Dodaj do ulubionych

Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocław...

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 04:56
zamknąć wszystkich,zabrać cały majątek i już
Obserwuj wątek
    • Gość: was 1 Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 08:28
      SKORUMPOWALI CALY URZAD MIEJSKI A TERAZ PLOTKI
      ODPOWIADAJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAMKNAC
      WSZYSTKICH [CIEKAWE? NAJLEPSI I NAJDROZSI ADWOKACI BRONIA
      GANGSTEROW FINANSOWYCH-GRABOWSKICH]
      • Gość: justicje Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 13:05
        a jeszcze parę miesięcy temu wedzonka przekonywał, że Urząd Miejski wraz z jego
        wodzem BZ byli poza podejrzeniami...
        Oj, ty kłamczuszku !
        • wedzonka Widze ze wpadka Alena niczego Cie nie nauczyla :) 07.09.03, 16:27
          Gość portalu: justicje napisał(a):

> a jeszcze parę miesięcy temu wedzonka przekonywał, że Urząd Miejski wraz z
          > jego wodzem BZ byli poza podejrzeniami...
          > Oj, ty kłamczuszku !

Milo mi ze tak piszesz Justicje :)
          Bo o ile w przypadku okien Twa "prawdomownosc" mozna sprawdzic dopiero u
          Zdroja, o tyle w sprawie mej opinii o narzuconych mu koalicjantach wystarczy
          wlaczyc wyszukiwarke:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=1580565&a=1582173

Pociesze Cie: w oczach Alena Twa wiarygodnosc na pewno wzrosla! :))

Pozdrawiam!
          • Gość: justicje Re: do wedzonki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 20:53
            wedzonka napisał:

> Gość portalu: justicje napisał(a):
            >
            > Milo mi ze tak piszesz Justicje :)
            > Bo o ile w przypadku okien Twa "prawdomownosc" mozna sprawdzic dopiero u
            > Zdroja, o tyle w sprawie mej opinii o narzuconych mu koalicjantach wystarczy
            > wlaczyc wyszukiwarke:

muszę Cię zmartwić: z trudem, ale udało mi się zdobyć brakujące kwity na BZ.
            Niebawem opublikuję je w internecie. Pozostaje mi nauczyć się tworzyć strony
            www. Mam nadzieję, że przed następnymi wyborami do Parlamentu zdążę.

Tymczasem, na dowód mej, podważanej przez Ciebie, prawdomówności podaję kilka
            faktów:
            1. Sprawa dotyczyła 4 okien w kolorze palisander. Okucia: ROTO.
            Okna z roletą o wymiarach:
            1430 x 1390 (1/2) x 2 szt. oraz 2000 x 1430 (1/3) x 2
            Wszyskie okna ze szprosami międzyszybowymi.
            2. Wartość oferty brutto: 14837,65 zł (okna) + montaż 1049,25 zł = 15886,90 zł
            Tyle powinien za okna zapłacić ich docelowy właściciel, ale nie zapłacił.
            Zapłaciła wrocławska firma (sp. z o.o.).
            3. Oferta ma datę 23-09-1997 (za niedługo okna będą miały 6 lat..)
            4.Fakturkę za okna wystawiono 30-10-1997 (tj.po montażu). Uwaga: na fakturze
            adresatem nie był BZ.

To tyle faktów. Idź wymierz okienka u BZ. Przekonasz się, kto jest prawdomówny
            a kto nie.
            Tymczasem zgłębiam tajniki tworzenia stron.
            Jak tylko się nauczę, prześlę Ci link do niej. Będzisz mógł pooglądać kwity do
            woli. Może stronę odwiedzi też nasz bohater...

Pozdrawiam :))
            • Gość: skandal Re: do wedzonki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 21:59
              Niesamowite !
              Czym ty się zamujesz justicje ?
              15 tysięcy złotych ?

Przecież władza za 15 tysięcy nawet teczki dziś nie otworzy.
              śmieszne !
            • wedzonka Re: do Justicje... 07.09.03, 22:01

> wedzonka napisał:
              >
              > > Gość portalu: justicje napisał(a):
              > >
              > > Milo mi ze tak piszesz Justicje :)
              > > Bo o ile w przypadku okien Twa "prawdomownosc" mozna sprawdzic dopiero u
              > > Zdroja, o tyle w sprawie mej opinii o narzuconych mu koalicjantach wystarczy
              > > wlaczyc wyszukiwarke:
              >
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=1580565&a=1582173
              >
              >
              > muszę Cię zmartwić: z trudem, ale udało mi się zdobyć brakujące kwity na BZ.
              > Niebawem opublikuję je w internecie. Pozostaje mi nauczyć się tworzyć strony
              > www. Mam nadzieję, że przed następnymi wyborami do Parlamentu zdążę.

Zmartiwlas mnie, bo de facto znow pozostaje mi sie zadowolic obietnicami...
              A to juz bedzie z pol roku Twych pomowien, jak nie dluzej... :)

>
              > Tymczasem, na dowód mej, podważanej przez Ciebie, prawdomówności podaję kilka
              > faktów:
              > 1. Sprawa dotyczyła 4 okien w kolorze palisander. Okucia: ROTO.
              > Okna z roletą o wymiarach:
              > 1430 x 1390 (1/2) x 2 szt. oraz 2000 x 1430 (1/3) x 2
              > Wszyskie okna ze szprosami międzyszybowymi.
              > 2. Wartość oferty brutto: 14837,65 zł (okna) + montaż 1049,25 zł = 15886,90 zł
              > Tyle powinien za okna zapłacić ich docelowy właściciel, ale nie zapłacił.
              > Zapłaciła wrocławska firma (sp. z o.o.).
              > 3. Oferta ma datę 23-09-1997 (za niedługo okna będą miały 6 lat..)
              > 4.Fakturkę za okna wystawiono 30-10-1997 (tj.po montażu). Uwaga: na fakturze
              > adresatem nie był BZ.
              >
              > To tyle faktów. Idź wymierz okienka u BZ. Przekonasz się, kto jest prawdomówny
              > a kto nie.

Wymierzylismy u wszystkich: okazalo sie ze Twe fakty pasuja az do dwoch moich
              sasiadow! Mielismy wiec watliwosci czy jestes prawdomowna "podwojnie" czy "do
              kwadratu"; wybralismy sformulowanie kompromisowe: "inaczej"... :)

> Tymczasem zgłębiam tajniki tworzenia stron.
              > Jak tylko się nauczę, prześlę Ci link do niej. Będzisz mógł pooglądać kwity do
              > woli. Może stronę odwiedzi też nasz bohater...
              >
              > Pozdrawiam :))

Sugeruje wspolprace z Alenem: On nie tylko zna sie na budowie stron, ale jest
              juz w jednej nawet zaawansowany, a i co niemniej istotne - niewatpliwie okaze
              sie i w tej sprawie zainteresowany!
              Pozwolilem juz sobie w Twym zastepstwie przedsiewziac pewne kroki:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=7497673&a=7843425

Nie dziekuj, chcialem wszak tylko pozbawic Cie ostatniej wymowki... :)

Pozdrawiam!
              • Gość: justicje Re: do wedzonki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 22:16
                wedzonka napisał:

> > wedzonka napisał:
                > Zmartiwlas mnie, bo de facto znow pozostaje mi sie zadowolic obietnicami...
                > A to juz bedzie z pol roku Twych pomowien, jak nie dluzej... :)

W gorącej wodzie kąpany jesteś !

> Wymierzylismy u wszystkich: okazalo sie ze Twe fakty pasuja az do dwoch moich
                > sasiadow! Mielismy wiec watliwosci czy jestes prawdomowna "podwojnie" czy "do
                > kwadratu"; wybralismy sformulowanie kompromisowe: "inaczej"... :)

Ty zmierz lepiej okna u BZ, a nie u sąsiadów. Oni z pewnością za swoje okna
                zapłacili.

> Nie dziekuj, chcialem wszak tylko pozbawic Cie ostatniej wymowki... :)

Nie mam zamiaru.
                Czekaj cierpliwie, a będzie warto- obiecuję.
                • wedzonka Re: do Justicje 09.09.03, 01:11

> wedzonka napisał:
                  >
                  > > > wedzonka napisał:
                  > > Zmartiwlas mnie, bo de facto znow pozostaje mi sie zadowolic obietnicami..
                  > .
                  > > A to juz bedzie z pol roku Twych pomowien, jak nie dluzej... :)
                  >
                  > W gorącej wodzie kąpany jesteś !

Nie dziw sie ze z taka niecierpliwoscia oczekuje Twych przeprosin - po Twej
                  kampanii pomowien Zdrojewski zasluzyl na nie po stokroc!

>
                  > > Wymierzylismy u wszystkich: okazalo sie ze Twe fakty pasuja az do dwoch mo
                  > > ich sasiadow! Mielismy wiec watliwosci czy jestes prawdomowna "podwojnie"
                  > > czy "do kwadratu"; wybralismy sformulowanie kompromisowe: "inaczej"... :)
                  >
                  > Ty zmierz lepiej okna u BZ, a nie u sąsiadów. Oni z pewnością za swoje okna
                  > zapłacili.

Wiem, od pol roku Ci to powtarzam... :)

>
                  > > Nie dziekuj, chcialem wszak tylko pozbawic Cie ostatniej wymowki... :)
                  >
                  > Nie mam zamiaru.
                  > Czekaj cierpliwie, a będzie warto- obiecuję.

Jesli przeprosiny beda szczere to poczekam!

Pozdrawiam!
                  • Gość: justicje Re: do wedzonki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 19:47
                    wedzonka napisał:

> Wiem, od pol roku Ci to powtarzam... :)

Powtarzać możesz. Żebyś tylko tak nie kłamał...

Pozdrowienia
    • Gość: znający temat Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:31
      Gość portalu: 120km/h napisał(a):

> zamknąć wszystkich,zabrać cały majątek i już
      Grabowski ma prokuratorski zakaz prowadzenia działalnosci od wielu miesiecy,
      co nie przeszkadza mu spokojne zarabiac milionów z zonką. Wiedza ze sa
      bezkarni i graja wszystkim na nosie. Zreszta Grabowski to recydywista, moze
      gazety o tym napiszą, co robił przed działalnoscia na placu, a zwłaszcza gdzie
      przebywał 13 lat ...
      Natomiast nasz pan prezydent sciska mu rączke i wrecza klucz do bram miasta,
      brawo!złodziej i bandyta dzierzy władze (co prawda symbolicznie ale zawsze)we
      Wrocku.
      • gazeciorek Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł 08.09.03, 17:08
        Gość portalu: znający temat napisał(a):

> Gość portalu: 120km/h napisał(a):
        >
        > > zamknąć wszystkich,zabrać cały majątek i już
        > Grabowski ma prokuratorski zakaz prowadzenia działalnosci od wielu miesiecy,
        > co nie przeszkadza mu spokojne zarabiac milionów z zonką. Wiedza ze sa
        > bezkarni i graja wszystkim na nosie. Zreszta Grabowski to recydywista, moze
        > gazety o tym napiszą, co robił przed działalnoscia na placu, a zwłaszcza
        gdzie
        > przebywał 13 lat ...
        > Natomiast nasz pan prezydent sciska mu rączke i wrecza klucz do bram miasta,
        > brawo!złodziej i bandyta dzierzy władze (co prawda symbolicznie ale zawsze)we
        > Wrocku.

No cóż widać tak ten świat urządzony, że uczciwym być - nie warto.
        Szkoda tylko, że mieszkańcy Wrocławia, zapominają w czasie wyborów, na kogo
        głosują. Wybierają łajzy z PO, a oni rządzą się w mieście, jakgdyby tylko do
        nich należało. Wstyd Panowie, wstyd !
        • Gość: adam Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł IP: 212.160.134.* 10.09.03, 14:38
          gazeciorek napisał:

> Gość portalu: znający temat napisał(a):
          >> No cóż widać tak ten świat urządzony, że uczciwym być - nie warto.
          > Szkoda tylko, że mieszkańcy Wrocławia, zapominają w czasie wyborów, na kogo
          > głosują. Wybierają łajzy z PO, a oni rządzą się w mieście, jakgdyby tylko do
          > nich należało. Wstyd Panowie, wstyd !

A do rządu głównie z SLD i kółko się zamyka.
          • gazeciorek Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł 10.09.03, 21:35
            Gość portalu: adam napisał(a):

> gazeciorek napisał:
            >
            > > Gość portalu: znający temat napisał(a):
            > >> No cóż widać tak ten świat urządzony, że uczciwym być - nie warto.
            > > Szkoda tylko, że mieszkańcy Wrocławia, zapominają w czasie wyborów, na kog
            > o
            > > głosują. Wybierają łajzy z PO, a oni rządzą się w mieście, jakgdyby tylko
            > do
            > > nich należało. Wstyd Panowie, wstyd !
            >
            > A do rządu głównie z SLD i kółko się zamyka.

Pozostaje Samoobrona. Marny wybór.
            • Gość: lepper Re: Biznesmen oskarżony o wręczanie łapówek wrocł IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.03, 22:06
              Albo samobójstwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka