Dodaj do ulubionych

Śladami Marleya

IP: *.lanet.net.pl 26.05.08, 21:47
pan Cholewa jest ignorantem totalnym!!!
swiadczy o tym chocby to stwierdzenie w/w artykule "We Wrocławiu miłośnicy
reggae czują się doskonale. Koncerty tuzów gatunku pokroju Zion Train, Dub
Syndicate czy Adriana Sherwooda są u nas niemal codziennością, na koncerty
tych i pomniejszych gwiazd przychodzą tłumy"

Obserwuj wątek
    • Gość: breslauer polecam wroclove summer stage ... IP: *.telsat.wroc.pl 27.05.08, 00:53
      ... www.lionstage.com/wroclove/
      oraz w radio ram reggea www.radioram.pl/broadcasts/view/291/pawel-krotoski
    • Gość: Lee scratch Perry Śladami Marleya IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.08, 22:05
      ile wam zapłacili za to info ?? SPRZEDAWCZYKI A NIE GAZETA !!!
      • Gość: jah lion Re: Śladami Marleya IP: *.iitd.pan.wroc.pl 29.05.08, 12:11
        nie ma co sie przejmowac i tak prawdziwi fani reggae oleja ta produkcyjke, nawet
        jak bedzie duza promocja to i tak nikt tego nie kupi
    • Gość: memphis Śladami Marleya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 09:09
      rany jakie to dolujace jest - jak budka suflera w LA, jedynie
      pospieszalski sie ucieszy bo dwa tygodnie wakacji tam, za friko, to
      jest cos. za to powala myslenie pani producent (rany - witamy w
      fabryce!), ze wystarczy wskoczyc do studia marleya na JM i juz sie
      ma superprodukt (rany - reggae i superprodukcja! co za szit) bo
      pomoze klimat (rany ale bzdura) no i bo nikt tego jeszcze nie robil
      (BO PO CO??). a GW moglaby troche delikatniej i rozwazniej dobierac
      sobie tematy bo to tandetna promocja jakiegos megadrogiego
      mikrozlecenia. najpierw pokaz muze a potem mi truj skad sie wziela
      itd. marketing na poziomie kmiotka...
      pozdrawiam niezainteresowanych.
      • Gość: breslau 07 Re: Śladami Marleya IP: *.180.54.80.sta.gaja.net.pl 01.06.08, 10:00
        to jest kpina, powaznie.....po tym niujsie jestem zdania , że czarnuchy za eurasy (bo dolce na JAM juz są niefajne) to nawet marsz hitlerowski zagrają...jestem przeciwny abonamentowi TVP jak wydaje kase na takie "mega drogie mikroprodukcje"
    • Gość: TOFIK Śladami Marleya IP: *.magma-net.pl 01.06.08, 20:36
      Ci co tu wypisują różne bzdury o muzyce, której nigdy nie słyszeli niech się
      pukną w puste łby. Projekt ma naprawdę duże szanse na sukces międzynarodowy, a
      jak się komuś wydaje, że można to zrobić za 5 zł to życzę powodzenia. Słyszałem
      kawałki surówki i wierzcie mi, nikt nie wpompowałby w to złotówki gdyby nie
      miało szans na sukces. Autor jest młody, bardzo zdolny, ma marzenia i jest
      bardzo mocno zdeterminowany do tego by się spełniły. I życzę mu by tak właśnie
      się stało.
      • Gość: tkozlarek Re: Śladami Marleya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 23:22
        Już samo to że Dawid Portasz śpiewa tam, świadczy że będzie to reggae jak się
        patrzy.K-Jah to tez świetny kompozytor,czyli duet niezły.No i Mateusz którego
        już poznałem w takich akcjach.Nawet jakby w Polsce to nagrali było by to dobre.
    • Gość: :) Śladami Marleya IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 10:31
      natural dread killaz - znakomity zespół?! BUAHAHAHAHA!
      chłopaki sa słabe ale niestety obstawiaja wszystkie wrocławskie
      koncerty. Żal.
      • Gość: Cyna Re: Śladami Marleya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 14:06
        Jak Was to nie interesujcie to nie czytajcie, projekt jest ciekawy i pokazuje
        jak prężnie rozwija się Polska scena reggae. Najwyższa pora żeby zacząć promować
        nas także poza krajem. A jakoś nikomu nie przeszkadza że inne światowe gwiazdy
        tam nagrywały ale na rodaków to od razu najadą. Tak się składa że do nagrania
        dobrej płyty potrzebny jest dobry sprzęt, dobrzy producenci i muzycy. A tych w
        studiu Tuff Gong nie brakuje. Dlatego ta płyta będzie sukcesem, a nie dlatego że
        byc może będzie miała dobrą promocję. Bo w środowisku reggae nie potrzebuje już
        żadnej promocji. Dobrze że GW pisze takie artykuły, pokazuje to że jest świadoma
        tego co sie dzieje na polskim rynku i promuje dobrą, niekomercyjną muzykę.
    • Gość: larson Re: Śladami Marleya IP: *.lanet.net.pl 30.06.08, 19:37
      własnie w zeasżły weekend było widac jakie z wrocławia zagłebie reggae na duzy
      festiwal reggae przyszło jednego dnia 63 osoby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka