asterka27 04.04.08, 08:47 Witam Wrocław! Czy moglibyście polecić jakąś fajną (z dobrym jedzeniem i elegancką) restaurację w okolicach Politechniki? łodzianka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneczka Re: Restauracja - okolice Politechniki IP: *.am.wroc.pl 04.04.08, 08:56 Całkiem przyzwoita jest Jadalnia Dekada - chyba mają swoją stronkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
asterka27 Re: Restauracja - okolice Politechniki 04.04.08, 09:03 Gość portalu: aneczka napisał(a): > Całkiem przyzwoita jest Jadalnia Dekada - chyba mają swoją stronkę:) dziękuję- niestety nie znalałam zdjęć a sformułowania "jadalania studencka" trochę zbijają mnie z tropu (w odniesieniu do łódzkich realiów) a czy bedzie się nadawać na businessowy lunch? (szukam eleganckiego lokalu i akurat w tej okolicy nikt nie był mi w stanie niczego polecić) Odpowiedz Link Zgłoś
squpek Re: Restauracja - okolice Politechniki 04.04.08, 13:40 a w Pasażu Grunwaldzkim? Odpowiedz Link Zgłoś
g625 Re: Restauracja - okolice Politechniki 04.04.08, 13:41 tak, lokal na poziomie, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaha Re: Restauracja - okolice Politechniki IP: *.am.wroc.pl 04.04.08, 15:16 Uważam, ze Dekada nadaje sie na spotkanie biznesowe, ma fajny wystrój i dobre jedzenie - to niej jest typowy lokal studencki (również ze względu na wyższe ceny) To taka restauracja z klimatem Odpowiedz Link Zgłoś