Gość: iwo46 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 13:54 czy korzystaliście z rolletica czy widzicie efekty w odchudzaniu czy rzeczywiście działa antycellulitisowo podajcie adresy z okolic zachodnich wrocławia dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rotmistrz Re: rolletic na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 15:16 Mniej furażu+więcej ruchu = więcej zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: rolletic na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 23:53 Burak Odpowiedz Link Zgłoś
hm1801xxxx Re: rolletic na odchudzanie 25.10.08, 17:05 efektów nie znam.Ma to urządzenie gabinet na ul.Kołobrzeskiej chyba 4 w szeregówkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: rolletic na odchudzanie IP: *.206.115.68.static.telsat.wroc.pl 03.11.08, 13:43 Chodzę do gabinetu partnerskiego Rolletic na Krasińskiego, gdzie zapropnowano mi oprócz masażu, program żywieniowy i kurację oczyszczającą i rzeczywiście dało to efekty, z których jestem bardzo zadowolona. Ale nie wierzę jednocześnie, że mogłabym uzyskać takie rezultaty (11,7 kg w 13 tygodni) tylko masując się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: rolletic na odchudzanie IP: *.mofnet.gov.pl 10.03.09, 13:13 heh czy korzystałam kochana rolletic zmniejszył mój rozmiar z prawie 40 do 36. Pięknie wygładził sylwetkę zaznaczam że stosowałam dietę zalecaną przy rollowaniu. Polecam krainę cudów na Skwierzyńskiej 28. Ja jestem bardzo zadowolona chodzę 3 razy w tygodniu z koleżankami z pracy na rolletic. Super relaks z modelowaniem ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: rolletic na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 20:21 rolletic naprawdę działa! Ja zakupiłam karnet z koleżanką i super zaczęłam wyglądać Wraz zastosowaną dietą kupuję już dużo mniejsze ubranka, więc tym bardziej mam motywację do dalszego rollowania. Polecam gabinet LEJDISClub ul. Bolesławiecka 3\1A pod względem, cen, wystroju jak również obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola i Magda Re: rolletic na odchudzanie IP: *.217.146.194.generacja.pl 16.05.09, 00:01 my byłyśmy na Krasińskiego, dieta jest zadziwiająca - no bo komu pozwala się jeść ile ma ochotę i od tego chudnąć; to prawda nie mogę jeść wszystkiego ale faktycznie łącząc to z masażami czuję się nawet rześko, ale na razie schudłam dopiero 2 kg; spróbuj, pierwszy masaż masz darmowy ... rolletic.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: rolletic na odchudzanie IP: *.wroclaw.mm.pl 16.05.09, 11:41 A jakiesą koszty takich masaży? Odpowiedz Link Zgłoś