Dodaj do ulubionych

Teatralna krucjata radnego PiS

28.02.08, 07:14
ten pan obraża moje uczucia humanistyczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jonasz Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 07:20
      Ten radny obraża moje uczucia humorystyczne.
    • johann3 Teatralna krucjata radnego PiS 28.02.08, 07:21
      zamiast do teatru mozna do kosciolka, przez caly rok cos sie dziej, posel jest z lpr, to tam moze wymodli rozum dla siebie, zrozumienie dla innych?
      • Gość: Gość Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 07:30
        johann3 napisał:

> zamiast do teatru mozna do kosciolka, przez caly rok cos sie dziej, posel jest
        > z lpr, to tam moze wymodli rozum dla siebie, zrozumienie dla innych?

,,,,,, a w kościółku piją i jedzą ciało i krew. Obrzydlistwo.
        • Gość: 4g63 Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: 213.77.0.* 28.02.08, 15:00
          czysty kanibalizm, nie dość tego zjadają swojego boga... ech ci katolicy...
          • Gość: jukej ten radny to kretyn IP: *.zone2.bethere.co.uk 28.02.08, 17:36
            to straszne, ciekawe czy ten kretyn robi to z wyrachowania czy tez z prawdziej,
            esencjonalnej glupoty?
      • Gość: muzzy Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 16:22
        1. nie poseł tylko radny
        2. do kościółka i teatru chodzi regularnie
        3. szkoda, że nie może u siebie w mieście, bo wałbrzyski teatr prezentuje poziom
        podobny do waszych wypowiedzi
        4. gratulacje
    • Gość: dzikowy Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 07:21
      Ten pan obraża zdrowy rozsądek.
      • Gość: xxxl kto go wybrał radnym ? to obciach dla miasta IP: *.chello.pl 28.02.08, 07:38
        przez takich ćwoków , człowiek wstydzi się ,że jest Polakiem
        • koloratura1 Nie jest tak źle! 28.02.08, 11:00
          Gość portalu: xxxl napisał(a):

> przez takich ćwoków , człowiek wstydzi się ,że jest Polakiem

Bez przesady!
          Po ostatnich wyborach, w których takie ćwoki - generalnie - padły, coś trochę
          pojaśniało.
        • Gość: muzzy Re: kto go wybrał radnym ? to obciach dla miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 16:24
          dzięki takim ludziom mówisz po polsku właśnie. dzieciaku...
          • Gość: piehoo dobrze, że nie po wolsku, tak jak wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 18:48
            szkoda gadać, pis to dno
    • Gość: poganin kolejny nawiedzony kretyn IP: 213.17.140.* 28.02.08, 07:35
      szkoda słów
    • Gość: roomtzayz Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.08, 07:43
      Pam Pluto .. obraża moje prawo do bycia obrażonym, nie zniosę takiej
      obrazy. Panie Pluto, jeżeli naprawdę zależy panu na popularności to
      weź pan zjedz swój stolec, nagraj to i wrzuć na youtube ...
      popularność gwarantowana. I jak zwykł mawiać Jarosław "Duck"
      Kaczyński "...to wszystko po to aby odwrócić uwagę od prawdziwego
      problemu jakim jest rządzenie Donalda Tuska..." ... Epitafium: DO
      LEPSZEJ POLSKI RAZEM DĄŻYĆ CHCEMY, LECZ NAJPIERW ROZWIĄŻMY NASZE DWA
      MAŁE PROBLEMY ....
      • Gość: muzzy Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 16:29
        To jest właśnie poziom bywalców wałbrzyskiego teatru. Czytałeś teks pana
        Tomasza? Nie czytałeś?! To jakim prawem go obrażasz! Bywałem w tym teatrze....
        tak się składa, że sztuka prawdziwa obroni się sama. "Sztuka" wałbrzyskiego
        "teatru" broni się chamstwem. Gratuluję
        • Gość: blef Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.ipartners.pl 28.02.08, 16:44
          Gratuluję obycia i wychowania! Czy każdą niewygodną krytykę poczytujesz za
          obrazę? Publiczne chamstwo radnego spotyka słuszne potępienie.
          • Gość: muzzy Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 18:38
            Publiczne chamstwo radnego? Nie jest komuchem więc jest chamem? Towarzyszu,
            istnieje wiele różnych poglądów na życie, pański nie jest jedyny. Używanie
            wulgaryzmów, kłamstw, pomówień jest dzięki tobie m.in. dzisiaj powszechne ale
            przyjmij do wiadomości, że istnieją też inni ludzie na świecie, którym chamstwo
            sie nie podoba!
            PS Wklejaj teksty (choćby z tygodnika wałbrzyskiego), które świadczą Twoim
            zdaniem o chamstwie tego człowieka... a jeśli nie, to pod stół i odszczekuj
            kłamstwa!!
            • Gość: blef Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.ipartners.pl 28.02.08, 20:13
              Nie jestem twoim towarzyszem, czerwona kanalio!! W ten sposób możesz zwracać się
              do swoich rodziców lub przyjaciół.
              To dzięki tobie podobnym lewizna wciąż ma się tak dobrze w Polsce.

