paszport_do_przyszlosci 04.12.06, 21:34 Może ktoś znajdzie zaklęcie na to, żeby padał śnieg. W prognozach nie zapowiadaja, a cóż to za święta bez śniegu. Zresztą już wogole tęsknię za zimą , uwielbiam nbarty hej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klaudia i Agata Re: Świeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 13:30 No w sumie Święta Bożego narodzenia bez śniegu to nie święta. Mówiąc szczerze to wole lato i wakacje, ale mimo to śnieg przydałby się ;) pozdrawiam i zapraszam do siebie;) uczenzklasa.gazeta.pl/ksas2/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Świeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 16:31 Zapraszam wszystkich do napisania o swoich marzeniach, prośbach do Mikołaja, co chciliby znaleźć pod choinką? Ja marzę o własnym psie. Wiele z Was napewno ma jakieś zwierzę ja nie mam żadnego , nie mogę alergia. Ale zbieram różne informacje na temat ras psów i całkiem jestem już w tym obeznana. Zbieram też kartki z psami hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Świeta IP: *.stacje.agora.pl 12.12.06, 08:26 Natalia nie trać wiary. Ja czekałam baaardzo długo na ukochane zwierzątko, ale doczekalam się. Mam teraz cudnego kota, który chyba też na mnie czekał, bo wcale nie chodzi własnymi drogami, tylko jak pies przy mojej nodze :) Odpowiedz Link Zgłoś