margaretka02 14.05.08, 23:21 Gdzie we Wrocławiu można kupić takie przecenione gazety z poprzednich miesięcy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malyzna Re: Miejsca z przecenionymi gazetami IP: *.lanet.net.pl 15.05.08, 10:12 swego czasu stoisko w astrze na horbaczewskiego mialo nieaktualna prase, jesli mnie pamiec nie mysli mozna tez trafic co nieco u bukinistow na dworcu pkp (przejscie blizej dworcowej). konkretne tytuly mozna tez zwykle zamawiac przez strony netowe danego tytulu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaretka02 Re: Miejsca z przecenionymi gazetami IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.08, 13:17 Dzięki, zajrzę tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Miejsca z przecenionymi gazetami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 20:53 co tydzień wyrzucam przeczytaną prasę na śmietnik przychodź zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Miejsca z przecenionymi gazetami IP: *.wroclaw.mm.pl 22.05.08, 21:34 A ja nie wyrzucam, tylko wkładam do pojemnika na ulotki reklamowe w mojej klatce schodowej. Za chwilę już ich nie ma, po czym wracają na miejsce i historia się powtarza. Po prostu w mojej bramie mieszka wielu wykształconych i kulturalnych emerytów, którzy chętnie by coś poczytali, ale nędzna emerytura wystarcza z trudem na jedzenie i czynsz.Dlatego biorą przeczytane przeze mnie czasopisma, czytają je i przekazują nastepnym chętnym. Od pewnego czasu ktoś idzie w moje ślady i też zostawia przeczytane przez siebie pisma.My też bedziemy kiedyś emerytami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Miejsca z przecenionymi gazetami IP: *.chello.pl 22.05.08, 21:39 Masz wyjątkowych sąsiadów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz w Opolu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.08, 21:44 Wstąp do Opola. Tam na dworcu jest niesamowita księgarnia z przecenioną prasą. Do wyboru, do koloru.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: w Opolu... IP: *.chello.pl 22.05.08, 21:47 ...chodziło mi o kulturę tych emerytów-sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: w Opolu... IP: *.wroclaw.mm.pl 22.05.08, 21:57 A co jest w tym dziwnego, że ludzie są kulturalni? Odpowiedz Link Zgłoś