Gość: Tommegazul IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 13:10 Jeszcze trudno mi sie z tym pogodzic ale chyba trzeba juz podziekowac naszemu kapitanowi za te wszystkie wspaniale lata, ktore spedzil w Slasku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcat Re: Maciek Zielinski odchodzi ze Slaska :( 26.08.03, 13:25 No poszedł tam gdzie lepiej płacą. A mzoe zabłysnie za granicą. Załuje tylko jednego ze Slask stracił dusze. Nasi wspaniali zawodnicy porozjezdali sie po klubach. Dobrze ze chciaz Wojcik wrocil. Mozna bedzie pomyslec o karnecie na sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic(cka) Re: Maciek Zielinski odchodzi ze Slaska :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 13:43 Skąd wiecie, że to już postanowione? Żyłam w błogim spokoju, że negocjacje trwają.... Proszę o źróło, bo nie uwierze.... PS Nie jestem ślepą fanką Maćka, ale z całą rodzinką kibicujemy Śląskowi. Co ja dziecku powiem, jak wróci z wakacji :( ? Odpowiedz Link Zgłoś
ts2 Re: Maciek Zielinski odchodzi ze Slaska :( 26.08.03, 15:17 jeszcze nie dod końca: sport.onet.pl/1020285,0,0,wia,789919,dyscyplina.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Maciek Zielinski odchodzi ze Slaska :( IP: 195.117.40.* 26.08.03, 15:30 Jutro (27.08) Gazeta Wrocławska o 12.00 organizuje czat z Maćkiem Zielińskim Szczegóły: wroclaw.naszemiasto.pl/sport/295033.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Maciek Zielinski odchodzi ze Slaska :( IP: 213.76.172.* 26.08.03, 16:09 Jezeli nic nie przekrecilem, to jakies medium dzisiaj pisalo, ze w Niemczech dostanie 13 tys. euro miesiecznie, a we wrocq oferowali mu 8 czy 9 tys dolarow miesiecznie. Gdyby tylko chodzilo o kase, to po co mialby wyjezdzac? Przeciez zycie na zachodzie jest drozsze, zwlaszcza, ze MAciek tu ma dom, kontakty i wszystko.. wiec taka mala roznica w cenie sie znwelowalaby , a moze byc jeszcze tak, ze tam bedzie relatywnie mniej zarabial.. No ale pewnie nie znamy wszystkich szczegolow, zeby tak wyrokowac, czy mu sie oplaca czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Maciek Zielinski odchodzi ze Slaska :( IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 26.08.03, 17:57 Gość portalu: aero napisał(a): > Jezeli nic nie przekrecilem, to jakies medium dzisiaj > pisalo, ze w Niemczech dostanie 13 tys. euro miesiecznie, > a we wrocq oferowali mu 8 czy 9 tys dolarow miesiecznie. > Gdyby tylko chodzilo o kase, to po co mialby wyjezdzac? > Przeciez zycie na zachodzie jest drozsze, zwlaszcza, ze > MAciek tu ma dom, kontakty i wszystko.. wiec taka mala > roznica w cenie sie znwelowalaby , a moze byc jeszcze > tak, ze tam bedzie relatywnie mniej zarabial.. No ale > pewnie nie znamy wszystkich szczegolow, zeby tak > wyrokowac, czy mu sie oplaca czy nie. No i jesazcze tu prowadzi interesy.Mysle, że to jest gra psychologiczna pomiędzy Zielińskim a Schetyna, obie strony maja mocne nerwy.Jesli nikt nie ustąpi Zielu odejdzie z czego napewno nie będzie zadowolony ani on ani klub. Odpowiedz Link Zgłoś