PS Pluję na twą marność, komunistyczny kundlu!!
              • Gość: muzzy Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 21:13
                towarzyszu, skąd takie wnioski i po co te nerwy? dzięki mnie??? hehe, no nie
                wiedziałem. w moim środowisku towarzyszu nie używa się takiego słownictwa i
                takiego stylu prowadzenia "dialogu", który polega na pluciu i oczernianiu. pokaż
                dzięki czemu jestem sprawcą rozwoju komuny bo jakoś nie nadążam..
                PS i nie ma się co wypierać korzeni towarzyszu, każdy ma jakieś korzenie.
              • Gość: olo Teatralne opium dla wałbrzyskich towarzyszy IP: *.eranet.pl 29.02.08, 00:29
                Może nie zdajesz sobie sprawy towarzyszu blef, że wasz styl i język
                mają swoje korzenie w klasycznej kounistycznej propagandzie. Popytaj
                swoich najbliższych czy nie byli kiedyś czołowymi aktywistami.
                Widocznie komuna przenosi się genetycznie i nic tu nie pomoże wasze
                zapieranie się towarzyszu.

Komuno wróć ... do Wałbrzycha.
                Teatr jest nasz .....
    • Gość: Krzysztof Teatralna krucjata radnego PiS IP: 77.79.213.* 28.02.08, 07:49
      Musiałbym opluć Plutę, ale nie wiem czy taka opluta Pluta nie stanie
      się przyczynkiem do dalszego opluwania się w imię kilku bożków...
    • claratrueba Teatralna krucjata radnego PiS 28.02.08, 07:57
      Ulżyło mi, już myślałam, że tylko w moim mieście radnymi zostali idioci. A to
      trend ogólnopolski.
      • Gość: gandalf Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.chello.pl 28.02.08, 08:25
        Oczywiscie ,ze to trend ogolnopolski ! Mam tylko watpliwosci , czy
        wynika to z totalnej glupoty , czy jest po prostu komniunkturalna
        hucpa, ktora moze przysporzyc takim ludziom glosow "ludu ciemnego" ,
        sterowanego przez duchownych wszelkiej masci, ktorzy za nic maja
        zalecenia niektorych przelozonych (zreszta takze czesto
        koniunkturalnie zmieniajacych zdanie) , aby kosciol nie mieszal sie
        w polityke . Efektem takich dzialan sa m . in. "choroba" zmian nazw
        ulic na mile uchu koscielnych bonzow - a to JP II, a to opatrznosci,
        a to jakiego swietego itd. itp. Za takie dzialania oczywiscie
        placimy my - podatnicy ! Wymiana dowodow, adresow firm, ich papiery
        firmowe, wizytowki, oplaty notarialne i sadowe w zwiazku z
        koniecznoscia zmian w sadach i urzedach wpisow do dzialalnosci
        gospodarczej, rejestracja samochodow itd. A wszystko w imie "milosci
        blizniego "! O "wyczynach " naszych "p - oslow" - deputowanych Ligi
        Popaprancow do parlamentu Europy juz nie wspomne (np. Maciej
        Giertych czy Witold Tomczak). I tak smieje sie z nas cala Europa !!!!
        • Gość: muzzy Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 16:41
          gandalf.. hehe. Pan Tolkien, który wymyślił gandalfa kilka razy w tygodniu bywał
          na Mszy św.
          Rozumiem, że wylewanie pomyj i obśmiewanie normalnych ludzi to przejaw myślenia
          i posiadania monopolu na prawdę jaśnie oświeconych państwa? Coś ci się pomyliło
          kolego.. nazwy ulic zmieniano 20 lat temu ( i dobrze, bo moja nazywała się Hanki
          Sawickiej - pani równie oświeconej jak autor tego i podobnych postów). Pan
          Tomasz, w kulturalny sposób podjął dyskusję na temat poziomu sztuki w swoim
          mieście... w odpowiedzi bluzgi wielbicieli sztuki... no ciekawe, ciekawe. Może
          czas o tym pomyśleć panie dyrektorze? Gratuluje widowni po raz kolejny.
          • Gość: blef Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.ipartners.pl 28.02.08, 16:48
            Gratuluję wulgarnego lżenia uczestników forum!
            • Gość: muzzy Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 18:13
              "To jest właśnie poziom bywalców wałbrzyskiego teatru. Czytałeś teks pana
              Tomasza? Nie czytałeś?! To jakim prawem go obrażasz! Bywałem w tym teatrze....
              tak się składa, że sztuka prawdziwa obroni się sama. "Sztuka" wałbrzyskiego
              "teatru" broni się chamstwem. Gratuluję" - która część tej wypowiedzi jest
              lżeniem uczestników forum? hehe, sztukę rozumie, a języka polskiego nie
              rozumie...wot oszibka
              • Gość: blef Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.ipartners.pl 28.02.08, 20:18
                Gość portalu: muzzy napisał(a):

> ...wot oszibka

Wyrażaj się po polsku, gdy się do mnie zwracasz - wtedy cię zrozumiem. Mogę ci
                udzielać korepetycji (za opłatą), szybko pozbędziesz się tych sowieckich
                naleciałości.
                • Gość: muzzy Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 21:16
                  wot oszibka, napisałem żebyś zrozumiał :) korepetycje z polskiego mi się
                  przydadzą ale u kogoś mądrego jeśli łaska :) towarzyszu
    • jasio.4 Teatralna krucjata radnego PiS 28.02.08, 08:15
      Łamanie tabu ma być niby wyrazem postępowości, religijność dowodem zacofania.
      Niektórym twórcom wydaje się, że szokując zdobywają popularność. Nie tylko
      ateiści są humanistami! Nie wszystko wypada, co prawo dopuszcza. Należy być
      przyzwoitym! Popieram Pana Plutę!
      • koloratura1 Re: Teatralna krucjata radnego PiS 28.02.08, 11:08
        jasio.4 napisał:

> Łamanie tabu ma być niby wyrazem postępowości, religijność dowodem zacofania.

Niestety, tak się składa...

> Niektórym twórcom wydaje się, że szokując zdobywają popularność. Nie tylko
        > ateiści są humanistami!

Zgoda, ale Pluty to na pewno nie dotyczy.

> Nie wszystko wypada, co prawo dopuszcza.

Tutaj zdania byłyby podzielone...

> Należy być
        > przyzwoitym!

Jeszcze tylko sprecyzuj - w jakim sensie przyzwoitym...

> Popieram Pana Plutę!

No cóż, wolno Ci.
        Zresztą jest (było?) w Wałbrzychu takich trochę, skoro bałwan został radnym.
        • Gość: muzzy Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 18:46
          > Łamanie tabu ma być niby wyrazem postępowości, religijność dowodem zacofania.

Niestety, tak się składa...

Tak się składa, że nie bardzo (a jeśli tak to podaj przykłady!!

> Niektórym twórcom wydaje się, że szokując zdobywają popularność. Nie tylko
          > ateiści są humanistami!

Zgoda, ale Pluty to na pewno nie dotyczy.

- "na pewno" ciekawe na jakiej podstawie tak sądzisz?

> Nie wszystko wypada, co prawo dopuszcza.

Tutaj zdania byłyby podzielone...

- wśród kulturalnych ludzi nie są podzielone...

> Należy być
          > przyzwoitym!

Jeszcze tylko sprecyzuj - w jakim sensie przyzwoitym...

- precyzuję - w KAŻDYM!

> Popieram Pana Plutę!

No cóż, wolno Ci.
          Zresztą jest (było?) w Wałbrzychu takich trochę, skoro bałwan został radnym.

- z pewnością użycie słowa "bałwan" jest dowodem obycia, kultury i
          humanizmu... tolerancja i wolność ale tylko dla "myślących inaczej"?! Normalny
          człowiek taki jak Tomasz Pluta nie ma prawa się wypowiedzieć na temat swojego
          miasta, w trosce o wychowanie swoich dzieci?! Nie ma prawa publicznego
          powiedzenia "nie podoba mi się" bo nie używa inwektyw i nie nazywa nikogo
          durniem ani bałwanem? ...szkoda
          • koloratura1 Re: Teatralna krucjata radnego PiS 29.02.08, 12:30
            Gość portalu: muzzy napisał(a):

> > Łamanie tabu ma być niby wyrazem postępowości, religijność dowodem zacofa
            > nia.
            >
            > Niestety, tak się składa...
            >
            > Tak się składa, że nie bardzo (a jeśli tak to podaj przykłady!!

Są w omawianym artykule, możesz przeczytać.
            >
            >
            > > Niektórym twórcom wydaje się, że szokując zdobywają popularność. Nie tylk
            > o
            > > ateiści są humanistami!
            >
            > Zgoda, ale Pluty to na pewno nie dotyczy.
            >
            > - "na pewno" ciekawe na jakiej podstawie tak sądzisz?

Na podstawie wniosków, wyciągniętych z informacji, zawartych w artykule.
            >
            >
            > > Nie wszystko wypada, co prawo dopuszcza.
            >
            > Tutaj zdania byłyby podzielone...
            >
            > - wśród kulturalnych ludzi nie są podzielone...

Nie zgadzam się, choć Ty możesz sobie zostać przy swoim zdaniu.

>
            > > Należy być
            > > przyzwoitym!
            >
            > Jeszcze tylko sprecyzuj - w jakim sensie przyzwoitym...
            >
            > - precyzuję - w KAŻDYM!

To nie jest sprecyzowanie niczego.
            >
            >
            > > Popieram Pana Plutę!
            >
            > No cóż, wolno Ci.
            > Zresztą jest (było?) w Wałbrzychu takich trochę, skoro bałwan został radnym.
            >
            > - z pewnością użycie słowa "bałwan" jest dowodem obycia, kultury i
            > humanizmu... tolerancja i wolność ale tylko dla "myślących inaczej"?!

Nie, jest subiektywną, choć - "mocną" oceną tego konkretnego osobnika,
            faktycznie, "myślącego inaczej".

> Normalny
            > człowiek taki jak Tomasz Pluta nie ma prawa się wypowiedzieć na temat swojego
            > miasta, w trosce o wychowanie swoich dzieci?!

A co ma do tego troska o wychowanie dzieci? Czyżby zakładała ona konieczność
            pokazywania w teatrze spektakli wyłącznie dla dzieci?

> Nie ma prawa publicznego
            > powiedzenia "nie podoba mi się" bo nie używa inwektyw i nie nazywa nikogo
            > durniem ani bałwanem? ...szkoda

Ależ, oczywiście, że ma! Co zresztą zrobił.

Tyle, że ryzykuje iż jego opinie również poddane będą krytyce, nawet - ostrej i
            nie do końcaa sympatycznej.
    • loader Kościelna krucjata fana teatru 28.02.08, 08:32
      byłem na próbę w kościele. toż to jakieś straszne okrucieństwa są. korony z
      cierni, picie krwi i jedzenie ciała przy ołtarzu (tak zeznał prowadzący pan w
      sukience), straszenie wiecznym ogniem i to zawodzenie babć w beretach - tak
      smutne i przejmujące że nie doczekałem do końca. berrrrrrr..!!!
      czas się przyjrzeć z bliska praktykom panów w czerni bo dzieci się boją...
    • s3kawka Jak durni wybieracie 28.02.08, 08:50
      Jak durni wybieracie, to teraz cierpieć z nimi musicie sami.
    • Gość: Historyk Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.swidnica.mm.pl 28.02.08, 08:56
      A kiedy kołtuneria nie atakowała sztuki? Nic nowego pod słońcem!
    • Gość: jacek Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 08:58
      trzeba być totalnym idiotą, albo kimś z pis-u lub lpr-u by pisać takie bzdury,
      widzę, że niektórzy są wciąż zafascynowani małym człowieczkiem ze śmiesznym
      wąsikiem, który kiedyś też zwalczał pisarzy i innych artystów......
    • agentwrogiegoukladu chyba spektakl spełnił swoje zadanie 28.02.08, 09:03
      i trafił w najczulsze punkty zakompleksionego buraczydła.. jeszcze kilka
      przedstawień i może nawet skusi sie na jakąś refleksję nad samym sobą. A swoją
      drogą trzeba mu być wdzięcznym bo oczywiście robi teatrowi świetną reklamę. Oby
      tak dalej panie (bez)radny.

p.s. a ksiądz proboszcz nie poradził, że lepiej co wieczór zostawić pieniądze na
      tacy niż w kasie tego bezbożnego przybytku Szatana?
      • saed Re: chyba spektakl spełnił swoje zadanie 28.02.08, 09:18
        Poradził, ale sadystyczna, lubieżna przyjemność oglądania Grzechu była
        silniejsza... :>
    • llawrynowicz Teatralna krucjata radnego PiS 28.02.08, 09:13
      Przypomina mi się akcja, gdzie bodaj w Opolu jakiś poseł czy radny z LPRu tropił
      gejów na basenie.

Poziom pruderii, zakłamania i obłudy w obu partiach jest jak widać na tym samym
      poziomie.
      • Gość: gość portalu Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.02.08, 13:47
        llawrynowicz napisał:

Przypomina mi się akcja, gdzie bodaj w Opolu jakiś poseł czy radny z LPRu tropił
        gejów na basenie.
        ><<><><><><><><><><><><><><><><
        Ciekawe w jaki sposób demaskował tych gejów? Podejrzewam, że często podejmował
        czynności operacyjno-rozpoznawcze określane potocznie mianem stosunku bądź
        zbliżenia kontrolowanego (na wzór "zakupu kontrolowanego").
    • Gość: mefisto Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.icpnet.pl 28.02.08, 09:51
      A czapeczka uciska coraz bardziej pana radnego..
    • Gość: szarik Teatralna krucjata radnego PiS IP: 80.50.241.* 28.02.08, 10:06
      PiS i wszystko jasne.
    • Gość: szczęka Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.int.pan.wroc.pl 28.02.08, 10:08
      Cytuję pana Plutę: "Jestem miejskim radnym, a teatr podlega marszałkowi, nie mam
      więc żadnego wpływu na jego repertuar."

Mój komentarz: to po co się wtrącasz w nieswoje sprawy pierdziochu?
      • Gość: zatroskana Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.02.08, 10:18
        A pan Pluta ma duzo kasy bo jako wice prezes wodociągów i jako radny
        zarabia sporo to może odda troche dla ubogich i głodnych ? Mam
        jeszce pytanie co ze sprawą przeciw panu Plucie która jest
        prowadzona przeciw niemu w sądzie w Wałbrzchu ? Może sie pan Pluta
        najpier oczyści z tego co mu stawia sąd !
        • Gość: muzzy Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 19:16
          może pani "zatroskana" pogrzebie w swojej kieszeni i wesprze kogo tam zechce? na
          pani życzenie pan Pluta pewnie w przyszłym tygodniu będzie musiał udowodnić, że
          nie jest wielbłądem? płaci podatki, ma prawo pytać! również w moim imieniu! i w
          imieniu tych, którym nie jest wszystko jedno!
    • Gość: onlyyou Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.08, 10:11
      Ja pierdziu, XXI wiek, cywilizowany kraj, a taki osobnik myśli, że żyje w
      czasach inkwizycji. Może jeszcze zwróci się do swoich guru z PiS, żeby zamiast
      Irlandii, zrobić nową Ludową Republikę Kampuczy. Tam też wszystkiego zabraniali.
    • Gość: Szczęki Pluta: - W Wałbrzychu nie ma gdzie pójść ???! IP: *.int.pan.wroc.pl 28.02.08, 10:12
      No tu już łachmyta przesadził !!!
      A do kościoła to nie łaska !!!
      Raz o siódmej rano i drugi wieczorem na nieszpory albo majowe !!!
      Jakby miał "uczucia religijne" dostatecznie rozwinięte,
      to by już siły na teatr nie miał !!!
      • Gość: muzzy Re: Pluta: - W Wałbrzychu nie ma gdzie pójść ???! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 16:19
        gratuluję poziomu wypowiedzi, od razu widać wielbicieli teatru...
        • Gość: blef Re: Pluta: - W Wałbrzychu nie ma gdzie pójść ???! IP: *.ipartners.pl 28.02.08, 16:52
          Nie gratuluję pogardy, jaką darzysz osoby mające własną opinię, niezgodną z
          twoją, "jedynie słuszną"...
          • Gość: muzzy Re: Pluta: - W Wałbrzychu nie ma gdzie pójść ???! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 18:10

