie zaszkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Konrad I. IP: *.kask.net.pl 15.07.01, 00:34 > To tak jak ta staropanienska bezsennosc 1, 2 , 3 ,4 > no,nieźle...jestem starą panną,której AŻ 24 wiosny przeminęły... czy mam zacząć ględzić i kupić sobie wyleniałego kota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Konrad I. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.01, 01:20 Gość portalu: marsha napisał(a): > > > To tak jak ta staropanienska bezsennosc 1, 2 , 3 ,4 > > > > no,nieźle...jestem starą panną,której AŻ 24 wiosny przeminęły... czy mam zacząć > > ględzić i kupić sobie wyleniałego kota? > > Ten z góry, co tak nas podsumował jest starą panną - też masz się czym przejmować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robokop Re: Konrad I. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 21:30 Czlowiek ukrywajacy sie pod pseudonimem Konrad Imiela naprawde nazywa sie Abdul Wisimulacha i jest bylym mistrzem Afganistanu w tresurze wielbladow.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: Konrad I. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.01, 00:08 Gość portalu: marsha napisał(a): > > > To tak jak ta staropanienska bezsennosc 1, 2 , 3 ,4 > > > > no,nieźle...jestem starą panną,której AŻ 24 wiosny przeminęły... czy mam zacząć > jestem! staram się jak moge i nadrabiam zaległości na wszystkich wątkach pozdrawiam i gram marsha na Twoją cześć! > ględzić i kupić sobie wyleniałego kota? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grążel Re: Konrad I. IP: *.2si.wroc.pl 30.07.01, 11:36 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Nie lekceważ kotów. Nie lekceważ również chomików i starych węży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: Konrad I. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 00:25 Gość portalu: Grążel napisał(a): > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > Nie lekceważ kotów. > > Nie lekceważ również chomików i starych węży! Nie lekceważę równiez ich!!! ...trochę sezon ogórkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Konrad I. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 11:36 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: Grążel napisał(a): > > > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > > > Nie lekceważ kotów. > > > > Nie lekceważ również chomików i starych węży! > > Nie lekceważę równiez ich!!! > > > > ...trochę sezon ogórkowy... nie da się czegoś zrobić z tym sezonam ogórkowym ? ? ? Pozdro /Kinga Odpowiedz Link Zgłoś