Gość: rafek IP: 159.155.110.* 02.09.03, 12:49 Piszcie jakich książek szukacie i potrzebujecie - ja mam ich sporo z klas 1- 4. Czekam i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: X LO Wrocław IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 20:08 Już raczej malo kto bedzie potrzebował. Moze jedynie te z klasy 4. Niestety juz sa inne. Nowsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafek Re: X LO Wrocław IP: 159.155.110.* 03.09.03, 14:17 Skąd "kaska" wiesz ze ja mam stare? Sa w miare aktualne! pozdrawiam...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: X LO Wrocław IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 15:18 Juz na pewno nie w miare. Nie mozesz miec "w miare nowych" ksiazek np. do 1 czy drugiej a nawet 3 klasy bo niestety sa nowe programy nauczania i nowe trzyletnie liceum. Tak więc niestety ja jestem pierwszym rocznikiem nowego liceum i ja mam najaktualniejsze ksiazki. I jestem pierwszym rocznikiem z nich korzystającym. Tak więc zycze powodzenia w sprzedarzy ksiazek do 4 klasy. Tylko te moze jeszcze ktos kupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: X LO Wrocław IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 15:19 Poza tym zachodzi ciagla wymiana. Juz nawet rocznik rok młodszy ode mnie który teraz jest w pierwsej klasie, część ksiązek ma inną niż my... Odpowiedz Link Zgłoś