zoitberg 24.03.08, 23:23 Linia pada, ale niektóre linie zostawia, w tym żadnej z Wrocławia. Nawet Dublin i Londyn im się nie opłacał? www9.centralwings.com/pl/50/info.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek_2 Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 26.03.08, 01:44 Rowniez przeczytalem informacje, ze Centralwings nie planuje lotow z Wroclawia jednak na infolinii Centralwings powiedziano mi, ze trasa nadal bedzie obslugiwana jednak ilosc lotow bedzie zredukowana (co widac w wyszukiwarce lotow Centralwings). Mam zrobiona rezerwacje dla dosc duzej grupy z Rzymu Ciampino do Wroclawia wlasnie na 23.04. Wczesniej mialem tez rez. na lot z Wroclawia do Rzymu na 14.04, jednak w ub. piatek dostalem info, ze lot anulowali!!! i przebookowali mi na wylot z Krakowa. Rece opadaja juz na wstepie... Gdyby ktos mial aktualne dane na temat lotow Wroclaw-Rzym na kwiecien prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_2 Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 28.03.08, 23:31 To jak w koncu wyglada sytuacja z lotami Centralwings z Wrocławia - beda odbywac sie zgodnie z rozkladem na stronie przewoznika czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ubeaty Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 29.03.08, 08:35 to skandal!Juz drugi raz robia mnie w konia!Mam małe dziecko i jazda do Krakowa czy Poznania wydłuża wszystko o 6 godzin.Kupilam bilet 2 mies.temu (w-w/Rzym), a moglam kupić w "Volare.web" do Mediolanu i byłoby to 20 proc.tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 04.04.08, 23:03 ubeaty napisała: > to skandal!Juz drugi raz robia mnie w konia!Mam małe dziecko i jazda do Krakowa > czy Poznania wydłuża wszystko o 6 godzin.Kupilam bilet 2 mies.temu (w-w/Rzym), > a > moglam kupić w "Volare.web" do Mediolanu i byłoby to 20 proc.tej ceny. forum.lodznafali.org/showthread.php?p=13045 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik-pok Re: Centralwings ucieka z Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.08, 21:54 Ja często latam do Bolonii, wcześniej korzystałem z połączenia Centralwingsa z Warszawy, póżniej przerzuciłem się na Kraków, gdy Linia otworzyła połączenie Wrocław - Mediolan zobaczyłem, że podróż ze Starego Miasta we Wrocławiu - Mediolan - Bolonia dworzec kolejowy trwa ok 5 godzin natomiast połączenie ze Starego Miasta we Wrocławiu - Kraków - Bolonia dworzec kolejowy trwa ok 8 godzin po tym jak Volare otworzyło połączenia Wrocław - Mediolan nie skorzystałem z Centralwingsa. Do momentu gdy Volare bedzie obsługiwało loty Wrocław - Mediolan lub w przyszłości Wrocław - Bolonia nie skorzystam z usług Centrala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielot Re: Centralwings ucieka z Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.08, 11:06 nigdzie na świecie państwowe firmy nie potrafiły wygrać z prywatną konkurencją. Niech dłużej państwowe bedzie Poczta, PKP, Ruch, Lot, PKO BP, PZU itd. to będziemy co jakiś czas obserwować agonię tych firm, oczywiście okraszoną głodówkami strajkujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Centralwings ucieka z Wrocławia IP: *.ikatel.pl 29.03.08, 14:17 dzwoniłam do call center (3 różne osoby).W tej chwili w systemie anulowano tylko 4 loty z wrocławia w kwietniu do rzymu.Inne loty nie są anulowane.Ale wyklucza sie to z informacja podana na temat lotów w sezonie letnim 2008 (są wszystkie miasta oprócz wrocławia!).Chca do końca trzymać ludzi w niepewności, mają tylko 2tygodnie wcześniej obowiązek zawiadomic o anulowaniu lotu, więc do ostatniej chwili nic nie mówią, byle ludzie robili rezerwacje i placili... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_2 Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 04.04.08, 22:57 Po prostu burdel na kolkach. Wlasnie sprawdzilem aktualny rozklad i nie ma w nim kupionego przeze mnie polaczenia z Rzymu do Wroclawia na 23.04, mimo, ze jeszcze wczoraj bylo. Nie dostalem zadnego powiadomienia o anulowaniu lotu, do call center nie da sie dodzwonić na żaden numer. Wszystkie niedostepne. No po prostu rece opadaja. Bede lecial z kilkunastosobowa grupa mlodziezy - i co teraz robic? Czy nie ma jakiegos urzedu, ktory by ich zobowiazal do przestrzegania regul fair-play? No to, co oni wyprawiaja to przechodzi wszelkie standardy. Chetnie by w ogole z nich zrezygnowal - ale gdzie znajde w tej chwili lot w takiej cenie, jaka byla przy rez. pod koniec lutego i dla tak licznej grupy? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 05.04.08, 04:41 kolejny powod by nie wracac do wroclawia ;) el dudek widac mocno sie stara o to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrobak Re: Centralwings ucieka z Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.08, 23:30 ty to jednak masz nieźle skopane to coś co masz pod czaszką. Co Dudek ma do spółki LOT która jest właścielem Centralwings? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 06.04.08, 03:24 otoz nie ma pewnie nic, ale wroclaw jako super zaje.. europejskie miasto gdzie sie to podkresla na kazdym kroku traci takie polaczenia. znam pelno osob ktore lataja na tej lini i teraz beda musieli najpierw odwiedzic katowice/krakow/wawa/gdansk, a potem dopiero dublin. gdzie ta europejskosc wroclawia sie pytam zatem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calinek Centralwings ucieka z Wrocławia IP: *.korbank.pl 05.04.08, 07:56 Wczoraj pinformowano mnie iz Centralwings likwiduje wszystkie swoje połaczenia lotnicze. Zrobił to samo co Lot z Brukselą! Wprowadzil loty do systemu a pozniej je wycofał. To jest zwykle chamstwo i oszukiwanie pasazerów. Lepiej zeby zbankrutowali. Odpowiedz Link Zgłoś