Gość: chórzysta IP: *.crowley.pl 12.09.03, 09:20 Byłem wczoraj na koncercie w kościele Św. Marii Magdaleny. GENIALNY!!! Takiego chóru dawno nie słyszałem. Ktoś był też? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: linka Re: Wratislavia: di Lasso, Strawiński IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 10:52 Potwierdzam, teą tak uważam, to są jedyne słowa ktore można powiedzieć o tym koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Wratislavia: di Lasso, Strawiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 10:58 a czy jest we Wrocławiu dobry chór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chórzysta Re: Wratislavia: di Lasso, Strawiński IP: *.wro.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 12.09.03, 11:25 Tak, ten który śpiewał wczoraj, ale chyba dzisiaj wyjeżdżają :-( A może im ukraść autobus??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Wratislavia: di Lasso, Strawiński IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 11:36 Według mnie był to najlepszy koncert na tym festiwalu.Rzeczywiście brzmienie,intonacja genialne,tak jakby to było z płyty.Myślę ,że w Polsce jeszcze długo nie będzie takiego zespołu.Poziom tego koncertu był dużo powyżej poziomu tegorocznego festiwalu.Jak najwięcej takich koncertów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobiasz Re: Wratislavia: di Lasso, Strawiński 12.09.03, 16:18 > Takiego chóru dawno nie słyszałem. Ja też go nie słyszałem (prawie). Następnym razem proponuję urządzić koncert w Hali Ludowej - sprzeda się jeszcze więcej biletów. A, że nic nie będzie słychać... kogo to obchodzi. Na liście [BRLPoland] ładnie zwrócono uwagę, że taką muzykę powinno się wykonywać z chóru muzycznego, a nie z presbiterium z którego dźwięk dobiega tylko do pierwszych rzędów. Tylko kto by wtedy kupił tyle biletów na "I miejsca"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vox Re: Wratislavia: di Lasso, Strawiński IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 21:08 Znakomity, genialny, porywający! Odpowiedz Link Zgłoś