Dodaj do ulubionych

spółdzielnia GAWRA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 09:01
co możeecie powiedzieć o tej spółdzielni? bzaczęła ona budować domy w
Bydgoszczy dla mnie trochę dziwne?
Obserwuj wątek
    • Gość: robert2074 Re: spółdzielnia GAWRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 12:13
      czy Nikt w Wrocławiu ich nie zna?
      • Gość: robert2074 Re: spółdzielnia GAWRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 16:06
        Gość portalu: robert2074 napisał(a):

> czy Nikt w Wrocławiu ich nie zna?

LUDZIE CZY NIE CHCECIE MI POMÓC??????
        • Gość: zeus Re: spółdzielnia GAWRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 22:20
          Dlaczego pytasz o tą spółdzielnię we Wrocławiu, skoro zaczeła wg Ciebie
          budować w Bydgoszczy?
          Ja w każdym razie znam dużo spóldzielni we Wrocławiu, ale o tej nie słyszałem.
          Jeżeli sądzisz, że jest z Wrocławia, to może znasz jej adres. Podaj go. Będzie
          łatwiej coś powiedzieć, sprawdzić itp.

POzdrowienia
          • Gość: robert2074 Re: spółdzielnia GAWRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 08:17
            Gość portalu: zeus napisał(a):

> Dlaczego pytasz o tą spółdzielnię we Wrocławiu, skoro zaczeła wg Ciebie
            > budować w Bydgoszczy?
            > Ja w każdym razie znam dużo spóldzielni we Wrocławiu, ale o tej nie
            słyszałem.
            > Jeżeli sądzisz, że jest z Wrocławia, to może znasz jej adres. Podaj go.
            Będzie
            > łatwiej coś powiedzieć, sprawdzić itp.
            >
            > POzdrowienia

Spółdzielnia mieszkaniowa GAWRA ul. Budziszyńska 35/37 54-434 Wrocław tel 071-
            3545719 tel ciągle jest zajęty!
            • Gość: wrocławianka Re: spółdzielnia GAWRA IP: ebal:* / 10.2.12.* 01.09.03, 17:30
              ja mieszkam w bloku należącym do tej Spoldzielni..i całkiem..całkiem...nie
              narzekam...czynsz nawet nie duzy..nie podnoszą często...rozliczenia za wodę co
              pół roku..rzetelne...w bloku sprząta pani, która mieszka niedaleko..dba o
              porządek..zbiera ulotki ( nie było zatem problemem wyjechanie na urlop...i nie
              było w związku z tym cynku dla złodziei, że Cię nie ma:o)...widna raz na
              tydzień prządnie myta...porządek...ogólnie OKI:o)))...za blokiem ładny dla
              dzieci plac zabaw, przed blokiem prowizoryczny, ale możliwy parking...myślę ,
              ze nie ma się co obawiać:o)))))..pozdrawiam z Wrocławia
              • Gość: robert2074 Re: spółdzielnia GAWRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 16:42
                Dzięki chciałem też wiedzieć czy budują coś w Wrocławiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka