Gość: robert2074 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 09:01 co możeecie powiedzieć o tej spółdzielni? bzaczęła ona budować domy w Bydgoszczy dla mnie trochę dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert2074 Re: spółdzielnia GAWRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 12:13 czy Nikt w Wrocławiu ich nie zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert2074 Re: spółdzielnia GAWRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 16:06 Gość portalu: robert2074 napisał(a): > czy Nikt w Wrocławiu ich nie zna? LUDZIE CZY NIE CHCECIE MI POMÓC?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: spółdzielnia GAWRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 22:20 Dlaczego pytasz o tą spółdzielnię we Wrocławiu, skoro zaczeła wg Ciebie budować w Bydgoszczy? Ja w każdym razie znam dużo spóldzielni we Wrocławiu, ale o tej nie słyszałem. Jeżeli sądzisz, że jest z Wrocławia, to może znasz jej adres. Podaj go. Będzie łatwiej coś powiedzieć, sprawdzić itp. POzdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert2074 Re: spółdzielnia GAWRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 08:17 Gość portalu: zeus napisał(a): > Dlaczego pytasz o tą spółdzielnię we Wrocławiu, skoro zaczeła wg Ciebie > budować w Bydgoszczy? > Ja w każdym razie znam dużo spóldzielni we Wrocławiu, ale o tej nie słyszałem. > Jeżeli sądzisz, że jest z Wrocławia, to może znasz jej adres. Podaj go. Będzie > łatwiej coś powiedzieć, sprawdzić itp. > > POzdrowienia Spółdzielnia mieszkaniowa GAWRA ul. Budziszyńska 35/37 54-434 Wrocław tel 071- 3545719 tel ciągle jest zajęty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: spółdzielnia GAWRA IP: ebal:* / 10.2.12.* 01.09.03, 17:30 ja mieszkam w bloku należącym do tej Spoldzielni..i całkiem..całkiem...nie narzekam...czynsz nawet nie duzy..nie podnoszą często...rozliczenia za wodę co pół roku..rzetelne...w bloku sprząta pani, która mieszka niedaleko..dba o porządek..zbiera ulotki ( nie było zatem problemem wyjechanie na urlop...i nie było w związku z tym cynku dla złodziei, że Cię nie ma:o)...widna raz na tydzień prządnie myta...porządek...ogólnie OKI:o)))...za blokiem ładny dla dzieci plac zabaw, przed blokiem prowizoryczny, ale możliwy parking...myślę , ze nie ma się co obawiać:o)))))..pozdrawiam z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert2074 Re: spółdzielnia GAWRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 16:42 Dzięki chciałem też wiedzieć czy budują coś w Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś