luka182 19.09.03, 01:33 Interesuje mnie kiedy przez Jednosci Narodowej/Nowowiejska pojada pierwsze tramwaje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svarte_sjel Re: Jednosci/Nowowiejska 19.09.03, 17:10 luka182 napisał: > Interesuje mnie kiedy przez Jednosci Narodowej/Nowowiejska pojada pierwsze > tramwaje... Zanim pan Krzysztof nam to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
luka182 Re: Jednosci/Nowowiejska 19.09.03, 19:22 a jak jest z torowiskiem na Moscie Warszawskim? Pare miesiecy temu przechadzajac sie wlasnie tym mostem zauwazylem ze torowisko miejscami jest pozalewane czyms jakby smolom czy inna papka.. Jest w ogole planowany remont tego odcinka? Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Jednosci/Nowowiejska 19.09.03, 19:29 luka182 napisał: > przechadzajac sie wlasnie tym mostem zauwazylem ze torowisko miejscami jest > pozalewane czyms jakby smolom czy inna papka.. Wydłubie się... co za problem. > Jest w ogole planowany remont tego odcinka? Za parę lat, wraz z budową drugiego mostu i remontem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kudi_wrocek Re: Jednosci/Nowowiejska 19.09.03, 21:29 Na skrzyżowaniu Jedności/Nowowiejska zrobili sręty tramwajowe w strone słowiańskiej i w strone Kowal czy wie ktoś moze czy bedzie jeździłjakiś tramwaj z Kowal przez Nowowiejska?? Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Jednosci/Nowowiejska 19.09.03, 21:48 kudi_wrocek napisał: > Na skrzyżowaniu Jedności/Nowowiejska zrobili sręty tramwajowe w strone > słowiańskiej i w strone Kowal czy wie ktoś moze czy bedzie jeździłjakiś tramwaj > z Kowal przez Nowowiejska?? Oba nowe łuki (ten i drugi w relacji WS) są awaryjne. Łuk NE pozwala utrzymać ruch na Kowale w wypadku różnych wyłączeń, a łuk WS daje dodatkowy dojazd do zajezdni. Żaden z nich nie będzie wykorzystywany w regularnym ruchu liniowym Odpowiedz Link Zgłoś
luka182 Re: Jednosci/Nowowiejska 19.09.03, 23:08 23 nadal zawieszone?? ehh.. tyle ze ta linia mnie akurat najbardziej interesuje.. no nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: Jednosci/Nowowiejska 20.09.03, 02:47 luka182 napisał: > 23 nadal zawieszone?? ehh.. tyle ze ta linia mnie akurat najbardziej > interesuje.. no nic.. jeszcze trochę "zawieszenia" tej linii, a obawiam się, że pójdzie w zapomnienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Jednosci/Nowowiejska 22.09.03, 09:37 luka182 napisał: > 23 nadal zawieszone?? ehh.. tyle ze ta linia mnie akurat najbardziej > interesuje.. no nic.. Zanim nie będzie przejazdu ze Słowiańskiej w kierunku Kowal to nie będzie szans na odwieszenie 23. Odpowiedz Link Zgłoś