Dodaj do ulubionych

Co robia drogowcy?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.02, 11:38
Czy kyos z was probowal sie dzisiaj gdzies dostac samochodem?
Ja do Swidnicy zamiast 40 minut jechalem ponad 2 godziny.
Istny dramat.
Obserwuj wątek
    • Gość: duzY Nie słuchasz informacji? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 11:45
      To i tak masz szczęście, że dojechałeś.
    • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 14:22
      ...drogowcy...jak zawsze są niezawodnie...zaskoczeni...
      • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 14:28
        To nie drogowcy a kierowcy bywaja częściej zaskoczeni.
        • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:09
          Gość portalu: duzY napisał(a):

> To nie drogowcy a kierowcy bywaja częściej zaskoczeni.
          zaskoczeniem drogowców...???
          ...wpadłam w poslizg niedawno...na Wiśniowejjjtyle śniegfu leżało...
          • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:10
            To znaczy, że jestes pirat ;-)
            • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:12
              ...tylko czasem,...lubię dużą szybkość...ale mój obecny samochód...zawsze
              zostaje w tyle...na początku...później trochę lepiej przyspiesza...
              • Gość: duzy Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:14
                To życzę byś prędkość dostosowywała do warunków panujących na drogach.
                Pościgamy się?
                • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:16
                  ...ale winnych dyscyplinach...niż...samochodziarstwo...
                  ...no chyba , że ktoś zechce mi sprezentować samochód z lepszym
                  silnikiem...,niż Twój...samochód oczywiście...
                  • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:18
                    W innych? Ok, w każdej ;-)
                    A skąd wiesz jaki mam silnik? Zresztą co mi po silniku jak auto gdzies daleko
                    ode mnie.
                    • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:22
                      OK, mogę sie pościgać, np.: kto pierwszy dotrze do wieży ciśnień...na
                      Wiśniowej...hmmm???
                      • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:23
                        To już nie jesteś na zachodzie? Trudno, przegrałem ... czasem lepiej przegrac :-
                        )))
                        • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:24
                          ...a wygranym...należy się...nagroda...
                          • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:25
                            Właśnie ... jakieś specjalne życzenia?
                            • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:26
                              ...cała lista życzeń...do spełnienia...
                              • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:28
                                Skoro lista to nie uda się o niczym zapomnieć, niczego pominąć ;-)
                                • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:30
                                  ...OK...
                                  pierwsze życzenie...:
                                  niech Duży ułoży wierszyk...chwalebny-bo dzień pracy dobiega końcowi...
                                  • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:32
                                    Wierszyk? Myślałem, że będzie prościej. Na wszystko się przygotowałem. Ale nie
                                    na wierszyk ;-)))))
                                    • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:33
                                      ...no to na co jestes przygotowany...???
                                      ...chciałabym...żeby dobrze...wypadło...
                                      • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:36
                                        Jestem gotów na wszystko :-)
                                        • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:38
                                          OK...to w nagrodę...zademonstrujesz...marynarza z chorągiewkami...gdy będę w
                                          centrum...może być pod ratuszem...
                                          • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:39
                                            A ja myślałem, że nagroda będzie dla Ciebie ;-0
                                            • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:41
                                              ...ale to byłaby nagroda dla mnie...zdemonstrowałbyś przecież dla mnie...???
                                              ...a jak nie to ciastko...z kremem...
                                              • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:43
                                                To taka skromna nagroda? To ciastko w ramach premii ;-))))
                                                • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:45
                                                  ...a co w nagrodę...?
                                                  • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:47
                                                    Jak nic innego nie chcesz to ten marynarzyk z chorągiewkami pod Ratuszem.
                                                  • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:48
                                                    ...to kiedy będziesz demonstrować...???
                                                  • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:50
                                                    Narazie musze się wystarać o chorągiewki. Jak już będę miał to dam znać. Chyba,
                                                    że w międzyczasie zmienisz zamówienie na nagrodę.
                                                  • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:52
                                                    ...próbujesz się wymigać...od chorągiewek...???
                                                  • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:53
                                                    To nie wymigiwanie się, to elastyczność.
                                                  • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:55
                                                    ...do usłyszenia...!
                                                    PA!
                                                  • Gość: duzy Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:55
                                                    bezpiecznej drogi do domu. papatki
                                                  • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:56
                                                    ...a papatki...to co...???
                                                  • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:58
                                                    Czasownik odrzeczownikowy w Mianowniku liczby mnogiej od pa pa ;-)))))
                                                  • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 16:00
                                                    ...wiem...
                                                    ...aaale skąd go znasz...???nie ma go w słowniku...???
                                                  • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 16:01
                                                    DuzY jestem to to i owo znam ;-)
                                                  • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 16:02
                                                    ...występujesz tu...pod róznymi nickami...???
                                                  • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 16:03
                                                    Nie, ani tu ani nigdzie ... moja bezczelność jest tak wielka, że nigdy się
                                                    własnej twarzy nie wstydziłem ;-))))
                                                  • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 16:04
                                                    ...hm...te papatki...fałszywie chyba...mnie zwiodły...ale może są bardziej
                                                    powszechne...,niż myślałam...
                                                  • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 16:06
                                                    Z Forum Tirsa mnie zna i może poświadczyć.
                                                  • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 16:08
                                                    OK, to papatki...!
                                                    ...u mnie było ustalone..., że to rodzaj...buziaczków...
                                                    PA!
                                                  • Gość: duzy Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 16:09
                                                    No to ładnie trafiłem ;-)))))
                                                    Więc papatki z premedytacją ;-))))))
                                                  • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 16:11
                                                    ...miały być...muskające...?!
                                                    szminkę muszę odświeżyć...
                                                  • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 16:14
                                                    Ponieważ to Twoje ustalenie to ja sie dostosuję.
                                                  • mag_nolia Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 16:15
                                                    ...miło...,że taki zgodny jesteś...
                                                  • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 16:16
                                                    A jestem jestem.
                                                    No i przeczytałem tytuł ... co nam drogowcy zawinili? :-)))))
                                                    Nie zatrzymuję więcej. Do jutra. :-)
                      • osiek Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:27
                        :))) jestem tam jakies dwa trzy dni dziennie ;))
                        pozdrawiam
                        P.
                        • Gość: duzY Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:30
                          Ja dziennie jestem w stanie byc max. 1 dzień :-)))))))))))))
                        • osiek Re: Co robia drogowcy? 02.01.02, 15:39
                          osiek napisał(a):

> :))) jestem tam jakies dwa trzy dni dziennie ;))
                          mialo byc razy ;))) hmmm

• Gość: duzy Re: Co robia drogowcy? IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.01.02, 15:41
                            he he he może nie wyglądam ale sie domysliłem ;-)))
                            • Gość: tyrysek Re: Co robia kierowcy ciezarowek? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 22:16
                              ...pchaja sie pod gore pokryta sniegiem i lodem
                              blokuja i tak juz zwezona droge
                              nie maja ani piachu, ani szmat, co by pod kola podlozyc, ani lopat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka