acrux_79 27.12.11, 20:52 Jerry UK "Astrobiznes": weekend.pb.pl/2531838,27345,pieniadze-sa-wsrod-gwiazd Piotr Piotrowski w "Newsweeku" spoleczenstwo.newsweek.pl/prognoza-astrologa-dla-polski-i-swiata-2012--w-objeciach-plutona,85982,1,1.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_halo Re: Prognozy na 2012 09.01.12, 18:38 A moze ktos cos ma w kwestii wydarzen swiatowych. W ten weekend sily militarne USA wyladowaly z Izaraelu, w tym kierunku przemiescily sie tez UK, Francja i Rosja - w sensie do Zatoki Perskiej. Czyzby szykowala nam sie kolejna "operacja stabilizacyjna"? Odpowiedz Link
acrux_79 Re: Prognozy na 2012 09.01.12, 20:33 Ona będzie na 100%, mogę się z kimś nawet założyć . Ale to offtopic już. Jak coś znajdę, to wkleję. Odpowiedz Link
jasmina.0 Re: Prognozy na 2012 09.01.12, 22:59 W koncu Uran w Baranie - to w kwestiach militarnych chyba można w najbliższych latach spodziewać się wszystkiego najgorszego? Odpowiedz Link
black_halo Re: Prognozy na 2012 09.01.12, 23:35 Kurde, mnie ten Neptun na ASC w takie schizy wpedza, ze do poduszki czytam Apokalipse. Czytalam, ze wiekszosc zacmien ma miejsce teraz na bliskim wschodzie wiec i tam jest wiekszosc dzialan zbrojnych. Ze sie kolejnej wojny w zatoce doczekamy to pewne, ale obawiam sie, ze jak tam sa juz Chiny, Rosja, USA, Izrael i Francja to lada chwila zbierze sie wiecej a potem to juz tylko atom. Odpowiedz Link
jasmina.0 Re: Prognozy na 2012 10.01.12, 10:10 Moze nie bedzie az tak źle. Niektore fora sa pocieszajace - coraz wiecej ludzi jak mi sie zdaje ( Neptun tranzytuje mi DSC) widzi coraz wyraźniej co tak naprawde się dzieje na świecie. Neptun wchodzi do Ryb więc moze ludzie sie opamiętają? Kto wie? Odpowiedz Link
hypokaimenon Re: Prognozy na 2012 10.01.12, 23:11 Ja mam wręcz przeciwne odczucia. Coraz mniej ludzi widzi co się dzieje (wspomniane fora netowe gromadzą mniej niż pół promila populacji światowej i są - jak całe media - pogrążone w zamęcie i mentalnej kakofonii), a w związku z wejściem Neptuna do Ryb nie tylko się nie opamiętają, ale im jeszcze bardziej odwali. Odpowiedz Link
jasmina.0 Re: Prognozy na 2012 11.01.12, 00:29 hypokaimenon napisał: a w związku z wejściem > Neptuna do Ryb nie tylko się nie opamiętają, ale im jeszcze bardziej odwali. ---------------------------- Może to będzie twórczy zamęt. Może zamiast wyznawać totalny konsumpcjonizm zwróca sie ku jakimś wyższym wartościom? Nadal wierzę w człowieczeństwo, chociaz może czasem niesłusznie. Odpowiedz Link