Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer we Wrocławiu

• ramona.88 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 29.06.15, 18:16
      Ja śmiało mogę polecić Ci p. Monikę z salonu w Arkadach Wrocławskich :D
    • Gość: isia524 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.15, 22:18
      jak cenowo wygląda wizyta u Natalii Kozłowskiej ( chodzi o zwykłe cięcie)?
      • nkpracownia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 03.02.17, 18:03
        Natalia Kozłowska przyjmuje teraz w NK Pracownia Fryzjerska na ulicy Dąbrowskiego.
        Strzyżenie damskie to od 60-100 zł, natomiast męskie 50 zł.
      • nkpracownia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 27.04.17, 13:34
        Dzień dobry
        Strzyżenie damskie w NK Pracownia Fryzjerska to od 70 do 110 zł w zależności od długości włosów.
        Zapraszamy!
      • wlosymewlosytwe Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 23.05.19, 16:18
        Ja ostatnio u Pani Natalia w NK pracowni fryzjerskiej zapłaciłam 100 zł za włosy tutaj jest zresztą cennik na stronie www:
        nkpracownia.pl/cennik/
    • nijakk Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 04.11.15, 12:04
      Ja niezmiennie, od kilku lat chodzę do qualite. Z czystym sumieniem mogę ich polecić i powiedzieć, że to najlepszy fryzjer we wrocławiu, www.qualite.pl - na swojej stronie dodają zawsze promocje, przez co wizyta może być o kilkanaście złotych tańsza.
    • 2malinowa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 05.11.15, 09:33
      mogę z całym sercem polecić Stylovnie na Bajana 15b
    • jasiekjasiek0 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 19.04.16, 13:26
      Cześć,
      Polecam super serwis znanystylista.pl/wroclaw
      Baza salonów fryzjerskich we Wrocławia z możliwością umówienia się na wizytę przez kalendarz on-line !
    • sesjebankowe Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 05.06.16, 12:50
      Salon Urody Inspiracja ma profesjonalne fryzjerki we Wrocławiu, chodzę tam już od roku,
      cenny też są przystępne: strzyżenie damskie włosów to - 70 zł
    • moniarazdwatrzy Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 07.06.16, 10:58
      Nie polecam salonu o nazwie- atelier na ul. Ofiar Oświęcimskich. Byłam jakiś czas temu z zamierzając uzyskać ombre.. Zrobiono mi ombre bez przejścia kolorystycznego ,jedynie z łatkami na włosach.. Gdy zwróciłam Pani uwagę ,przeistoczyła się w taka su** niby coś poprawiła ,ale prawie bez różnicy.. Skończyło się tak ,że w domu zafarbowałam całe włosy na ciemniejszy kolor.
    • omodox Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 10.06.16, 10:40
      gryhotspot.com/
      • madzik986 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 23.06.16, 11:43
        Moim zdaniem dobrego fryzjera można poznać po tym jakie ma podejście do klienta. Ważny jest wygląd salonu fryzjerskiego i to czy jest zachowana w nim higiena - wyczyszczone pędzle. szczotki do włosów itp. Zawsze na to patrzę! Zwracam również uwagę na to czy fryzjer stosuje popularne produkty fryzjerskie. Jeżeli widzę, że kosmetyki nie są profesjonalne to wiem, że oszczędza na jakości... dla mnie liczy się profesjonalizm, w końcu płacę za wizytę. Chyba wezmę pod uwagę wasze podpowiedzi i zawitam u któregoś z chwalonych przez Was fryzjerów. :)
    • lacki2014 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 03.07.16, 14:52
      Polecam dobry fryzjer jest na Legnickiej 52.
      ------------------------------
      Najlepsze roll upy we Wrocławiu - roll up wrocław
    • Gość: Justyna Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.19, 22:44
      Jeżeli chodzi o moje doświadczenia z wyborem fryzjera to polecam Pracownię Fryzjerską Chabza & Team. Zrobią ci dobre strzyżenie, kolor i doradzą jak dbać o włosy na co dzień.
      • Gość: Kamila 78 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.20, 10:47
        Ja też korzystam i też polecam. Fantastycznie potrafią dobierać fryzurę do kształtu twarzy oraz kolor. Są na bieżąco z trendami i cały czas pracują nad sobą aby dopasować się do wymagań klientów.
    • serratiamarcescens Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 30.03.24, 13:14
      NK Pracownia Fryzjerka - Twój fryzjer we Wrocławiu to według mnie najlepszy fryzjer we Wrocławiu. Chodzę od lat na koloryzację oraz stryżenie i mam zawsze pewność, że fryzura jest dobrze dobrana. Dlaczgoo ? Gdyż o tym rozmawiamy ze stylistką :) :). Jest konsultacja (szczególnie fajnie jak jesteś nowym klieantem w salonie - wtedy jest prowadzony jeszcze dodatkowy wywiad), w której ustalane jest to co I DLACZEGO trzeba zrobić. Bardzo polecam i fryzjerstwo i doświadczenie miejsca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka