Dodaj do ulubionych

Centralwings ucieka z Wrocławia

24.03.08, 23:23
Linia pada, ale niektóre linie zostawia, w tym żadnej z Wrocławia.
Nawet Dublin i Londyn im się nie opłacał?
www9.centralwings.com/pl/50/info.html
Obserwuj wątek
    • tomek_2 Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 26.03.08, 01:44
      Rowniez przeczytalem informacje, ze Centralwings nie planuje lotow z Wroclawia
      jednak na infolinii Centralwings powiedziano mi, ze trasa nadal bedzie
      obslugiwana jednak ilosc lotow bedzie zredukowana (co widac w wyszukiwarce lotow
      Centralwings). Mam zrobiona rezerwacje dla dosc duzej grupy z Rzymu Ciampino do
      Wroclawia wlasnie na 23.04. Wczesniej mialem tez rez. na lot z Wroclawia do
      Rzymu na 14.04, jednak w ub. piatek dostalem info, ze lot anulowali!!! i
      przebookowali mi na wylot z Krakowa. Rece opadaja juz na wstepie... Gdyby ktos
      mial aktualne dane na temat lotow Wroclaw-Rzym na kwiecien prosze o info.
      • tomek_2 Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 28.03.08, 23:31
        To jak w koncu wyglada sytuacja z lotami Centralwings z Wrocławia - beda odbywac
        sie zgodnie z rozkladem na stronie przewoznika czy nie?
    • ubeaty Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 29.03.08, 08:35
      to skandal!Juz drugi raz robia mnie w konia!Mam małe dziecko i jazda do Krakowa
      czy Poznania wydłuża wszystko o 6 godzin.Kupilam bilet 2 mies.temu (w-w/Rzym), a
      moglam kupić w "Volare.web" do Mediolanu i byłoby to 20 proc.tej ceny.
      • hummer Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 04.04.08, 23:03
        ubeaty napisała:

> to skandal!Juz drugi raz robia mnie w konia!Mam małe dziecko i jazda do Krakowa
        > czy Poznania wydłuża wszystko o 6 godzin.Kupilam bilet 2 mies.temu (w-w/Rzym),
        > a
        > moglam kupić w "Volare.web" do Mediolanu i byłoby to 20 proc.tej ceny.

forum.lodznafali.org/showthread.php?p=13045
      • Gość: pik-pok Re: Centralwings ucieka z Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.08, 21:54
        Ja często latam do Bolonii, wcześniej korzystałem z połączenia Centralwingsa z
        Warszawy, póżniej przerzuciłem się na Kraków, gdy Linia otworzyła połączenie
        Wrocław - Mediolan zobaczyłem, że podróż ze Starego Miasta we Wrocławiu -
        Mediolan - Bolonia dworzec kolejowy trwa ok 5 godzin natomiast połączenie ze
        Starego Miasta we Wrocławiu - Kraków - Bolonia dworzec kolejowy trwa ok 8 godzin
        po tym jak Volare otworzyło połączenia Wrocław - Mediolan nie skorzystałem z
        Centralwingsa. Do momentu gdy Volare bedzie obsługiwało loty Wrocław - Mediolan
        lub w przyszłości Wrocław - Bolonia nie skorzystam z usług Centrala.
    • Gość: nielot Re: Centralwings ucieka z Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.08, 11:06
      nigdzie na świecie państwowe firmy nie potrafiły wygrać z prywatną
      konkurencją.
      Niech dłużej państwowe bedzie Poczta, PKP, Ruch, Lot, PKO BP, PZU
      itd. to będziemy co jakiś czas obserwować agonię tych firm,
      oczywiście okraszoną głodówkami strajkujących.
    • Gość: bea Re: Centralwings ucieka z Wrocławia IP: *.ikatel.pl 29.03.08, 14:17
      dzwoniłam do call center (3 różne osoby).W tej chwili w systemie anulowano tylko
      4 loty z wrocławia w kwietniu do rzymu.Inne loty nie są anulowane.Ale wyklucza
      sie to z informacja podana na temat lotów w sezonie letnim 2008 (są wszystkie
      miasta oprócz wrocławia!).Chca do końca trzymać ludzi w niepewności, mają tylko
      2tygodnie wcześniej obowiązek zawiadomic o anulowaniu lotu, więc do ostatniej
      chwili nic nie mówią, byle ludzie robili rezerwacje i placili...
      • tomek_2 Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 04.04.08, 22:57
        Po prostu burdel na kolkach. Wlasnie sprawdzilem aktualny rozklad i nie ma w nim
        kupionego przeze mnie polaczenia z Rzymu do Wroclawia na 23.04, mimo, ze jeszcze
        wczoraj bylo. Nie dostalem zadnego powiadomienia o anulowaniu lotu, do call
        center nie da sie dodzwonić na żaden numer. Wszystkie niedostepne. No po prostu
        rece opadaja. Bede lecial z kilkunastosobowa grupa mlodziezy - i co teraz robic?
        Czy nie ma jakiegos urzedu, ktory by ich zobowiazal do przestrzegania regul
        fair-play? No to, co oni wyprawiaja to przechodzi wszelkie standardy. Chetnie by
        w ogole z nich zrezygnowal - ale gdzie znajde w tej chwili lot w takiej cenie,
        jaka byla przy rez. pod koniec lutego i dla tak licznej grupy?
        • robak_wroc Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 05.04.08, 04:41
          kolejny powod by nie wracac do wroclawia ;)
          el dudek widac mocno sie stara o to.
          • Gość: skrobak Re: Centralwings ucieka z Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.08, 23:30
            ty to jednak masz nieźle skopane to coś co masz pod czaszką. Co
            Dudek ma do spółki LOT która jest właścielem Centralwings?
            • robak_wroc Re: Centralwings ucieka z Wrocławia 06.04.08, 03:24
              otoz nie ma pewnie nic, ale wroclaw jako super zaje.. europejskie miasto gdzie
              sie to podkresla na kazdym kroku traci takie polaczenia. znam pelno osob ktore
              lataja na tej lini i teraz beda musieli najpierw odwiedzic
              katowice/krakow/wawa/gdansk, a potem dopiero dublin. gdzie ta europejskosc
              wroclawia sie pytam zatem?
    • Gość: calinek Centralwings ucieka z Wrocławia IP: *.korbank.pl 05.04.08, 07:56
      Wczoraj pinformowano mnie iz Centralwings likwiduje wszystkie swoje
      połaczenia lotnicze. Zrobił to samo co Lot z Brukselą! Wprowadzil
      loty do systemu a pozniej je wycofał.
      To jest zwykle chamstwo i oszukiwanie pasazerów. Lepiej zeby
      zbankrutowali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka