kastanietan 19.02.08, 19:17 Witam gdzie we Wrocławiu można (najlepiej niedrogo) zaopatrzyć się w odzież MORO. Spodnie, bluzy, kurtki (ogólnie militaria). Jestem w mieście nowy i liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matternhorn Re: Odzież wojskawa GDZIE ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.08, 19:46 sklepy V2 - tam są dobre ciuchy (nowe). Choć nie są takie tanie - oryginalne, nowe bojówki kupowałem parę lat temu za 85zl. O ile dobrze pamiętam to na ul. Cybulskiego jest jeden. Poza tym chyba stoisko w Feniksie jest na ostatnim piętrze, zaraz przy schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Odzież wojskawa GDZIE ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 20:19 na Cybulskiego jeden a drugi na Bałuckiego (niedaleko dworca). poza tym Na Ostatnim Groszu w takim baraku był, ale nie wiem czy jeszcze jest. naprzeciw Astry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: Odzież wojskawa GDZIE ?? IP: *.e-wro.net.pl 19.02.08, 22:40 ul. Na Ostatnim Groszu 24 - tak wynika z zumi.pl :) Moim zdaniem chyba najlepiej zaopatrzony sklep z militariami w mieście. Tylko trzeba zwrócić uwagę na godziny otwarcia - zdaje się, że albo zamykają wcześnie albo otwierają późno - nie pamiętam dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Odzież wojskawa GDZIE ?? IP: 195.20.110.* 20.02.08, 07:57 Sklepik w AMW ( Agencja Mienia Wojskowego ) Tanio, a nawet bardzo tanio... pozdr WW Odpowiedz Link Zgłoś