"No tu już łachmyta przesadził !!!
            A do kościoła to nie łaska !!!
            Raz o siódmej rano i drugi wieczorem na nieszpory albo majowe !!!
            Jakby miał "uczucia religijne" dostatecznie rozwinięte,
            to by już siły na teatr nie miał !!!"

rozumiem, że ten człowiek zwraca się z kulturą i bez pogardy?? a ja mówiąc o
            jego poziomie nim gardzę? w takim razie Tobie obiektywizmu też gratuluję..
            • Gość: blef Re: Pluta: - W Wałbrzychu nie ma gdzie pójść ???! IP: *.ipartners.pl 28.02.08, 20:23
              Cóż, z Twojej strony w ogóle nie oczekuję obiektywizmu, jednak doceniam Twój
              wysiłek.
    • kazik.k Re: Teatralna krucjata radnego PiS 28.02.08, 10:31
      to zwykly skundlony katolicki pie..c!szkoda slow!!
      • Gość: mariuszi Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.eranet.pl 27.06.08, 23:38
        a ciekawe czy byłeś chrzczony i u komunii św, baranie
    • Gość: jatylkopytam Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.crowley.pl 28.02.08, 10:40
      w Walbrzychu nie ma gdzie pojsc to i teatr trzeba zamknac ? bo tak chce
      katolicki beton bez wyobrazni?
    • maruda.r Teatralna krucjata radnego PiS 28.02.08, 10:41

Czy więc tak musi pozostać, odtąd do teatru będziemy chodzić podglądać, a
      aktorzy będą nas szokować?

Oczywiście. Teatr miał szokować od swojego zarania. Właśnie dlatego "Antygona"
      Sofoklesa przetrwała 2500 lat - bo nas zastanawia. Rozumiem, że radny Pluta,
      zamiast chodzić na lekcje polskiego i historii, wolał rzucać kamieniami w szkołę.

• Gość: olo Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 11:18
        Masz rację
        Czytając powyższe posty mocno się zastanowiam czy dalej odwiedzać wałbrzyski
        teatr, by nie usiąść obok obok któregoś maniaka żądnego taniej sensacji,
        wulgaryzmów i ubawu z obrażania innych.

Teatr wałbrzyski nigdy nie był brukowcem i warto utrzymać jego dobre imię.
        • Gość: gość portalu Re: Teatralna krucjata radnego PiS IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.02.08, 13:38
          Scena została poświęcona a grzechy aktorów odpuszczone. Jak to jest żyć w
          świecie, którego grzeszna natura obraża uczucia religijne?
    • koloratura1 Teatralna krucjata radnego PiS 28.02.08, 11:30
      "Premiera (...) odbyła się w chwilę po poświęceniu nowej sceny teatru. To było
      niestosowne połączenie - mówi radny."

Nie wiem czy połączenie, ale samo poświęcenie sceny na pewno było niestosowne.
    • Gość: wujek alfred i znowu i znowu i znowu IP: *.tczew.net.pl 28.02.08, 12:21
      dlaczego politycy wchodza swoimi brudnymi butami nie tam gdzie trzeba?
      czyli srodowisko sztuki i muzyki...

• Gość: Mosiek Re: i znowu i znowu i znowu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.02.08, 15:04
        W Wałbrzychu prezesem PiSu jest były członek PZPR a Pulta jest bez
        zasad np. uważa sie za sumienie narodu a sam na sprawe wsądzie za
        jakies przekręty gospodarcze już za to dostał wyrok tylko sie
        odwołał i sprawa toczy sie odnowa już sam ten fakt że ma
        postepowanie w sadzie nie pozwala mu być członkiem PiSu ( tak mówi
        statut) ale prezesowi to nieprzeszkadza , tak jak Kaczynskiemu że
        prezes wywodzi sie z PZPR. Pluta ostatno ( pomimu że juz jedną
        spólke załatwił -sprawa w sądzie ) został wice prezesem
        wałbrzyskiech wodociągów i to tez nie przeszkadza mu dalej być
        radnym a przeciez wodociagi są w ok 90% spólką wałbrzycha , wiec nie
        powienien jako radny miejski pełnić funkcji wice prezesa albo być
        radnym, no cóż zachłaność i udawanie zbawiciela