szyderca_i_glupawiec 29.10.07, 12:45 kto to bierze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gitarra82 Re: cilon cilon cilon 02.11.07, 21:45 Witaj, Ja biorę Citaxin to to samo,ale znacznie tańsze.na razie minął tydzień i czuję sie fatalnie,mam chyba wszystkie skutki uboczne,ale nie poddaję się,bo wierzę,że będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita znowu znowu znowu 02.11.07, 21:54 ten sam wątek :) AAAAAAAA, już chyba wiem, co chcesz ZROBIć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita odp. była oczywiście do szydercy :) 02.11.07, 21:55 drzewko mi się pochrzaniło Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: odp. była oczywiście do szydercy :) 02.11.07, 22:03 jesteś bee bo mi smsa nie odpiszesz:( Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: odp. była oczywiście do szydercy :) 02.11.07, 22:11 odpisałam. już 2 razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: odp. była oczywiście do szydercy :) 02.11.07, 22:14 ok też napisalem-musiala byc awaria w sieci czy tam korek :) jakby co to pasuje mi 17 przy tych Twoich tramwajach;d Odpowiedz Link Zgłoś
m-b Re: odp. była oczywiście do szydercy :) 03.11.07, 18:45 prywatne forum sobie robią - szyderca, aurelia i inni poklepywacze_siebie_po_plecach <rzygi> o sneeper czy demole juz nie wspomnę - czemu nie wyzywają sie na forum dla paranoików?? Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec Re: odp. była oczywiście do szydercy :) 09.11.07, 00:14 i co? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: odp. była oczywiście do szydercy :) 09.11.07, 00:20 wygląda na to, że nikt nie chce jeść tego cilonu a może czyjś pies albo kot potrzebuje? (w sumie, to gdyby przyszło mi do głowy się przekręcić, to mogłabym spróbować się tego najeść - samym c. wprawdzie bym się raczej nie zabiła, jak sądzę, ale w interakcji z lekiem, który teraz zjadam - szansa by była :) Odpowiedz Link Zgłoś
pmwk Re: odp. była oczywiście do szydercy :) 09.12.07, 16:30 biorę już ponad 3 tyg i nic:((( Pierwszy tydzień był ok, wprawdzie skutki uboczne były, ale jakoś tam się czułam, a teraz apatia okropna. Kiedy to zacznie działać? Odpowiedz Link Zgłoś
heavens_fall Re: odp. była oczywiście do szydercy :) 09.12.07, 16:40 a powiedz mi,jesli jest leczenie do niczego i ktoś wymysli,że nie opła ca się leczyc tylko uzyc tego do karania przestępców za błocenie się w piaskownicy, a kare wymierzą po kąpieli i przebraniu - to za co ta kara, za to że komuś dałem spokój ? jak bardzo takie leki osłabiają. .....a potem to samo mi zrobili co ja smoliłem - to za co ta kara z lekami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
heavens_fall mężczyzni okradają z pieniędzy a kobiety z czasu 09.12.07, 16:41 25 latek Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec do pmwk 11.12.07, 15:23 napisałem do Ciebie na @, czekam na odp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś